1 ελικόπτερο στον Γράμμο, έλεος, πού είναι τα αεροπλάνα, πού είναι?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΡΑΤΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
Collapse
X
-
ενω για οοοοολα τα αλλα! δε ριχνεις ευθύνη στη κυβερνηση ετσι??? !!!! [i]Originally posted by gordonasΟ Πούτιν μας χρωστάει χάρη για το φυσικό αέριο.
Σε αυτό το κομμάτι μπορώ να ρίξω ευθύνη στην κυβέρνηση ότι έπρεπε να το είχαν κάνει νωρίτερα. ΕΔΩ συμφωνώ...
τι να πω τοσο βαμμενος πια??
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
Originally posted by gordonasΣε αντίθεση με εσένα, ΝΑΙ εγώ είμαι πολύ βαμμένος.
φαινετε !!![i] κατι τυποι σαν εσενα χαλανε τη χωρα μας
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
Εγώ ένα έχω να πω, προσπαθείτε να μεταφέρετε το κωλοχανείο στο φόρουμ εδώ και μέρες, αλλά καλά κάνετε αφού δεν υπάρχει, απ' ότι βλέπω, σοβαρός μοντερείτορ να κάνει κάτι σωστό εδώ μέσα...Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Σωστος!Originally posted by LeoPΕγώ ένα έχω να πω, προσπαθείτε να μεταφέρετε το κωλοχανείο στο φόρουμ εδώ και μέρες, αλλά καλά κάνετε αφού δεν υπάρχει, απ' ότι βλέπω, σοβαρός μοντερείτορ να κάνει κάτι σωστό εδώ μέσα...Φτάσε όπου δεν μπορείς
Comment
-
Αμαν πιά ρε παιδιά, τι άλλο να κάνει αυτός ο έρμος ο Πρωθυπουργός.
Αφού είδατε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι (π.χ. να συντονίσει ή να βγεί να
κάνει μια δήλωση συμπαράστασης τουλάχιστον στους συνάνθρώπους μας
π.χστο Αίγιο) προτίμησε να εγκαινιάσει την εκθεση <<Πραξιτέλης>>.
Και σήμερα αφού είδε ότι και οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι
(ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής -τυχαία
είναι και οι αρμόδιοι για την κατάσβεση ) τους πήρε όλους μαζί να πάνε
στην ορκωμοσία των νέων πυροσβεστών.
Τώρα ποιός δουλεύει ποιόν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία...Φτάνει πιά. Αντε να τελειώνουμε με τη συμμορία
Comment
-
Συμφωνώ απόλυτα,Είμαστε μέλη σε ένα φόρουμ με θέμα τον καιρό και κατ επέκταση με το περιβάλλον....Originally posted by LeoPΕγώ ένα έχω να πω, προσπαθείτε να μεταφέρετε το κωλοχανείο στο φόρουμ εδώ και μέρες, αλλά καλά κάνετε αφού δεν υπάρχει, απ' ότι βλέπω, σοβαρός μοντερείτορ να κάνει κάτι σωστό εδώ μέσα...
Comment
-
Originally posted by snowearthΤότε είμαστε στα χέρια της Φύσης...
Φίλε μου,
εάν σκεφτείς ότι οι δύο μεγαλύτερες καταστροφές (Κόρινθο - Αίγιο) οφείλονται σε αναζωπυρώσεις προηγούμενης φωτιάς
-οπου βέβαια η πολύ καλά συντονισμένη (όπως δήλωσε ο κ. Πολύδωρας
και ο κ. Παυλόπουλος) κρατική μηχανή άφησε χωρίς επίβλεψη μετά την πρώτη κατάσβεση-
-αλλά και η φωτιά στην Πάρνηθα έκαιγε από την Τετάρτη 27/6/07 μέχρι Πέμπτη 28/6/7, πριν προλάβει να συντονιστεί η κρατική μηχανή,
μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο, ότι είμαστε στα χέρια της Φύσης και στον
ηρωισμό αυτών που παλεύουν να τη σβήσουν...Φτάνει πιά. Αντε να τελειώνουμε με τη συμμορία
Comment
-
Στον Γράμμο και στα Πιέρια μόνο αναζωπυρώσεις δεν είναι πάντως. Ευτυχώς για την φωτιά στον Γράμμο πήγαν πολλά εναέρια μέσα - ένα ελικόπτερο όλο κι'όλο.
Απο αύριο θα είμαστε και στα χέρια του Πούτιν, γι'αυτό και είμαι αισιόδοξος.Edited by: snowearthΚλειστόν
Comment
-
Έχεις δίκιο για το Γράμμο, Πιέρια κλπ. είναι πολύ πιθανό ότι είναι
φωτιές από εμπρησμούς.
Αυτό ομως δεν αναιρεί σε τίποτα τη παραπάνω
κριτική μου διότι άλλα μέλη του forum αναφέρουν
ότι υπάρχει φωτιά, στα παραπάνω σημεία εδώ και ημέρες,
αλλά μόλις σήμερα στέλνουν εναέρια μέσα.
Τι άλλο να πώ....Φτάνει πιά. Αντε να τελειώνουμε με τη συμμορία
Comment
-
Εντάξει δεν είναι απόλυτο αυτό, δεν είναι τυχαίο το οτι ξέσπασαν σε μια περίοδο έντονης ξηρασίας, μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος, κλπ.Originally posted by garfieldΈχεις δίκιο για το Γράμμο, Πιέρια κλπ. είναι πολύ πιθανό ότι είναι
φωτιές από εμπρησμούς.Κλειστόν
Comment

Αφού σου αρέσουν τόσο τα εικονίδια. Να παίξω και εγώ με τα παιδάκια..."
Comment