Announcement

Collapse
No announcement yet.

αχ αυτο το μετεο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αχ αυτο το μετεο

σημερα ρε παιδια δινει 35 για καλαματα και τωρα εδω 28 αμφιβαλλω αν θα πιασουμε τουσ 30.πωσ αυτο δινει 35 αρια ενασ θεος το ξερει.και παντα που το παρακολουθω παντα το καλοκαιρι δινει 3 με4 βαθμουσ υψηλοτερη και τον χειμωνα δινει πολυ υψηλες ελαχιστες .πειτε κατι του κυριου λαγουβαρδου να κανει κατι.[i]Edited by: καλαματιανος "
    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για την περιοχη μου (Κιλκις), το μετεο πεφτει εντυπωσιακα μεσα σχεδον καθε φορα (!)
    ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
    Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
    http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

Όντως Καλαματιανέ το meteo ίσως τα χάνει λίγο με εσάς αλλά εμένα για κέντρο Αθήνα και την περιοχή μου μου φαίνεται αξιοπιστότατο στις Τ, μόνο με τον υετό τα χαλάει καμιά φορά αλλά δεν του κρατάμε κακία
      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

ρε κουβανε εχτες εδινε 35 η 36 δεν θυμαμαι ακριβωσ και τους31 μετα βιασ πιασαμε
        σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΙΝΕ 40 ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ 32.ΕΛΕΟς 8 ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΤΕ.

Comment

Working...
          X