Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΑ

ΕΧΘΕς 1ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΑ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΣΤΑ 1710 ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΝΑ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΣΑΙ.ΕΠΙΣΗς ΜΕΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΒΟΤΑΝΑ.ΘΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ 1700 ΣΤΙς 6Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΟΥΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΝΕΜΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ.Ο ΑΙΛΙΑς ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΘΑΝΤΑΤΗ ΡΑΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΟΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΙΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΦΕΤΟς ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.[i]"
    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κρίμα ρε φίλε, εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι πάνω...
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

AX RE LEO MAKARI ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ
      σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

και εγω πιστευω οτι θα ειμαι εκει!
        αν ολα πανε καλα
        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
        X