Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλά ρε σεις θα ξεκολλήσετε με τι αμάξι ήρθα????[i]

ΚαιμακοΗλία κανόνισε να αρχίσω να λέω τα δικά σου , ε ξέρεις!! Αυτά τα πέρι ένα τζηνάκι και ένα μπλουζάκι....έτσι???"
    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

[i]

Παντως για οποιον νομιζει οτι τα Φεραρι ειναι γρηγορα...

http://www.youtube.com/watch?v=ddBrgMHrg7E !!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6-KaNFD4il8&mode=related&search=

Και το 0-210 σε 7 δευτερολεπτα μονο...

http://www.youtube.com/watch?v=J5UaFtuGUiI"

Comment

ασε γιαννη τα τζιν και τα παπουτσια του ηλια τα χουμε σχολιασει στον αγιο αθανασιο .. αντε τωρα μην ανεβασω φωτο!!!!!!! γιατι τις εχω ολες...... χαχαχαχαχαχαχα

Comment

milas k esu kelly...varaghs rulezz hahahah
          http://meteocam.gr/panorama/

Comment

LOIPON ENA EXO NA PO PROSPATHHSA POLY NA RTHO ALLA DN EBRISKA MESO NA RTHO APO METHONI..>BEBAIA PHRA ENA THLEFONO OTAN HTAN TA PAIDIA STO MAGAZI...PHRA TON HLIA.....KALA METHONI TA SPAGEEEE KATHE MERA THALASSA ME 3 GOMENAKIA KAI TA RESTA ......MOU SKASE MYTH MIA MERA KAI O HLIAS METHONI EKATSE KANA 20LEPTTO....RE HLIA AFOU EIPAME EISAI LIGOS MPROSTA MOU TI M LES TORA GIA TZINAKIA KAI PANTOFLITSES.....RE PAIDIA STH SYNANTHSH PALI ME THN BERMOUDA THN PAUL GAUTIE KAI THN PANTOFLITSA THN PAUL SMITH ESKASE????BGALTA APO PANO SOU RE EXOUNE LIOSEEIIIIIIIIIIIII AXAXAXXAXAXAA
            AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
            www.northmeteo.gr
            Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

TI PARTALOROUXA EINAI AYTA RE HLIA....AKOU EKEI KAI SUPERMODEL???APO TO GIOUSOUROUM EINAI........XAXAXAXA.STHN EPOMENH SYNANTHSH THA SKASO MYTH GIATI O HLIAS THN EXEI DEI POLY OMORFONIOS....xaxaxa.....ASE RE HLIA AFOU TA GOMENAKIA EGO STA KANO KONE....POSES SOU XO GNORISEI MEXRI TORA KATSE NA METRHSOUME....THODORA,NINA,STEFANIA,KONSTANTINA,DH MHTRA,ANTZELA,DESPOINA,.......bariemai na grafo :P xaxaxa
              AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
              www.northmeteo.gr
              Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

’ ρε Γιάννη...
                Κλειστόν

Comment

Originally posted by jmal
                  Καλά ρε σεις θα ξεκολλήσετε με τι αμάξι ήρθα????[i]

ΚαιμακοΗλία κανόνισε να αρχίσω να λέω τα δικά σου , ε ξέρεις!! Αυτά τα πέρι ένα τζηνάκι και ένα μπλουζάκι....έτσι???

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΟΥ

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΗΛΙΑ ΑΣΕ ΤΑ ΜΑΡΚΑΤΑ ΒΡΑΚΟΖΟΝΙΑ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΝΥΦΗ ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΥΞΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ..............

JMAL ΤΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΗΛΙΑΣ !!!!!!

"

Comment

OU THN DAGOSE DN LES TPT....ETOIMOS GIA TAKSIDI PROS TON BORRA EINAI axaxax
                    www.northmeteo.gr
                    Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

αν εκει που θα παει που δε θυμάμαι πως μου το πανε δε μπορει να βάλει το υφασμάτινο μοκασινι gucci και μπλουζακι dolce τοτε αστα να πάνε.... καλε ρε πιτσιρικο εγω καθε πρωι που παιρνω ενημερωση φωτο για τις γυναικες της ζωης και τουτη τη φορα τιποτα... αμα σου ξαναμιλήσω πρωι στο γραφειο που θα πνιγομαι θα σου πω εγω.. φτου σου... να τα ξερει ο τσοπανης και γω τιποτα...

πετρο αμα βαλουμε 500 αλογα καβαλα της πρωτης φωτο μπορουμε να κανουμε τη δευτερη πραγαμτικοτητα... χιχιχιιχιχι

οσο για το χωριο και τοπο διακοπων σας εγω του το εστειλα.. αντε κανουμε και clopy right και δε λεμε και τιποτα!!!

Comment

Working...
                      X