Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kalokairina Nea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kalokairina Nea

Ithela na anoiksw mia enotita san filos kai egw tou Mainalou mias kai teleiwnei siga siga i kalokairini periodos sxetika me to ti egine sto Mainalo to Kalokairi.

Parola ayta ta nea einai ligosta, to mono en anamoni einai to reyma sto X.K. to opoio opws idi tha gnwrizete anamenetai na oloklirwthei to ergo ton Oktwvri.

Mexri tote
    YPOMONI!!!!!!!!
    www.skigr.org

Δεν νομιζω να γινει κατι και φετος

Comment

kaike tpt ekei? giati einai kai tinga sta dentra.

Comment

OXI TO MAINALO FYLASETAI KALA

Comment

με τη φωτιά στο Μαίναλο, για την οποία λέγανε μέχρι και πριν κανα δυό μέρες, να υποθέσουμε ότι δεν έχει υπάρξει μεγάλο πρόβλημα??

Αναφέρομαι όχι μόνο στο ΧΚ, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Γνωρίζει κάποιος?
          Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
          Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
          WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Δεν υπαρχει καποιο προβλημα τουλαχιστον αυτη την στιγμη

Comment

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κλαουδάτος έχει ήδη αποσυρθεί από το Χ.Κ. του Μαινάλου.

Αναμένουμε εξελίξεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.Τελευταίες πηγές
              μιλάνε οτι το Χ.Κ. και πάλι ανήκει στον ΕΟΣ Τριπόλεως ο οποίος ψάχνει
              να βρει επενδυτές.

Υποψηφιότητες φυσικά και υπάρχουν αλλά θα περιμένουμε για να σιγουρευτούμε...
              www.skigr.org

Comment

fischerpassion eisai apo karytaina?
                καρυταινα αρκαδιασ για παντα!

Comment

Ο Πατέρας μου είναι ναι....

Και εσύ τα ίδια?
                  www.skigr.org

Comment

Μάλλον λάθος πληροφόρηση έχεις.Το χ.κ ανήκει ακόμα στον Κλαουδάτο και τους υπόλοιπους μετόχους.

Comment

Από όσο ξέρω ο Κλαουδάτος να μάζεψε νύχτα και έφυγε.
                      Η πληροφόρηση μου είναι σωστή
                      Κοντός ψαλμός Αληλούια!
                      www.skigr.org

Comment

Tο Δεκέμβρη που θα ανοίξει το σαλέ θα δούμε ποιός είναι ακομα επάνω στο χιονοδρομικό.Δεν έχεις καλές πληροφορίες όμως.

Comment

Προσωπικά ξέρω οτι υπάρχει ενδιαφέρον να δοθεί στους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολη.

Δεν αναφέρω ονόματα μιας και δεν έχω τίποτα σίγουρο.
                          Το σίγουρο είναι οτι υπάρχουν πολλά σενάρια για το Χ.Κ.

Το αν έχω όμως καλές πληροφορίες ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα.Στην τελική τι σε κάνει εσένα να έχεις καλύτερες από εμένα?
                          Το θεωρείς αδύνατο το σενάριο που αναφέρω?
                          www.skigr.org

Comment

ΦΙΣΕΡ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ.

Comment

Απο το ράδιο αρβύλα μέχρι το Μπάκος (ιδιοκτήτης Αστέρα Τρίπολης) παίρνει το χιονοδρομικό υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά.Ο Μπάκος ακόμα μάλλον δεν ξέρει τίποτα.
                              Ο Κλαουδάτος είτε το θέλουν είτε οχι έχει συμβόλαιο για το χιονοδρομικό για άλλα 27 χρόνια.Αυτό θα πει οτι για να φύγει ο Κλαουδάτος απο εκεί θα πρέπει να τα πάρει πρώτα.Και κάτι ακόμα όλοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο (Κλαουδάτος) και πιστέψτε με περί Μπάκου δεν γνωρίζει τίποτα.

Comment

Working...
                              X