ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
μετα απο ενα βραδυ οινοποσιας,κατεληξα στο συμπερασμα οτι καποιοι ανεγκεφαλοι μου την δινουν ΠΑΑΡΑΑ ΠΟΛΥ!!
συζηταγαμε για riding,βουνα και σκηνικα γενικως και ενα τυπακι απο την παρεα αρχισε να λεει @@ριες του στυλ=το snowboard ειναι ακριβο και εγω ετσι,εγω αλλιως ....
να με ρωταει που βρηκα τα λεφτα για εξοπλισμο εγω που ειμαι μεροκαματιαρης ,οτι στα χιονοδρομικα ανεβαινει πια ο καθε ξεπλενης και κατι τετοιες μλκς
μακρια απο αυτους!!!!ουστ
οποιος εχει κατι να πει .....ΧΩΣΤΕ ΤΑ!!!
μετα απο ενα βραδυ οινοποσιας,κατεληξα στο συμπερασμα οτι καποιοι ανεγκεφαλοι μου την δινουν ΠΑΑΡΑΑ ΠΟΛΥ!!
συζηταγαμε για riding,βουνα και σκηνικα γενικως και ενα τυπακι απο την παρεα αρχισε να λεει @@ριες του στυλ=το snowboard ειναι ακριβο και εγω ετσι,εγω αλλιως ....
να με ρωταει που βρηκα τα λεφτα για εξοπλισμο εγω που ειμαι μεροκαματιαρης ,οτι στα χιονοδρομικα ανεβαινει πια ο καθε ξεπλενης και κατι τετοιες μλκς
μακρια απο αυτους!!!!ουστ
οποιος εχει κατι να πει .....ΧΩΣΤΕ ΤΑ!!!

. Με αυτό δε θέλω να πω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του το άθλημα, εξάλλου εμένα για παράδειγμα μου στοιχίζει μόνο την είσοδο πλέον. Αλλά για να ξεκινήσει κάποιος, η αλήθεια είναι ότι θέλει κάποια λεφτά, κακά τα ψέμματα...
.Egw eimai fun taperaki, santouitsaki stin tsanta, sokolatitsa,neraki giati kai ta g....na sale eginan panakriva.Aloste einai poli pio orea na kathese mesa sto xioni se mia korifi kai na apolamvanis to geuma sou vlepontas th thea, para na pedevese na vreis thesi sto sale.Ekso oi karagkiozides apo to vouno
"
Edited by: snowboard "
Apo Kaimaktsalan kalokairiatika.
"
Comment