Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ηταν μια ευχαριστη εκπληξη...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ηταν μια ευχαριστη εκπληξη...

Δεν το περιμενε κανεις και ομως σημερα το πρωι ζησαμε για λιγο τον χειμωνα... βροχη στην πολη της Χαλκιδας, ενω πολυ πιο εντονες ηταν οι βροχες στα ορεινα του νησιου, που γειτνιαζουν με το Αιγαιο!

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

Στα 1330μ της Παρνηθας εκεινη την στιγμη ειχε μολις 11c και γυρω στους 7-8c στα 1745μ της Διρφυς.

Το λιμανι της Χαλκιδας και το ορος Χτυπάς.

Το πιο σημαντικό βέβαια απ’ όλα ήταν ότι, η βροχή που έπεσε στα βουνά και κατά τόπους ήταν έντονη…θα βοηθήσει για λίγο καιρό, την μη εκδήλωση πυρκαγιών στα παρθένα δάση της Πυξαριάς, του Καντυλίου και της Δίρφυς.

Και μερικες ακομα φωτογραφιες, απο τις διακοπες μου στην ΒΑ Ευβοια, στα Βασιλικα.

Μελτεμι στο Βορειο Αιγαιο...

Σκιαθος και Σκοπελος...

Το καταπρασινο νησι της Σκοπελου...

Τμημα των Σποραδων...

Το Ψαροπουλι...η θαλασσα λαδι!

Τα Πέταλα...πισω απο τις κορφες των λοφων το χωριο μου, οι Παπάδες, στα 450μ υψομετρο.

"
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Ωραία ’γγελε, εδώ μόνο συννεφιά έχουμε.
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Τελικά δίκιο είχε ο Σάκης, καταιγίδες είχαμε σε μέρη όπως η Χαλκιδική και η Εύβοια.
      Κλειστόν

Comment

Οπως εγραψε φιλος και στην Hellasweather, στην Σκοπελο ειχαμε και καταιγιδα.
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

ΦΙΛΕ dirfis ΣΤΟ ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

Comment

Φιλε εγω σχεδον μεγαλωσα εκει, καθως το χωριο μου ειναι στα 10χλμ, απο την παραλια, οι Παπαδες, αν εχεις ακουστα και καθε καλοκαιρι καθε μερα κατεβαιναμε με ξαδερφια και θειους για μπανιο! Ειναι μαγεια η παραλια αυτη...
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
            X