Announcement

Collapse
No announcement yet.

AVORIAZ clubmed

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AVORIAZ clubmed

Εχει παει κανεις στο ΑVORIAZ?
    Στο club Med εκεί?
    Σκεφτομαι να ταξιδεψω μεσα Ιανουαριου εκει και ειναι η πρωτη μου φορα σε Club Med.
    Αξιζει ο κοπος και τα χρηματα?

Κατα την γνώμη μου τα clubmed για αυτά που προσφέρουν είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!Στην γαλλία θα βρεις και άλλες παρεμφερείς αλυσίδες με πολύ καλύτερες τιμές.Για κοίτα www.mmv.fr και www.clubsdusoleil.com.
    Επίσης κοίτα και στην ιστοσελίδα του Avoriaz για παρεμφερείς λύσεις (εαν τελικά επιμείνεις να πας Avoriaz, που και για αυτό έχω ενστάσεις).
    Επίσης να ξέρεις οτι για την γαλλία η καλύτερη λύση είναι τα επιπλωμένα studios και διαμερίσματα σε residences de tourisme.Τέτοια για όλη την γαλλία θα βρεις στο www.maeva.com και www.pierreetvacances.com.Υπάρχουν και άλλες εταιρείες (www.odalys-vacances.com,mgm residences κ.λ.π.) αλλά αυτές οι δύο είναι οι μεγαλύτερες και με την μεγαλύτερη ποικιλία.Κατα την γνώμη μου να επιλέξεις αυτή τη λύση.Είναι κατ πολύ φθηνότερα,είναι πιο βολικά,μπορείς και να μαγειρέψεις κάτι πρόχειρο (ή κανονικό γεύμα) και συνήθως είναι πάνω στις πίστες.Edited by: kostakiskal

Comment

Θα συμφωνήσω με τον kostakiskal. Ειδικά αν είσαστε μεγάλη παρέα κλείστε διαμέρισμα. Θα σας έρθει πολύ πιο φθηνά, θα έχει πολύ παρεϊστικη ατμόσφαιρα και δεν θα είσαστε εξαρτημένοι από το ωράριο του ξενοδοχείου για πρωινό και βραδυνό.
      Βασίλης
      Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

Καμια προταση για resort?

Comment

δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ, Meribel ολέ ολέ ολέ
          Αγγλοκρατούμενο μεν, αλλά σκι από την πόρτα σου, 200 λιφτ σε 3 κοιλάδες (αν θες κάθεσαι μία εβδομάδα και δεν παίρνεις το ίδιο λιφτ 2 φορές) και πολύ επαγγελματικά οργανωμένο. Το φτάνεις και με τρένο από παρίσι, ενώ με αυτοκίνητο απο ελλάδα είναι πολύ προσβάσιμο. Το βασικό του πλεονέκτημα απέναντι στα γειτονικά Courchevel και Val Thorens είναι ότι βρίσκεται στην μεσαία κοιλάδα, οπότε οι εκδρομές στις διπλανές κοιλάδες είναι εύκολες και γρήγορες. Και οι τρεις κοιλάδες συνδέονται με λιφτ μεταξυ τους. Πως λέμε συνδετικό στον Παρνασσό; Καμία σχέση!!! Καμπίνες που πάνε με τούρμπο...

Βασίλης
          Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

Το Euroski κανει πολυ καλες προσφορες .Προπερσι πηγα Ελβετια με 500 euro το ατομο(αεροπορικα εισιτηρια,διαμονη,ημιδιατροφη,αυτοκινητο sw απο το αεροδρομιο )

