Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κανινούριος Διθέσιος Εναέριος: καμμία πληροφορία?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κανινούριος Διθέσιος Εναέριος: καμμία πληροφορία?

Έχει κανείς καμία έγκυρη πληροφορία για το αν θα τοποθετηθεί φέτος το καλοκαίρι το καινούριο διθέσιο? Θα γίνει τίποτα η πάλι
    θα αναβληθεί για του χρόνου? Υπάρχει περίπτωση τον χειμώνα που έρχεται να τον χρησιμοποιήσουμε?

μήπως το πρόβλημα δεν είναι πότε θα μπει αλλά που?
    το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

πολλά είναι τα προβλήματα...

Πότε, που και άν?

Comment

Εγώ προσωπικά δεν γνώριζα καν ότι υπάρχει καινούριος διθέσιος! Μήπως είναι αυτό που είχαν αφήσει κάπου στο δρόμο της Κερασιάς προς το ΧΚ???? Αν ναι...είχα την εντύπωση ότι ήταν συρόμενος αναβατήρας.....

Πάντως εφόσον είναι καρεκλάκι και εφόσον έχει αγοραστεί...ε δε νομίζετε ότι λογικά θα έχει γίνει και μελέτη για το που θα τοποθετηθεί? Λογικό δεν είναι?
        Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
        Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
        WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Ο διθέσιος αυτός αναβατήρας είναι δίπλα στο parking του χ.κ. Αγοράστηκε πέρσι, αλλά δεν υπήρχαν τότε τα απαραίτητα κονδύλια για την τοποθέτησή του και έτσι έμεινε αποθηκευμένος στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Όσο για το σημείο τοποθέτησης το μόνο που ξέρω είναι ότι θα τοποθετηθεί σε χαμηλότερο υψόμετρο ώστε να μπορεί να λειτουργεί το χ.κ. και σε μέρες με άσχημες καιρικές συνθήκες και νομίζω ότι η τοποθεσία στην οποία θα εγκατασταθεί είναι το τουρκολίβαδο....
          Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Είχα ανοίξει θέμα : <a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=9042" target="_blank">http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=9042</a>

δείτε το, και σχετικά με το πού, αφού έχει ήδη μπει στους χάρτες.
            "
            ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
            Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Working...
            X