Announcement

Collapse
No announcement yet.

Live And Let Die

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Live And Let Die

5..6 mines.
    akomi
    ade na do aspri mera.
    persi anevika mono 15.
    fetos an den hionisi.
    tha patho kataTHilpsi

john_s piomenos sse club me intenret
    sto pc.
    heretismata se delete,griff,dimit,snowboard..liapos...kai lipi parea,

hey boy, ola kala?? gamhse ta oloi to xioni perimenoume.. ante na doyme fetos pws 8a pane ta pragmata giati ontws 2h seri den 8a thn palepsoume.
    ps. me 15 fores persy eisai apo tous tyxerotatous.!!kai toys eynohmenous pou xionize vasilw toso!! persy etsw k ekeines tis meres htan cool!!!

Comment

Perisi piga kamia 25-30 fores se basilo-karpe-parnasso.Eixame noikiasi to spiti sta ano kalibia opote kaname polla xlm.
      Epidi opos pane ta pragmata kia fobamai gia allo enba moufoxeimona exo ksekinisi kite kai windsurf giati alios den tin paleuo.

Aggelos

Comment

me agxonete.

angel sumfono me ti mlkia pou kanoun oloi oi mlkes odigoi..

Edited by: generi

Comment

πιες φιλε να περασουν γρηγορα οι μηνες!
          ολοι μας περιμενουμε τα χιονια οπως λεει κι ο dimit!

υ.γ. μην περιμενετε να χιονισει για να δειτε ασπρη μερα,υπαρχει και το γιαουρτι!

Angel123 κανα νεο απο το μετωπο του kite;
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

15 fores kai paraponiesai??????tyxeros eisai agori mou....!! :P
            ~life wont wait~

Comment

se shesi me propersi ime atihos.
              persi to kalokeri shediaza na pao se diafora hionodromika.
              pali stin vasilo tin evghala

Comment

ela re malaka me ta parapona sou!!! o griff poses ekane?? o liapos poses ekane?? egw ekana 2 k ekeines mazi sou!!!
                eisai dipla se ena xionodromiko to apoio exei ta perissotera xionia sthn ellada kai den prepei na paraponiesai!!

enw akou emena twra. egw exw spiti sto seli k enw menw 8eskh spoudazw a8hna. gia na paw 8elw 600 xiliometra pane 600 ela. th prwth xronia to ekana panw katw 24 fores. fetos den xionise den anoikse. to kaname gargara. propersy prin anoiksei etrexa germania k eishthrio evgala 8 meres prin fygw k to plhrwsa xrysafi.

opote den prepei na diamartyresai pou exeis tosa 8etika!! to pou den ekatse na pas eksw, mhn masas , 8a katsei allh fora sigoura. to snowreport 8a kanei ekdromes sigoura. an einai 8a kanonisoume me ta paidia na pame!
                ps. an den xionisei kai fetos 8a ton madisw ton mpampa mou!! [i] Edited by: dimit "

Comment

Paides an den riksi kai fetos skoura ta pragmata elpizo na min erthi ksana tetios ximonas [i]
                  Eftixos iparxi kai to kite Edited by: hotdog "
                  GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

Originally posted by Angel123
                    Perisi piga kamia 25-30 fores se basilo-karpe-parnasso.Eixame noikiasi to spiti sta ano kalibia opote kaname polla xlm.
                    Epidi opos pane ta pragmata kia fobamai gia allo enba moufoxeimona exo ksekinisi kite kai windsurf giati alios den tin paleuo.

Aggelos
                    Aggele ti egine me to kite proxorises katholou?
                    GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

Working...
                    X