Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

μαζι σας ειμαι παιδια.. δεν ειμαι εναντιων... μακαρι να καταλαβανε και το δερμα ολων τους να τσιτωσε.... τωρα αν ειπανε βρε δε πανε να .... τι να πω... σιγουρα δεν ειμαστε ολοι ντρεντυ αγορια και κοριτσια που αλοιφουνε κοπερτον στη μυκονο....(τι παθατε βρε ολοι με τη μυκονο μια χαρα νησι ειναι [i] ασε που δε εχει να καψεις και τιποτε)"

Comment

Όπα σκηνικό που έχασα?
      Ποιος έθιξε την Μύκονο?
      Τι να λέμε για την Πάρνηθα!!Την κατέκαψε ο Μεγκρέμης!Το γρουσουζέψατε το βουναλάκι!
      Σάρωσε στα χιόνια φέτος και βαλθήκατε να το κατακάψατε με την γρουσουζία σας!
      Πιστευω η Πάρνηθα ήταν εμπριστική δουλειά του μεγκρέμη με τους συνεργάτες του αντιπαρνηθάκηδες [i]

Zήτω τα ηλιοκαμένα κορμιά!Ζήτω οι στρίνγκοι!
      Ζήτω οι γκέυ εμπρηστές Edited by: Multicell92 "
      Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Λές να έκαψε και το Πήλιο ο Μεγκρέμης multi?
        Κλειστόν

Comment

Απάθεια, μεγάλα στόματα, ψευτομαγκιά. Προς θεού, μην θιχτεί η ελευθερία του Μοχίτο, της ηλιοθεραπείας και του φραπέ (όπα συγγνώμη του freddo caputsino - γλυκό φυσικά).

300 άνθρωποι κυβερνούν λόγω της ανέχειας 10.000.000 ανθρώπων, κοινωνών της απάθειας και της πνευματικής τεμπελιάς. Φυσικά και δεν περιμένουν αντίδραση. Η αντίδραση τους προκαλεί αναγούλα, ανακατωσούρα και τρεχάματα και ποιος έχει όρεξη τώρα για τέτοια.

Όλοι έχουμε δικαιολογίες. Κανείς μας δεν φταίει. Ούτε εγώ. Μπα που να μου ξινίσει το Μοχίτο, μπα που να μου φύγει ο πόντος από το παρεό και να μου σπάσει το μανό (ή όζα αν προτιμάτε) μέσα στο νεσεσέρ.
          το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Ετοιμάζω όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχω εις βάρος του να στηθεί δημόσιος λιθοβολισμός!
            Προς τον πυρπολητή,και παρνηθοκτόνο Μεγκρέμιο!
            Originally posted by snowearth
            Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

[i]
              "

Comment

Σίγουρα πράγματα

Originally posted by Multicell92
                Ετοιμάζω όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχω εις βάρος του να στηθεί δημόσιος λιθοβολισμός!
                Προς τον πυρπολητή,και παρνηθοκτόνο Μεγκρέμιο!
                Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

φωτη μια φορα αν βαλεις για πολιτικος εγω θα σε ψηφισω... εχεις τον τροπος σου... να πειθεις? να πλανευεις? παντως τον εχεις..........

Comment

Συγκλονιστική φωτογραφία απο την Κυριακάτικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ο Εύζωνας που φυλάει το άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη...

[i]
                    ΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!
                    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΚΡΥΑ!
                    ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΦΥΛΑΕΙ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΓΙΑ ΠΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΟΚΚΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ!!!

ΕΦΟΣΩΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΕΜΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΣΩΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
                    ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ!!!!!!!!! "

www.northmeteo.gr
                    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

.....παλι καλα που εχουμε το κοινωνικο φορουμ.........με τις φοβερα-πρωτοτυπες προτασεις του....

Comment

η ελευθεροτυπια" ας απαλλαγει πρωτα απο τα δικα της κατεστημενα και μετα ας θιξει τα ξενα"

Comment

Originally posted by KELLY
                          προσωπικη μου αποψη και μακαρι Παναγια μου να βγω ψευτρα. τις βιλιτσες και τις πισινες θα τις δουμε καποια στιγμη. ειτε το θελουμε ειτε οχι. και ας λενε οι ανευθυνουπευθυνοι οτι γουσταρουνε. μπορει οι συγκεντρωσεις να ειναι καλες δυναμικες.... οτιδηποτε.. δε πιστευω πως θα αλλαξουνε κατι. τουλαχιστον οχι κατι που να κανει την διαφορα. μπορει να ξυπνησουνε οι απο πανω.. αλλα μονο για να αλλαξουνε πλευρο.

μακαρι και λεω παλι μακαρι να γινει κατι. μη πεσετε να με φατε για δηθεν κλπ κλπ αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

μακαρι να βγω ψευτρα. ενα μαυρο στο μαυρογιαλουρο θελουνε ολοι να καταλαβουνε και 3,000,000 αθηναιους ενα πρωι στην παρνηθα αλλα 3,000,000 οχι λιγοτερους με μια τσαπα στο χερι.. μονο τοτε θα αλλαξει κατι. αλλιως..... δε νομιζω.... [i]
                          ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΚΕΛΛΥ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΛΕΛΕΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΥΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΒΙΛΙΤΣΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ?????"

www.northmeteo.gr
                          Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

προεκλογικη περιοδος ειναι..... ετσι απλα......

Comment

<a href=%20" target="_blank">http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=816108&lngDtrID=253 </a>"

Comment

είναι κρίμα που δεν έχουμε εκλογές τώρα....

Comment

Working...
                                X