Announcement

Collapse
No announcement yet.

Air Photos...amazing!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το πιο δύσκολο αεροδρόμιο της Ελλάδας χαλαρά η Σάμος... Έχει βουνό και πλευρικά ρεύματα που σκοτώνουν.
    Over and out.

Comment

Η Kέρκυρα και το ’κτιο πέρα από την γραφικότητα με τα φανάρια που υπάρχουν για λόγους ασφαλείας είναι εύκολα στην προσέγγιση αεροδρόμια. Πραγματική εμπειρία για όσους δεν φοβούνται τα αεροπλάνα είναι η προσγείωση στην Σάμο και στην Σαντορίνη ειδικά τον χειμώνα. Ειδικά στην Σαντορίνη ο ελιγμός (όταν φυσάει δυνατός βοριάς) που έκανε λίγο πριν την προσγείωση το c130 για να πάρει την ευθεία του διαδρόμου σου έκοβε μερικά χρόνια από την ζωή σου.
      http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

Εχω κανει 25 προσγειωσεις στην Σαμο (σαν φανταρος) και μου ειχαν ασπρισει απο τοτε τα μαλια μου

Comment

παιδιά επιτρέψτε μου να βάλω σε βαθμό δυσκολίας το αεροδρόμιο της Ρόδου.
          το αεροπλάνο όταν προσεγγίζει κάνει μια στροφή 180 μοιρών μέσα σε έναν ιδιαίτερα μικρό χώρο για να μην προσεγγίσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας + πάντα φυσάει τραγικά σε αυτό το νησί και αμέσως αριστερά από το αεροδρόμιο υπάρχει βουνό...είναι λίγο χέσιμο

Comment

Είχα πάει στην Ρόδο με αεροπλάνο, μάλιστα με καθυστέρηση γιατί είχανε ισχυρούς ανέμους λέει και ένα αεροπλάνο πήγε να παρασυρθεί απο τους ανέμους και να πάει στα χωράφια!
            Κλειστόν

Comment

Στην Ρόδο το έχω καταλάβει και εγώ την μοναδική φορά που πέταξα το 2002. Λίγο πριν την προσγείωση.....πολύ αέρας, και απίστευτο κούνημα. Το ίδιο μου έχει τύχει και στον Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο.
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την εν λόγω σελίδα? Απο την ώρα που το ανέβασε ο Κώστας, προσπάθησω να την κοιτάξω αλλα δεν μου τη βγάζει καθόλου. Συμβαίνει το ίδιο και στους υπόλοιπους?
                Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Originally posted by jmal
                  Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την εν λόγω σελίδα? Απο την ώρα που το ανέβασε ο Κώστας, προσπάθησω να την κοιτάξω αλλα δεν μου τη βγάζει καθόλου. Συμβαίνει το ίδιο και στους υπόλοιπους?
                  Λειτουργεί κανονικότατα Γιάννη.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                  X