Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2007-2008.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2007-2008.

Απλά το βάζω ως θέμα δημοσκόπησης, ώστε να δούμε αν υπάρχει το γενικό ενδιαφέρον ή όχι από τους συνδαιτυμόνες του φόρουμ, να δημοσιεύσουμε προβλέψεις με βάση τα μερομήνια, τα οποία ήδη έχουν αρχίσει με την 6ήμερη των πρώτων ημερών του Αυγούστου (δρίμες), συνεχίζονται με το παλιό και με το νέο ημερολόγιο και τέλος θα εχουμε την πολυτέλεια να συγκρίνουμε.
    Επίσης έχω και αυτά του Ανδρόνικου μέχρι το τέλος του 2007, ενός από τους πρακτικούς που τα πήγαν αρκετά καλά στις προβλέψεις τους μέχρι τώρα (Από Ιανουάριο σε Δεκέμβριο οι προβλέψεις του, όπως και αυτή του πρώτου 6ήμερου που προαναφέρθηκα).
    Ηδη τα πρώτα στοιχεία δείχνουν μια κανονική ροή καιρικών συνθηκών.
    Αναμένω να δω το ενδιαφέρον σας ή όχι.
    0
    Και βέβαια ναι, αποτελεί καιρικό θέμα.
    0%
    0
    Οχι, μάλλον δεν χρειάζεται.
    0%
    0
    Να δημοσιευτούν σε προσωπικές ιστοσελίδες.
    0%
    0

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, δε βρίσκω το λόγο της δημοσκόπησης για να δημοσιεύσεις κάτι, αν θες απλά κάνε το, άσχετα αν οι ορθολογιστές, (όπως και εγώ) δεν δίνουν καμμία βάση σε αυτά.
    together we stand divided we fall

Comment

Tουλάχιστον βρίσκω το θάρρος και τον σεβασμό να ρωτάω, την ίδια ώρα που δημοσιεύονται ένα σωρό κλιματικές αηδίες του σωρού και δεν μιλάει κανείς.
      Αν κάποιους ενοχλεί θα ήθελα να το ξέρω, αφού προσωπικά δεν πρόκειται να μπω σε κανενός είδους αντιπαραθέσεις της παλιάς εποχής!!! [i] "

Comment

Originally posted by beach-snow
        Tουλάχιστον βρίσκω το θάρρος και τον σεβασμό να ρωτάω, την ίδια ώρα που δημοσιεύονται ένα σωρό κλιματικές αηδίες του σωρού και δεν μιλάει κανείς.
        Αν κάποιους ενοχλεί θα ήθελα να το ξέρω, αφού προσωπικά δεν πρόκειται να μπω σε κανενός είδους αντιπαραθέσεις της παλιάς εποχής!!! [i]
        από τη μια λες για σεβασμό και αμέσως μετά απαξιώνεις posts άλλων παιδιών απλά επειδή δε σου αρέσει το περιεχόμενο τους. Μου φαίνεται τελικά ότι επιδιώκεις ο ίδιος τις αντιπαραθέσεις, δεν μπορείς να κάτσεις σε ησυχία!"
        together we stand divided we fall

Comment

Εγω σαν moderator πιστεύω πως πρέπει να διμοσιευτουν. Αν δεν ενδιαφέρουν είναι άλλο θέμα και θα φανεί στην πορεία. Δεν υπάρχει λόγος όμως για λογοκρισιά προκαταβολική.
          Over and out.

Comment

Ως θεμα ειναι καθαρα καιρικο αν και απο την στιγμη που δεν βασιζεται σε επιστημονικες μεθοδους περισσοτερο ειναι θεμα καιρομαντικο , ετσι κι αλλιως ειναι θεμα που αν δημοσιευτει θα πρεπει και αυτος που το γραφει να ειναι ετοιμος να ακουσει και κριτικη, γιατι λογοκρισια σιγουρα δεν εχουμε και δεν θα πρεπει να εχουμε αλλα για οτι λεμε και στην περιπτωση μας γραφουμε , πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτει και κριτικη .

Comment

as mpoune, giati oxi den enoxloun kanenan.opoios enoxlhtai den tis diavazei!! pantws kritikh 8a ginei sigoura..

Comment

Πάντως τα μερομήνια είναι κατα κάποιο τρόπο, κάτι σαν τα γιατροσόφια των παλιών. Κανένας δεν τα θεωρεί επιστημονικά και χρήσιμα, αλλά όλοι έχουμε ακούσει συμβουλές τις οποίες έχουμε εφαρμόσει απο γιαγιάδες και παππούδες, σχετικά με τέτοια θέματα. ......ωχ, με πονάει η κοιλιά μου..."...."πάρι παιδίμ αυτού κι κάλψε κ την κλιάσ κι μι ζιστό τσίπρο σι μία πιτσέτα απάν κι θα γιάν!!!"

Οταν μάλιστα μας βοηθάνε, τα εξυμνούμε....σε αντίθετη περίπτωση αρχίζουμε το γνωστό κράξιμο!!!"
                Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Nέστορα προσωπικά επιδιώκω τον σεβασμό όπως τον δείχνω ακόμη και σε αυτές τις κλιματικές αηδίες που ανέφερα (έχω γνώμη, αλλά προσπαθώ να μην απαξιώνω). Τώρα αν εσύ βλέπεις επιδίωξη αντιπαράθεσης, πάω πάσο...πολύ απλά δεν ισχύει. Αλλά το γεγονός το να μην μένει σε ησυχία κάποιος είναι μάλλον θετικό...άλλωστε εσύ δεν κάθεσαι διόλου σε ησυχία και έφτασες μέχρι τις Αλπεις!!! [i] Edited by: beach-snow "

Comment

Tα μερομήνια φέτος φαίνονται άκρως ενδιαφέροντα ειδικά με την κακοκαιρία που είχαμε και έπεσε πάνω στους χειμερινούς μήνες και τα περιμένω πως και πως και εγώ.
                    Και ειδικά τις προβλέψεις του Ανδρόνικου που νομίζω ήταν απο τους λίγους που έπεσαν πέρσι σχετικά μέσα όταν όλα τα άλλα μας θάβαν στα κρύα και τα χιόνια, ενώ αυτός μιλούσε για ήπιες καταστάσεις.
                    http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

O Aνδρόνικος Νίκο κάνει τις προβλέψεις του από Ιανουάριο σε Δεκέμβριο, κοιτάζοντας προφανώς τις πρώτες 6 ημέρες του Αυγούστου, σε συνδυασμό με το φεγγάρι.
                      Ηδη έχω όλες του τις περυσινές προβλέψεις με τα σχήματά του και υπάρχουν ακόμη μέχρι και τέλος του έτους 2007. Θα προσπαθήσω να τα αποκρυπτογραφήσω, αλλοιώς στείλε μου μειλ να σου τα περάσω με αρχείο.

Comment

ο Ανδρόνικος εχει κανει για φετος προβλεψεις??
                        ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Ναι Λάμπρο οι προβλέψεις τους τελειώνουν το Δεκέμβριο φέτος.

Comment

Τουλαχιστον αν προβλεφτει βαρυς χειμωνας... αυτη τη φορα ας ειναι πολλα βαρυς και ασηκωτος....

Comment

Originally posted by beach-snow
                              Ναι Λάμπρο οι προβλέψεις τους τελειώνουν το Δεκέμβριο φέτος.
                              μπορουμε να τις εχουμε Κωστα??? [i] Edited by: Labros "
                              ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Working...
                              X