Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου από έναν Παναθηναϊκό!Η νίκη στεφανώνει πάντα αυτούς που πραγματικά την αξίζουν. Σας
εύχομαι ακόμα καλύτερη πορεία την επόμενη Α.Περίοδο.
Και από μένα συγχαρητήρια στη Λάρισα (επίσης Παναθηναϊκός). Παρόλο που πολύ θα ήθελα να το πάρει η ομάδα μου, χάρηκα που το πήρε η Λάρισα γι αυτούς τους Παναθηναΐκάρες" που θεωρούν κάθε επιτυχία "υποχρέωση" και ασχολούνται μόνο με τις αποτυχίες.
Και είμαι σίγουρος οτι αν σήμερα, πρώτα ο Θεός, πάρουμε τον τελικό στο μπάσκετ, πολλοί από τους συγκεκριμένους θα ασχολούνται από Δευτέρα με το "τι φταίει στο ποδόσφαιρο" αντί να χαρούν με το μπάσκετ. Είναι οι ίδιοι που όταν σαρώναμε στο ποδόσφαιρο, τους είχαν πείσει οι απέναντι ότι το μπάσκετ ήταν που μετράει. Γι' αυτούς λοιπόν (και την παθολογική βλακεία τους) χάρηκα που το πήρε η Λάρισα. Από το να το παίρναμε εμείς και να μη μας άρεσε κιόλας, χίλιες φορές που το πήραν οι άνθρωποι και το πανηγύρισαν."
The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
http://www.hiddencellar.eu
μπραβο στην Λάρισα. επισης βαζελάκι απο κουνια. αλλα ειμασταν για τα πανηγυρια.... ο φανης που ειναι ρε παιδια ακομα πανυγηριζει απο χτες? μπραβο μπραβο. και εις ανωτερα.. και σημερα καλη μας επιτυχια!!!!!!!!
Και εγώ από κούνια το έπαθα! Ήμουν δυο ετών και κατά λάθος είπα Θρύλος ΟΛΕ". H Mammy κάλεσε αμέσως την baby sister -με τη δικαιολογία ότι αυτή με έμαθε να βρίζω έτσι- και μετά από δυο λεπτά άκουσα έναν δυνατό μπαμ! Θυμάμαι ότι ρεύτηκα ύστερα! Δεν την ξαναείδα από τότε την Κυρία Ευτέρπη...."
Ευχαριστουμε ολοι απο Λαρισα.
Συγχαρητηρια και στην ομαδα μπασκετ του ΠΑΟ για την πρωτη θεση στην Ευρωπη.
Συγχαρητηρια σε ολους τους φιλαθλους που πηγαν στον τελικο στον Βολο.
Ηταν ΑΨΟΓΟΙ !!!!
Φιλαθλοι του Παναθηναικου και της Λαρισας γεμισαν απο νωρις τα τσιπουραδικα στην παραλια του Βολου και μαζι ειχαν δημιουργησει μια θαυμασια φιλικη ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα...!!
Μπραβο.
Μακαρι να ειναι παντα ετσι.
Μια γιορτη χωρις ανεγκεφαλους αποπροσανατολισμενους χουλιγκανισκους.
[i] "
μπραβο μας και μπραβο σας για ακομα μια φορα!!!!
και αν ολοι ηταν τοσο αψογοι στο Βόλο τοτε ακομα ενα μεγαλο μπραβο... ειπαμε παιξαμε σκατα παιξατε καλα!!!! χαλαλι σας και μπραβο!!!!!!
Comment