Announcement

Collapse
No announcement yet.

67η ΠΟΣ στον Ταΰγετο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γεια σας κ από μένα...Αν κ αργοπορημένα(..είχα φροντηστήρια όλη μέρα)θα βάλω κάμποσες φώτο από Ταύγετο...

1η μέρα
    Λίγα χιλιομετρα πριν μας αφήσoυν τα λεωφορεία...
    <a href=http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsc00483bs9.jpg" target="_blank"></a>
    H αρχή του μονοπατιού(~1000μ.)που οδηγεί στο καταφύγιο

...χωρίς σάκους αφού μας τους μετέφεραν με αγροτικά αυτοκίνητα μέχρι το καταφύγιο..

Πυκνό δάσος...

Η κορυφή του προφύτη Ηλία όπως φαίνεται από το μονοπάτι προς το καταφύγιο...

Σπασμένος γέρικος κορμός...

Λουλούδια του Ταυγέτου
    αυτό νομίζω πως είναι άγριο γαρίφαλο...

....

άγριος κρίνος(αν και μαραμένο,πολύ σπάνιο)

Φτάνοντας στο καταφύγιο βλέπουμε ότι έχει πέσει μεγάλος συνοστισμός και αποφασίζουμε να στήσουμε τις σκηνές λίγο παραπάνω....

...κ βρίκαμε κ σημείο με ωραία θέα...
    προς βορά...

πρός νότο...

πρός δύση...

πρός ανατολή...

να και κάποιοι γείτονες...

κ το βραδάκι είχε φασολάδα...

κρασάκι...

και χωρό...

"
    *-*Push Your Self To The Limit*-*

Comment

2η μέρα

πρώτη φορά βλέπω τέτοια ανατολή ηλίου στη ζωή μου(κ ακριβώς έξω από το σπίτι" μου)...

Αν και ξυπνήσαμε στις 5μιση ξεκινήσαμε για κορυφή στις 7μιση...

θέση πόρτες στα 2200μ.

πριν να πάμε κορυφή επισκευτίκαμε τον τάφο του Λιαντίνη(καθηγητής πανεπιστημίου με πολλούς υποστηρικτές αλλά και εχθρούς...είχε αυτοκτονησει σε αυτή τη mini σπηλιά κ το πτώμα του βρέθηκε σχεδον αναλύωτο μετά από 4 χρόνια...η αλήθεια είναι ότι είχε αρκετή ψύχρα εκεί μεσα για Ιούλιο μήνα...)

Φτάνοντας στην κορυφή 2407 μ.

..το Χαλασμένο απέναντι~2214

..η αθάνατη ράχη

...η παρέα μου από τον ΕΟΣ Ιωαννίνων(εγώ στα αριστερά κ ο αρχηγός της ανάβασης Γ.Μακρίδης τερμα δεξιά,πολυ αφασία ο τύπος)

κατά τις 11 κ ενώ είχε τελειώσει η λειτουργεία έγινε μία μικρή εκδήλωση στα 2200

...ενώ λίγο πιο πέρα ένας πιτσιρίκος έκανε την ανάγκη του..

Φεύγοντας για γιάννενα...

μέσα από το bus...
      "

Comment

τις φώτο τις έβαλες... αλλά εμάς μας έβγαλες τα μάτια [i]"

Comment

Μήτσο ποιο μικρές δε μπορούσες να τις βάλεις; Μας πέταξες τα μάτια έξω! DSL έχουμε πια όλοι...

[i]
          "
          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

@puppy:

μπράβο αγόρι μου .... μπράβο !!!!

ΕΧΕΙΣ εξαιρετική ματιά και βγάζεις εξαιρετικές φωτογραφίες .... Πολλά μπράβο ....

επίσης μπράβο

1. που περπατάς και αγαπάς τα βουνά ...
            2. που είσαι Γιαννιώτης !!!!

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στην ετοιμασία σου για τις εξετάσεις .... Θα κοπιάσεις τώρα και μετά όλα θα γλυκάνουν .... ΔΙΑΒΑΖΕ τώρα ......

[i]

ΥΓ: κάνε ένα λογαριασμό στο www.photobucket.com και βάζε εκεί τις φωτο σου ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ (χωρίς thumbnails)- θα μπορείς πολύ εύκολα να τις περνάς σε forum ....

Το imageshack που χρησιμοποιείς βγάζει πολλά διαφημιστικά banners στους χρήστες και είναι γεμάτο trojan horses ....... μακριά ....Edited by: panpanou "

Comment

Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κύριε papanou!!!Aυτή τη χρονιά θα μείνω μακριά από χιόνια και βουνά για να στρω8ώ να διαβάσω να περάσω σε κανα πολυτεχνείο...γιατί από οτι καταλαβαίνω δεν παλεύεται αλλιώς...Τώρα πως θα αντέξω ένας θεός ξέρει...Το σίγουρο είναι οτι θα το παλέψω όσο πιο πολύ μπορώ!!!Κ πάλι ευχαριστώ...

Comment

Working...
              X