Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η Βλάχικη νοοτροπία άφησε απέξω το Σέλι;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dimit
    gia pes mas o parnassos einai xeiroteros apo to seli dhladh??? fysika kai kanena apo ta 2 x k den einai kati to poly kalo.
    Η ανάπτυξη της περιοχής γύρω απο τον Παρνασσό,δεν οφείλεται στα λεφτά της Αθήνας" αλλά στη δραστηριότητα των γύρω δήμων και την επιχειρηματικότητα των κατοίκων.Χώρια ότι στο Χ.Κ Παρνασσού δεν έχει γίνει καμιά επένδυση.Το 1994 αν δεν κάνω λάθος τοποθετήκε ο "Ηρακλής" και απο τότε τίποτα.Και εξυπηρετεί ένα πολύ μεγαλύτερο σε πλυθησμό αστικό κέντρο.Τυχεροί οι βοριοελλαδίτες που έχετε τόσα χ.κ γύρω σας.Μακάρι κι εγώ να μπορούσα να ανεβαίνω συχνά.Θα μπορούσε και το ΚΤΕΛ Ημαθείας να έχει το χειμώνα δρομολόγια προς το Σέλι...Θα είχα ανέβει με το νυχτερινό τρένο!!!!"
    ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Originally posted by alexis37
      Τελικα πρεπει το forum να εχει λογομαχιες για να εχει και συμμετοχη.
      Καλο και κακο αυτο.
      Η αντιθεση μου ηταν απο την αρχη στην ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των παντων.
      Σε προσωπικα θεματα, απαντω προσωπικα, ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Λαθος μου? το δεχομαι.
      Δεν ζητησα ποτε να κανω διοικηση", δεν με ενδιαφερει και δεν ειμαι αυτος που θα "απολογηθει" σε μενα η διοικηση για οτι κανει. Ο καθενας κρινεται απο οτι κανει.
      Ναι σε μια διαμαρτυρια.
      Ας ξεκινησει καποιος την προσπαθεια. Οχι ομως στα λογια... Κουραζουν
      Η προσπάθεια φίλε μου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Δεν μιλάω αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά παράπονα σαν και αυτα που εκφράζεις ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί ο ΕΣΤΟΥΧ (ελληνικός σύλλογος τουριστικής χιονοδρομίας). Η μέχρι τώρα πορεία του είναι ελπιδοφόρα και σηματοδοτεί αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονταν μεχρι τώρα οι απλοί χιονοδρόμοι. Ολα ειναι δυνατά. Το μονο που χρειαζεται ειναι ψάξιμο και οργάνωση . Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κανει και πολλά , ολοι μαζί ομως ειναι διαφορετικά.
      για όσους ενδιαφέρονται η σελιδα του συλλόγου:
      ΣΤΟΥΧEdited by: dathanas "

Comment

sp sto myalo moy eixa araxwva kai xwrio seli. me syxxwreis!!! gafa...den ennooysa ayto pou katalaves

Comment

Συμφωνώ με την άποψη που εκφράζειο φίλος SELLAS 777 για το ζήτημα της ενιαίας κάρτας. Μία ομαδική επιστολή διαμαρτυρίας σίγουρα θα ταρακουνήσει. ίσως υπα΄ρξει αλλαγή πλέυσης του χρόνου! (στην Ελλάδα έτσι γίνεται...Μεταθέτουμε την επίλυση των προβλημάτων στο μέλλον...)Από την πλευρά μου είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ προς αυτή την κατεύθυνση. Και προς Θεού ρε παιδιά, δεν είναι και τόσο δύσκολο!!!

Comment

Working...
          X