Announcement

Collapse
No announcement yet.

κανω ενα τσιγαρο και φευγω

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ωραίος ρε καλαματιανός...κ εγω 18 καρφί εβγαλα...κ τώρα ξεσκίζομαι!!τα έχω ψηλοπαίξει εντομεταξύ από τώρα!!να δω πως 8α βγάλω τον χειμώνα.... [i]"
    *-*Push Your Self To The Limit*-*

Comment

Καλαματιανε, οταν εδινα εγω εξετασεις πριν πολλα πολλα χρονια (τοτε ηταν εισαγωγικες για να καταλαβεις) δουλευα (διαβαζα εννοω και εγω και οι περισσοτεροι συμμαθητες μου) 0700-2400 με δυο ωρες διαλειμμα για υπνο το μεσημερι. Επιτηδες καναμε φροντιστηριο 7-11 το πρωι για να ξεκιναμε τη δουλεια νωρις...

Οταν πηγα μεταπτυχιακα στο εξωτερικο καταλαβα τι σημαινει δουλεια...

Ασ'την γκρινια λοιπον...το θελεις;; Ποσο πολυ το θελεις;;;..οσο πολυ το θελεις τοσο πολυ θα το πολεμησεις, αλλιως τη θεση θα στην παρει καποιος που το θελει πιο πολυ απο σενα.

Οποιος δεν γουσταρει, ανοιγει μαγαζι να πουλαει δολωματα, καποιος πρεπει να την κανει κι αυτη τη δουλεια (φαραω κλπ ξερεις..)

Φιλικα

ΜακηςΜ
      Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

θα συμφωνήσω με τον θείο Μάκη (σε σχέση με σας θειο θα τον λέτε.)μετα θα λετε και θα παρακαλάτε α ρε σχολειο μου που εισαι... χαρειτε το εχει και αυτο τα καλα του.. ξερω ξερω με βριζετε τωρα ολοι αλλα...... πιστεψτε με ετσι ειναι.

οσο για την ηλικια συγνωμη καλαματιανε που σου αφαιρεσα ενα χρονο!!!!!

Comment

Originally posted by KELLY
          θα συμφωνήσω με τον θείο Μάκη (σε σχέση με σας θειο θα τον λέτε.)μετα θα λετε και θα παρακαλάτε α ρε σχολειο μου που εισαι... χαρειτε το εχει και αυτο τα καλα του.. ξερω ξερω με βριζετε τωρα ολοι αλλα...... πιστεψτε με ετσι ειναι.

οσο για την ηλικια συγνωμη καλαματιανε που σου αφαιρεσα ενα χρονο!!!!!
          kelly to σχολειο μια χαρα ειναι .εμενα και τωρα μου λειπει .δεν μπορεις να φανταστεις τι καναμε μεσα.ηταν μια καθηγητρια που εκανε δικαιο εκει γυρω στα 35 με του που γυριζε να γραψει στον πινακαοι κιμωλιες βροχη.μεχρι και καπνογονο μεσα στο μαθημα ειχαμε αναψει.το video υπαρχει στο youtube νομιζω.10λυκειο καλαμτας.
          σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by puppy
            Ωραίος ρε καλαματιανός...κ εγω 18 καρφί εβγαλα...κ τώρα ξεσκίζομαι!!τα έχω ψηλοπαίξει εντομεταξύ από τώρα!!να δω πως 8α βγάλω τον χειμώνα.... [i]
            τον αδερφο μου που ρωτησα μου πε οτι τον χειμωνα το οχταωρο διαβασμα θα σου φαινεται σαν μια ωρα του καλοακιροιου.μου πεε επισης οτι ο καιρος περναει απιστευτα γρηγορα.δεν θα το καταλαβουμε πωσ θα περασει"
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by καλαματιανος
              Ωραίος ρε καλαματιανός...κ εγω 18 καρφί εβγαλα...κ τώρα ξεσκίζομαι!!τα έχω ψηλοπαίξει εντομεταξύ από τώρα!!να δω πως 8α βγάλω τον χειμώνα.... [i]
              τον αδερφο μου που ρωτησα μου πε οτι τον χειμωνα το οχταωρο διαβασμα θα σου φαινεται σαν μια ωρα του καλοακιροιου.μου πεε επισης οτι ο καιρος περναει απιστευτα γρηγορα.δεν θα το καταλαβουμε πωσ θα περασει
              Πραγματικά ο καιρός περνάει παραπάνω από απίστευτα,Προσήλωση στον στόχο σου θέλει και όλα θα πάνε καλά.Συμβουλή:πρόσεχε πάρα μα πάρα πολύ την διατροφή σου.Χρειάζεσαι όλα τα διατροφικά στοιχεία που θα σου δώσουν ενέργεια να ανταπεξέλθεις.
              "

Comment

Originally posted by js69
                Originally posted by καλαματιανος
                τον αδερφο μου που ρωτησα μου πε οτι τον χειμωνα το οχταωρο διαβασμα θα σου φαινεται σαν μια ωρα του καλοακιροιου.μου πεε επισης οτι ο καιρος περναει απιστευτα γρηγορα.δεν θα το καταλαβουμε πωσ θα περασει
                Πραγματικά ο καιρός περνάει παραπάνω από απίστευτα,Προσήλωση στον στόχο σου θέλει και όλα θα πάνε καλά.Συμβουλή:πρόσεχε πάρα μα πάρα πολύ την διατροφή σου.Χρειάζεσαι όλα τα διατροφικά στοιχεία που θα σου δώσουν ενέργεια να ανταπεξέλθεις.
                file χαπακωνομαι απο τωρα.περνω πολυβιταμινεσ."