Comment

Για resort στην &nbsp ; γαλλία, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.Εγω θα τα κατατάξω με βάση το budget σε τρεις κατηγορίες :
              α) η ''μέκκα'' που είναι η Val d'Isere.Εφάμμιλα αυτής τα resort στις trois Vallees ( Val Thorens,Meribel,Les Menuires, La Tania κ.λ.π.
              β) Τα ''μεσαία'' χιονοδρομικά όπως les Arcs,La Plagne,Megeve.
              γ) Τα ''φθηνά'' χιονοδρομικά όπως Montgenevre,Vars (εκεί πάω τα 3-4 τελευταία χρόνια), Serre Chevalier κ.λ.π.
              Πληροφορίες αναλυτικές για όλα θα βρεις στο www.skifrance.fr
              Σε γενικές γραμμές θα πρότεινα :εαν ενδιαφέρεσαι για ύψιστη χιονοδρομική απόλαυση πας Val d'Isere αδιαφορώντας για το κόστος.Εαν θες value for money θα πρότεινα Vars (www.vars-ski.com) ή Montgenevre (www.montgenevre.com).Εαν πάλι θέλεις έναν συνδυασμό και των 2 θα πρότεινα Les Arcs (www.lesarcs.com, αλλά προσοχή όχι διαμονή στο 1800) ή les menuires (www.lesmenuires.com).

Comment

Αν θα έπαιζε Αυστρία, εγώ θα πρότεινα Ischgl. Καταπληκτικό ΧΚ, 90% καινούρια λιφτ, άνετα, 200 χιλ. πίστες σε μεγάλα υψόμετρα και σίγουρα από πλευράς χιονιού, γραφικό χωριό, αρκετά φτηνό, όχι κυριλέ, πίστες μεγάλες, φαρδιές, κάθε πρωί στρωμένες σαν χαλιά, το μισό χιονοδρομικό στην μεριά της Ελβετίας, στο οποίο φτάνεις με τα σκι και μπορείς να κάνεις αφορολόγητα ψώνια (αλλά θα τα κουβαλήσεις με το σακκίδιο σου), πρακτικά δεν έχει ουρές γιατί έχει πολλά ταχύτατα καρεκλάκια μεγάλου μήκους, διαθέτει 3-4 πίστες με υψομετρική διαφορά 1.000+ μέτρων.....Edited by: alexism

Comment

Σας ευχαριστω ολους, μετα απο λιγο ψαξιμο
                  αποφασισα να παω Innsbruck!!!

Comment

Κάτι άλλο σε Αυστρία έχετε να προτείνετε παιδιά? Και συμφέρει να τα κλείσεις όλα από πρακτορείο ή συμφέρει online να το ψάξω? Thanx
                    Ride da f mountain

Comment

Για ποια περίοδο σε ενδιαφέρεις και τι περίπου ψάχνεις;
                      Για ποιο λόγο για παράδειγμα δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω;

Comment

Αλέξη απότι είδα για Αυστρία προτείνεται το Ishgl και το Insbruck. Επειδή είμαι λίγο ασχέτου με τα χιονοδρομικά εκτός Ελλάδας, ρωτάω να συγκρίνω. Εκτός αν είστε εγγύηση οπότε τα μάζεψα κι έφυγα. Περίοδο μάλλον για μέσα προς τέλος Φεβρουαρίου λέω."
                        Ride da f mountain

Comment

Mikyz ego soy protino kai to Salzburg sto xorio Zell Am See einai ena poli omorfo meros me limni kai bouna me megalo ipsometro.Exo pai kai Innsbruck poy einai ontos para poli omorfa.Krima poy den mporo na anevaso foto na soy edixna.
                          Pantos opoy kai na pas 8a perasis para poli omorfa ayto einai sigoyro! "
                          GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

Thanx παιδιά, θα τα ψάξω όλα, έχω πάει Αυστρία μια φορά αλλά δυστυχώς δεν πήγα στα χιονοδρομικά γιατί δεν έκανα snowboard τίποτα. Ελπίζω να περάσουμε σουπερ γιατί ο αδελφός μου θα με γδάρει "
                            Ride da f mountain

Comment

a

Comment

Working...
                              X