Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλοκαίρι; Ποιό καλοκαίρι;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλοκαίρι; Ποιό καλοκαίρι;

Aυτή η κουβέντα έγινε σήμερα με φίλο μου από Γερμανία που τον πήγα στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει εκεί.
    Οταν του ανέφερα ότι έχετε φθινόπωρο φέτος και όχι καλοκαίρι μου είπε ξανά...ποιό φθινόπωρο...χειμώνα έχουμε. Μάλιστα μου είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ανοίξανε καλοριφερ αφού η θερμοκρασία το βράδυ έφτασε τους 6-7οC!!!. Και μου συμπλήρωσε ότι φέτος το καλοκαίρι δεν ήρθε ακόμη. Και η εικόνα αυτή είναι σε όλη την Β.Δ. Ευρώπη. Δηλαδή στις περιοχές που οι περι πολλού κλιματο-μετεορωλόγοι, μας είχαν πρήξει από το Μάρτιο, ότι θα έχουν το πιο καυτό και ξηρό καλοκαίρι των τελευταίων 30 χρόνων. Και ο καιρός πολύ απλά τους διαψεύδει περιτράνως, με θερμοκρασίες πολύ χαμηλές και πάμπολλες βροχοπτώσεις.
    Βέβαια τις επόμενες μέρες θα νοιώσουν απότομα καλοκαίρι, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ και θα επιστρέψουν σε φθινοπωρινές συνθήκες.Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Ναι αλλά τον Απρίλιο να δεις κάτι 30άρια-32άρια που είχανε...Τα 'χει παίξει ο καιρός δυστυχώς.
    www.athensinfoguide.com
    Μία από τις πληρέστερες πηγές πληροφοριών της Αθήνας.

Comment

Ε κι εμάς αφού μας ξέσκισε με εκείνο τον καύσωνα Ιουνιάτικα, τώρα είναι σχετικά καλά...Μακάρι αυτή η ζέστη που φαίνεται για τέλη του μήνα να είναι η τελευταία του φετινού καλοκαιριού, και ο Αύγουστος να κινηθεί με μελτεμάκια και 30-32 max...Να έχουμε ένα φυσιολογικό βροχοφόρο φθινόπωρο και μετά χειμώνα με χιόνια ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?[i]"
      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Originally posted by Kouvanos
        Ε κι εμάς αφού μας ξέσκισε με εκείνο τον καύσωνα Ιουνιάτικα, τώρα είναι σχετικά καλά...Μακάρι αυτή η ζέστη που φαίνεται για τέλη του μήνα να είναι η τελευταία του φετινού καλοκαιριού, και ο Αύγουστος να κινηθεί με μελτεμάκια και 30-32 max...Να έχουμε ένα φυσιολογικό βροχοφόρο φθινόπωρο και μετά χειμώνα με χιόνια ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ?[i]
        oxi ζητας αυτο που πρεπει να γινεται καθε χρονο"
        σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Kατα τ' αλλα να μην ανησυχουμε για το κλιμα...

Χειμωνας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, καλοκαιρι με καυσωνα (για Ελλαδα)

Comment

Kαι το 1957 κάτι παρόμοιο και χειρότερο είχαμε, αλλά δεν είχαμε τα περισπούδαστα κείμενα ανησυχίας.

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Το 57 στην Ευρώπη ήταν ο πιο βαρύς χειμώνας του αιώνα.
              Over and out.

Comment

Originally posted by zink_titanum
                Το 57 στην Ευρώπη ήταν ο πιο βαρύς χειμώνας του αιώνα.
                ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΔΕΣΙΑ?????

www.northmeteo.gr
                Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Καλα, κοιτα να δεις Κωστα σε λιγες μερες κατι 40αρια που θα χτυπησει η κεντρικη Ευρωπη.
                  Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
                  με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

Gia 40aria ligo diskolo...eidika sti germania..mono sti notia gallia 40aria...epeidi diavazo polla gallika kai germanika forum,alla kai me vasi to GFS pou de dinei pano apo 22 sta 850hPa gia germania, ta 40aria einai apithana..to poli os 38..
                    Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ.

www.northmeteo.gr
                      Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Originally posted by beach-snow
                        Kαι το 1957 κάτι παρόμοιο και χειρότερο είχαμε, αλλά δεν είχαμε τα περισπούδαστα κείμενα ανησυχίας.
                        ο παππουσ μου μου ειπε ο οποιοσ ειναι 80 χρονων και ζειστο κλημεντι στην ορεινη κορινθια 1000 υψομετρο και εχει δει πιο πολλεσ φορεσ χιονια παπο ολουσ μασ εδω μεσα και μου ειπε οτι θυμαται ακομα χειροτερουσ χειμωνες αλλακαι χειμωνεσ με 4 και 5 μετρα χιονι καθαρο στο χωριο.οποτε μου ειπε μην ανυσηχεις αυτο δεν θα κρατησει πολυ.μεσα στα επομενα δυο χρονια ο ενασ χειμωνασ θα ειναι πολυ βαρυσ.αυτος κατι ξερει παραπανω.α και οταν τον παιρνω τηλεφωνο παντα μου λεει το πραγματικο υψοσ του χιονιου.στην τηλεοραση μπορει να ακουσεισ 50 ποντουσ χιονι η ορεινη κορινθια και ο παππουσ μου μου λεει 10.ειναι τρομερα αντικειμενικοσ.και κατι αλλλο για την περιοχη.εχει παρατηρησει οτι οταν λενε χιονι στην παρνηθα παντα χιονιζει στο χωριο
                        σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Το 56-57 είχαμε μουφοχειμώνα, κάτι σαν το φετινό δηλαδή. Το 57-58 όμως είχαμε απίστευτα χιόνια στην Θεσσαλονίκη!

Το 06-07 είχαμε μουφοχειμώνα και πάλι. Το 07-08 τι θα παίξει?
                          Κλειστόν

Comment

απιστευα χιονια θα παιξει

Comment

Οι χιονοπτώσεις θα είναι σφοδρές από άκρη σ'άκρη στη χώρα!
                              Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Working...
                              X