Καλώς ήρθες φίλε απο Λητή, αλλα θα σε στεναχωρήσω λιγάκι. Πιθανώς να ενημερώνω πιο νωρίς απο σένα ότι χιονίζει στη Θεσσαλονίκη, με αναφορές απο το Ρετζίκι! χοχοχο! οσο για τον Γιάννη απο Ωραιόκαστρο, με τις Τ που μας δίνει....όχι Ρετζίκια και Λητές.....τους Ολυμπους συναγωνίζεται! χαχαχαχα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέο Μέλος
Collapse
X
-
καλως τον φιλο!
που ειναι ρε παιδια ακριβως η λητη να ξερουμε και εμεις?Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Γεια σου φιλε και απο μενα. Εχω σπουδασει χρονια θεσσαλονικη και εχω γυρισει καποια προαστια αλλα προς τα εκει δεν ξερω τα μερη.. Τωρα που το ειδα στο χαρτη φαινεται καλο μερος γιια χιονι και χαμηλες ελαχιστες το χειμωνα και το υψομετρο καλο ειναι..
Comment
-
ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΦΙΛΟ isdo ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΛΗΤΗ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΕΚΕΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
ΟΠΩΣ ΤΟ 2006 ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗ ΛΗΤΗ ΜΕ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ!
ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΕΤΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ!!!
www.northmeteo.gr
Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.
Comment
-
Originally posted by js69Όπα κάτσε να το διαβάσει αυτό ο gkatharopo και η κόντρα θα παχύνει....Originally posted by idsoselas777, θα σε περνάω αβλεπεί, δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται εδώ
loipon
dn mporousa fysika na mhn paro thesh etsi??
katarxhn kaloshrthes file m...deyteron pos to hksera molis arxisa na diabaZo to post oti tha me anaferetai....apisteyto...triton pisteyo na me kontrareis ligo to xeimona giati exo barethi th monaksia sthn koryfh..pos einai o pao sto mpasket kati tetoio..thelo antagonismo...AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
Comment
-
Originally posted by MountExplorerΗ Λητη απεχει περιπου 12 χιλιομετρα σε ευθεια γραμμη απο τις ακτες του Θερμαικου. Ειναι πιο ηπειρωτικη απο το Ωραιοκαστρο...
ase giorgo edo dn paizomai..eimai kai poio psila....gia na fantasteis o theios m p menei sta ypshla tou eyosmou konta ston periferiako...kathe fora pou anebenei ta paizei me tis diafores thermokrasias...AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
Comment
-
Και πάλι σας χαιρετώ από Λητή, με νέα αναφορά: 39,7 στις 15:00 και 40,3 σήμερα στις 16:00. Αυτή τη στιγμή, 33,6, ώρα 21:50.
Και πάλι ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα, και δηλώνω...έτοιμος για κόντρες!!
Όντως, το χειμώνα έχουμε περίπου 3-4 βαθμούς λιγότερο από την πόλη, αλλά το καλοκαίρι, εκτός από περιπτώσεις σαν αυτή που διανύουμε, είναι γενικά ανεκτά τα πράγματα, έχω παρατηρήσει αντίστοιχη διαφορά και το καλοκαίρι, δηλ 3-4 βαθμούς κάτω από την πόλη. Καθημερινά, σχεδόν, πιάνει ένας Βαρδαράκος γύρω στις 5 το απόγευμα και διώχνει την υγρασία και ρίχνει και κανένα βαθμό κάτω.
Comment
-
Kαλως ορισες φιλε και απο εμενα , και καλες χιονοαναφορες, γνωριζω αρκετα καλα την περιοχη σου απο ετυχε να περασω αμετρητες φορες αφου η μανα μου ειναι απο γειτονικο χωριο την Ασσηρο, θα την ξερεις σιγουρα, οσο για το μικροκλιμα της Λητης ειναι σχεδον πανομοιοτυπο μ αυτον απο το Δερβενι που εχω πετυχει τρελη χιονοπτωση , για τον φιλο που ρωτησε που ειναι η Λητη οριστε και ο Χαρτης
<a href=http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=dxkrywh1onhccznmjmdd.jpg" target="_blank">
</a>
"
Comment

</a>
</a>
Comment