Announcement

Collapse
No announcement yet.

Και μετά τον καύσωνα τι?????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και μετά τον καύσωνα τι?????

Διαφαίνεται δροσούλα αρκετή μετά τον καύσωνα με θερμοκρασίες 26-30 στα βόρεια τουλάχιστον...
    Μηπως να κοιτάμε τι μας έρχεται το μεθεπόμενο Σ/Κ για να δροσιστούμε λίγο..Ρίξτε μια ματιά στο γφσ...
    Πάντως μ'αρεσει η κατάσταση συναγερμού που επικρατεί εδώ μέσα λόγω καύσωνα....
    www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

epeidh to 87 eimoun arketa megalos....aytos poy erxete den einai tipota
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Κι εγώ έτσι πιστεύω αν και ήμουν στην κοιλιά της μάνας μου τότε...

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
        Είναι αλήθεια, γιατί κι εγώ το θυμάμαι καλά και δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω...38-44οC για 12 περίπου ημέρες και με υγρασία!!!Δεν μπορούσες να πάρεις ανάσα...Ας το αφήσουμε!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

telika to noaa den blepei kati tromero...
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

88 για εμάς.
            Κλειστόν

Comment

Ρε παιδιά το θέμα το άνοιξω για να πω ότι διαφαίνεται δροσούλα όχι για τον καύσωνα του 87..πείτε τη γνώμη σας..

Comment

Πιστεύω σε καταιγίδες 1-2 Ιουλίου, πιθανώς ισχυρές.
                <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                Pilio

Comment

Λέτε να πάει με δροσούλες μετά τον καύσωνα ή με έντονες διακυμάνσεις???

Comment

Originally posted by beach-snow
                    Είναι αλήθεια, γιατί κι εγώ το θυμάμαι καλά και δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω...38-44οC για 12 περίπου ημέρες και με υγρασία!!!Δεν μπορούσες να πάρεις ανάσα...Ας το αφήσουμε!!!
                    ΜΗΠΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΧΑΛΙΑ ΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝΑΥΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ???ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ?????
                    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΑ 38-44 ΤΟΤΕ , 37-43,44 ΤΩΡΑ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ)

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 87 ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ (ΗΜΟΥΝ 3 ΕΤΩΝ) ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ!
                    ΑΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΠΟΥΔΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΕΙΧΕ 46 ΜΕ 85% ΥΓΡΑΣΙΑ= 57 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ!!!!

www.northmeteo.gr
                    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Working...
                    X