Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στάχτη και Burberry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγω στεναχωριέμαι που κάηκε και η Πάρνηθα και η Πεντέλη και έτσι δεν θα υπάρχει δάσος για τη μελλοντική μου εξοχική κατοικία!
    Ο Υμηττός έχει καεί?
    Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

μπιτς αν εχεις ακουσει.... για το κτηματολογιο συγκρινουν τις εκτασεις που δινει ο καθενας με αεροφωτογραφιες τοτε του 50...
      οργιο εχει γινει!!!!
      Φυσικα για περιοχες οπως μελισσια πεντελη εκαλη διονυσο κλπ δεν θελω αεροφωτογραφιες να καταλαβω.
      Δασος και εμφανιζονται σπιτια.
      Οτι γινεται στον παρνασσο τωρα στην πεντελη (που καποτε ειχε λυκους) γινεται χρονια

Comment

Λυπάμει αλλά κι εγώ κάθετος. Θα συμφωνίσω με ΗΣΠΑ.

Ηθικοί αυτουργοί είναι όντως αυτοί, και καλά να πάθουν. Και ποιος να τους στείλει μέσα, εγώ? Κάποιοι έλεγαν εδώ πως υπάρχει κράτος. Ε αφού αυτό το κράτος" δεν κάνει τη δουλειά του, ας την κάνει η φωτιά. Τα δένδρα τι φταίνε μόνο..."
        Over and out.

Comment

Στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας (μου φαίνεται ότι το έχω ξαναπεί), ανάγκασαν τον υπεύθυνο της Κτηματικής εταιρείας που τον έβαλε η ίδια η κυβέρνηση, γιατί είχε ανακαλύψει καταπατητές και ετοιμαζόταν να γκρεμίσει κτίσματα. Είναι ένας ακεραιότατος άνθρωπος, αλλά κάθε κυβέρνηση δεν θέλει ακέραιους ανθρώπους...το απλό συμπέρασμα!!! Τι ψάχνουμε μετά!!! [i] Edited by: beach-snow "

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΣΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΕΛΟΣ
            ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Παιδια...παρτε το χαμπαρι...η Αθηνα πρεπει να επεκταθει και πιο βορεια! Δεν μπορει τωρα καποια δεντρακια να εμποδιζουν την ανοικοδομιση! Σε λιγα χρονια...και να μου το θυμαστε, δεν θα εχει μεινει τιποτα στην Αττικη, απο πρασινο! Μακαρι να ξεραμε, ποσα δεντρα κοβουν την ημερα, για να χτισουν...απλα η φωτια κανει πιο γρηγορο το εργο! Οσο για τα σπιτια, που καηκαν...δεν εχω σχολια...οποιος καταλαβε καταλαβε!
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Μήπως είναι καιρός για όσους συνανθρώπους και κατοίκους Αττικής είναι δυνατόν (απο άποψη δουλειάς), να αρχίσουν να φεύγουν προς τα έξω? Προς τις περιοχές απο τις οποίες κατάγονται????

Νομίζω ότι τίθεται σοβαρό θέμα ποιότητας ζωής του λεκανοπεδίου πλέον....
                Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Δεν είναι θέμα πάντα οικοπεδοποίησης αυτές οι φωτιές αγαπητοί φίλοι. Είναι απλά ένα από τα συμπληρωματικά σχέδια αποσταθεροποίησης των κρατών. Απλά επίσης μια ακόμη γνώμη... [i] Edited by: beach-snow "

Comment

Βαριά δήλωση Κώστα....ξέρεις κάτι ή έχεις διαβάσει κατι επι του θέματος???

Στην εποχή που ζούμε, σαφώς ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ βεβαίως....
                    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Μήπως είναι και Εβραίοι κρυμμένοι από πίσω; Ή μήπως Τούρκοι; Μπορεί να είναι και η Αλ Κάιντα.
                      <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                      Pilio

Comment

Originally posted by megrem
                        Μήπως είναι και Εβραίοι κρυμμένοι από πίσω; Ή μήπως Τούρκοι; Μπορεί να είναι και η Αλ Κάιντα.
                        Συ είπας... [i]"

Comment

Μπααα, η αναγγενηση της 17 Νοεμβρη ειναι [i] Edited by: alpha "
                          Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                          Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                          www.meteo.gr
                          www.meteovolos.gr

Comment

Working...
                          X