για περισσότερες πληροφορίες δείτε το θέμα στο φόρουμ των ειδήσεων ή στου σελίου. με τιτλο 2-5-2007 Σουρφλιας για Βέρμιο!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
βέρμιο και υπεχωδε
Collapse
X
-
η πλάκα ξέρεις ποια είναι?? πως όταν εγω έλεγα πως δεν βλέπω τίποτα στο βέρμιο από επενδύσεις και αλλαγές προς το καλύτερο εσύ έλεγες πως κάτι κινείται!! τώρα γιατι σχολιάζεις με το μπλα μπλα..?? δεν μπορω να σε καταλάβω!! τουλαχιστον υπαρχει η θέση της κυβέρνησης, πέραν του αν εχουμε εκλογές σε λίγους μήνες! που πιθανόν να είναι λόγια του αέρα!
Comment
-
Το ότι κάτι κινείτε στο Βερμιο είναι γεγονός ... και το υποστηρίζω .
Αν βεβαία δεν εξαρτυόντουσαν και από δημοσιονομικές υπηρεσίες , οι ενέργειες που γίνονται θα ήταν πολύ πιο σύντομες .Η ανάδοχος εταιρία που θα αναλαβει την μελέτη ανάπτυξης και την προσέλκυση ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ μεσώ των ΣΔΙΤ,θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα .
Αλλα εν έτη 2007 και με ότι έχει προηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι τουλάχιστον για κλάματα η εξαγγελια αυτή που δεν προσδιορίζει ουσιαστικά τίποτα καινούργιο αλλά και θα διαιωνίσει ότι κακό γινόταν μέχρι τώρα στο όνομα της ανάπτυξης.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ Κοινής Υπουργικής Απόφασης
ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό είναι η παροχή κατευθύνσεων, κανόνων και κριτηρίων για τη χωρική διάρθρωση, οργάνωση και ανάπτυξη του τουρισμού στον ελληνικό χώρο και των αναγκαίων προς τούτο υποδομών καθώς και η διατύπωση ενός ρεαλιστικού προγράμματος δράσης για την επόμενη δεκαπενταετία (2007 2021).
Με το εν λόγω Ειδικό Πλαίσιο επιδιώκεται επίσης η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος, η εξασφάλιση της προστασίας και της βιωσιμότητας των πόρων, η ενίσχυση των πολιτικών περιφερειακής ανάπτυξης καθώς και η διαμόρφωση ενός σαφέστερου πλαισίου κατευθύνσεων προς τον υποκείμενο σχεδιασμό, τις αδειοδοτούσες αρχές και τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις."
είναι δυνατό να μιλάνε για παροχή κατευθύνσεων το 2007...
όλα αυτά τα εγκλήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο βωμό του κέρδους κάπως έτσι είχαν ξεκινήσει (με σχέδια και διακηρύξεις) .
έμενα απλά δε μου λέει τίποτα καινούργιο , εκτός το ότι τα τελευταία 30 χρόνια ακούμε σχεδιασμούς και χίλια δυο άλλα και εντέλει αυτοί που καρπώνονται πραγματικά το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι ..."Η σιωπή είναι χρυσός ;
ή μήπως σε κάνει συνένοχο ;
Το SKI μας φέρνει πιο κοντά.
Comment
-
θέλω να συμπληρώσω επίσης ότι όσο οι τοπικοί παράγοντες Κοινότητες δήμοι Νομαρχίες δεν τα βρίσκουν μεταξύ σε διαφορά θέματα , τοσο οι καρεκλοκένταυροι τρίβουν τα χέρια τους και δεν προσφέρουν τίποτα .
Προσωπικά θα γελάσω πολύ σ' αυτές τις εκλογές γιατί θα βγει στο δρόμο ο κάθε πικραμένος πάλι να ζητήσει την ψήφο μας ,και να μου χτυπήσει φιλικά την πλάτη ...
το τι έχουν να ακούσουν πραγματικά δε λέγετε ...
και αυτή την φορά ορκίστηκα στον εαυτό μου να μη χαριστώ σε κανένα .Η σιωπή είναι χρυσός ;
ή μήπως σε κάνει συνένοχο ;
Το SKI μας φέρνει πιο κοντά.
Comment

Comment