Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barieme -> KALOKAIRI I XEIROTERI PERIODOS TIS ZWHS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ase mas re griff kai sy me toys kayswnes.....edw exi polu pio trelo kayswna kollaaaaaaassssss:::

parta bouna kai superr:::
    kai pssttt mallon tha dw placebo edw tin parsaskeyi ;;;tha sou grapsw sxolia se kana mina otan xanampw net ;;ante makia

Comment

egw tous eida idi thessa!!!!!OH YEAAAAAAAAAHHHHHHH
      Riding since Riding since....RIDING

Comment

re th paleyeis snowboard??? edw stazoyme kanonika apo ton ydrwta... th paleyeis??

Comment

asti afti exei ksefugei....italia den einai????na deis ti oreo xeimwna me mpoliko xionaki pou tha perasei afti....an itane omws edw to dellux tha eklege kathe 3 k ligo akakakakakakakaaa

Comment

ja,ja!! to xeimwna 8a prepei na exei teleiwsei to erasmus opote na dw an dei xionia!! asthn einai gantemoskylo mallon.. kahmeno dellux.. ti sou mele na pa8eis.. phges fevrouario italia k den eixe xioni... ajajaja...
            kala fantasou to erasmus na einai 1 xrono kai na to swsei to paixnidi..

Comment

nai italia einai. giyto leei grazia sta post. anevazei to epipedo! to kanei eyrwpaiko.. [i]"

Comment

akakkakakakakaaaaaa

Comment

koita ta mlksimena p me thabounee...

kala kalaaaaaa [i]
                  nai kaimeno xekaimeno tha parw to aima mou pisw omws tou xronou gallia na skasete..

ela twraaa griffious akou ...p les piga syuaylia...gamato tin kanan se mia plateia kentrikotata me ola ta palia ktiria fantasou gyrw...

tin eida tin tapa sou tin wra p ebgainan apo to xewnodoxeio gia na mpoune sto ban gia na pane 10 metra pio katw stin plateia basika panw sto ban apo pisw eixa kremastei ,,akakaka ..e kai mpropsta mou itan mia me roz mallia kai elega p sai griff na kamarwseis ..

meta tzampa mpika mesa mprosta nmprosta polu kalo live mono p katsan 1 wra kai ....kai den xanabgikan sto telso kai tous arxisan sta giouxarsimata ....

+ i tapa sou kyrilepse kai mas foraei rige poukamisa theleossss

eee aytaaaa

daxxxx ?? kanena parapono fantazomai eskise to report mou ,,etsi??????

ante otan gyrisw tha sou dwsw kai kana binteaki apo to ban na xareis ...
                  "

Comment

nai re c eipoe na vaei myalo giatio megalwse eipane sto mad. alloi kammenoi ekeinoi.pwpw. kala gallia esy ti douleia exeis?? re pote gyrnas??

Comment

hallo.avrio fevgo diakopes

Comment

για που;εγω θα φυγω στις 12/08 για χιο κι αν ειμαι τυχερος οι διακοπες θα κρατησουν μεχρι τελος αυγουστου!
                        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa THEOS!!!!!!!

Comment

ολη την χρονια με το μαγαζι μου βγαινει η πιστη (μαλλον γι αυτο την εχω χασει [i] )απο το πρωι μεχρι το βραδυ στο ποδι,μονο το απογευμα του σαββατου και την μιση κυριακη εχω ελευθερη οποτε οσες μερες κατσω θα ειναι λουκουμακι!"
                            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Working...
                            X