Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΨΤΕ ΤΑ... ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλο θα ειναι εμεις απο τα σπιτια μας ασχετοι να μην επιτιθεμεθα στην πυροσβεστικη. Οι ανθρωποι τρεχουν δεξια αριστερα οταν πολλοι απο εμας εινια σε διακοπες σε νησια.
    Η χρονια εινια πολυ κακη ανυδρη και τρομερα ζεστη και παραλληλα υπαρχουν και ανθελληνες που κανουν και εμπρησμους περα απο την αλλες αναφλεξεις σκουπιδια καλωδια δεη κλπ.
    εφετος με την ξηρασια η παραμικρη σπιθα γινεται φωτια.
    Οταν απο το υπουργειο ανακοινωνεται ποιες περιοχες κινδυνευουν με πυπκαυιες αυριο μου φαινεται οτι πολλοι καλοθελητες τρρεχουν προς τα εκει να πραγματωσουν την φυσικη απειλη.
    Γελοιος λαος γεματος προδοτες και ηλιθιους (διοτι να ξερετε 70% πυρκαυιων ειναι απο αμελεια)

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΟΛΟ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΣΟΣ ΠΑΡΑ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ.
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
      ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

[i] FLASH.GR QUOTE=stelios-salonik]ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΟΛΟ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΣΟΣ ΠΑΡΑ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ.[/QUOTE] Edited by: phanis777 "
        sigpic

Comment

Ο Δημαρχος Κορινθου δηλωσε οτι η φωτια εξαπλωθηκε λογω φθαρμενων σωληνων της πυροσβεστικης που δεν λειτουργησαν. Εντω μεταξυ τεραστιες ζημιες επαθαν οι αγροτες της περιοχης λογω του οτι καηκαν μεγαλες ποσοτητες ελαιοδενδρων κ θερμοκηπιων, υπηρξαν κ συμπλοκες φραστικες αγροτων με διαφορους υπευθυνους" καθως εβλεπαν τις περιουσιες τους να χανονται μεσα σε λιγα λεπτα."
          sigpic

Comment

Ωραία είναι κάνουμε κριτική από την άνεση της πολυθρόνας μας.
            <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
            Pilio

Comment

Τρεις μερες καιγεται η Κορινθια καταστρεφοντας τα παντα, δαση καλιεργειες σπιτια, ζωα, περιουσιες, αξιοπρεπειες. Καιγεται ολη η Β. Πελοπονησσος καθως μεγαλη φωτια καιει μεσα σε χωρια του Διακοφτου (περιοχη Δερβενακι) κατοικοι σβηνουν τις ελιες με κουβαδες κ λαστιχα μεσα στις αυλες τους. Η περιγραφη καταστασεων εστω κ αρρωστημενων δεν ειναι κριτικη ειναι πραγματικοτητα.
              sigpic

Comment

Working...
              X