Comment

Καλύτερα άσ'τα χαπάκια για όταν θα έχεις πραγματικά πρόβλημα λέω εγώ...
                  Κλειστόν

Comment

[i]
                    Originally posted by snowearth
                    ειναι αετοπουλο ο καλαματιανος.αντε ρε διαβασε και εσυ να περαεσσεις πληροφορικη καιμακαρι να περασω κι εγω θεσσαλονικη και θα τον γυρισουμε και τον χορτιατη και τον βερτισκο και τον γονιδη καιολα"

Comment

Originally posted by snowearth
                      Μπράβο.Φρούτα ,λαχανικά,ΓΑΛΑ,ψάρι,έξοχα κρεατικά από την ορεινή Πελοπόννησο.Τις πολυβιταμίνες άστες για τα Αμερικανάκια που τη βγάζουν με σκουπιδόφαγο και μικροκύματα.

Comment

Εγώ όταν διάβαζα για παννελαδικές το σχολείο ήταν το... ευχάριστο διάλειμμα στο διάβασμα... Σπίτι έπεφτε η δουλειά, σχολείο ήταν η ώρα του παιδιού.
                        Over and out.

Comment

Originally posted by zink_titanum
                          Εγώ όταν διάβαζα για παννελαδικές το σχολείο ήταν το... ευχάριστο διάλειμμα στο διάβασμα... Σπίτι έπεφτε η δουλειά, σχολείο ήταν η ώρα του παιδιού.
                          mia zwh etsi!!

Comment

Originally posted by MakisM
                            Καλαματιανε, οταν εδινα εγω εξετασεις πριν πολλα πολλα χρονια (τοτε ηταν εισαγωγικες για να καταλαβεις) δουλευα (διαβαζα εννοω και εγω και οι περισσοτεροι συμμαθητες μου) 0700-2400 με δυο ωρες διαλειμμα για υπνο το μεσημερι. Επιτηδες καναμε φροντιστηριο 7-11 το πρωι για να ξεκιναμε τη δουλεια νωρις...

Οταν πηγα μεταπτυχιακα στο εξωτερικο καταλαβα τι σημαινει δουλεια...

Ασ'την γκρινια λοιπον...το θελεις;; Ποσο πολυ το θελεις;;;..οσο πολυ το θελεις τοσο πολυ θα το πολεμησεις, αλλιως τη θεση θα στην παρει καποιος που το θελει πιο πολυ απο σενα.

Οποιος δεν γουσταρει, ανοιγει μαγαζι να πουλαει δολωματα, καποιος πρεπει να την κανει κι αυτη τη δουλεια (φαραω κλπ ξερεις..)

Φιλικα

ΜακηςΜ
                            Με όλο το συμπάθιο θειε Μάκη, πιστεύω ότι είσαι λάθος. Το τι περνάνε τα παιδία σήμερα και από πόσες «πλευρές» βάλλονται δεν συγκρίνονται με αυτά που πέρασα εγώ ως παιδί ή ακόμα και συ. Τα πράγματα παλιά ήταν μεν δύσκολα αλλά από την άλλη δε, ήταν και πιο διακριτά με του κανονισμούς πάνω στο τραπέζι. Ούτε που θέλω να φανταστώ πως θα είναι για τις επόμενες γενιές.
                            Όσον αφορά την άποψη σου για του ελεύθερους επαγγελματίες-μαγαζάτορες,
                            αυτοί είναι που οικοδόμησαν την Ελλάδα που ζούμε σήμερα. Κάνουν ηρωικές προσπάθειες να κρατηθούν στον ανταγωνισμό και δουλεύουν δωδεκάωρα , έξι μέρες την εβδομάδα, πολλές φορές και χωρίς διακοπές, όταν οι περισσότεροι από εμάς 16:00 είμαστε στο σπιτάκι μας και την Παρασκευή «δραπετεύουμε» στα εξοχικά μας με τα «τσουτσούνια» και τα «Φαραώ» για το Σαββατιανό ψαρεματάκι μας.
                            Αυτό που με έκανε να απαντήσω όμως στο post σου δεν ήταν τίποτα άλλο από το γεγονός ότι δεν «πήρες» το χρόνο σου να σκεφτείς αυτό που «φωνάζει» ο καλαματιανός. Το ότι καταρρέει και ότι είναι σωματικά και πνευματικά ράκος εμένα προσωπικά με προβληματίζει και με κανει να θελω να αλλαξω τα πραγματα.

Φιλικά,

Ο θειος Αλέξης
                            Hasta La Muerte

Comment

Ασε και εγω το επομενο καλοκαιρι θα τα περασω αυτα.. Αλλα και φετος το καλοκαιρι ακομα καλοκαιρινα μαθηματα γερμανικων κανω!
                              Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                              Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                              www.meteo.gr
                              www.meteovolos.gr

Comment

Working...
                              X