Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η Βλάχικη νοοτροπία άφησε απέξω το Σέλι;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η Βλάχικη νοοτροπία άφησε απέξω το Σέλι;

Επιτέλους και μια θετική κίνηση...
    Μπράβο στο Καϊμάκ και τα Πηγάδια για την συνεργασία τους με κοινή ετήσια κάρτα.
    Μεγάλη απώλεια όμως η μη συμμετοχή του Σελίου.
    Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η Διοίκηση του Χιονοδρομικού είπε ΟΧΙ στην συνεργασία αυτή;
    Η Βλάχικη νοοτροπία άφησε απέξω το Σέλι;
    (εμείς μπορούμε μόνοι μας...δεν έχουμε ανάγκη...μήπως μετά ο κόσμος θα πηγαίνει περισσότερο στους άλλους;.....)
    Η εξελίξεις και οι απαιτήσεις σήμερα οδηγούν σε συνεργασίες (οικονομικές δυσκολίες,άπειρος κόσμος στο Bansko τα Σ/Κ, χιονοδιακοπές στο Εξωτερικό με τις ίδιες τιμές...).Κάποια Χιονοδρομικά το βλέπουν και ψάχνονται και άλλα δεν μπορούν να δούν πέρα από το χωριό τους!
    ΜΠΡΑΒΟ για την συνεργασία...ΝΤΡΟΠΗ για το Σέλι

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΑΞΑ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΛΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ. ΚΑΪΜΑΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! "

Comment

afou auto dialeksan fetos,an to metanoiwsoun tou xronou kai tous zhthsoun na vgei ethsia kaimak seli kai pigadia, siga na mhn dextoun ta alla 2.. mia pou fetos tous th paiksan... teleytaia stigmh...!!!
      a re seli me tis prwtopories su.... "

Comment

Καλημερα
        Γιατι τοσο χολη ρε παιδια?
        Γιατι αυτη η ισοπεδωση?
        Ολοι οι βλαχοι και ολο το Σελι δεν φταιει για τιποτα.
        Καποια ατομα που διοριζονται" ειναι η αιτια του κακου.
        Οποιος θελει να φυγει απο το χ/κ να το κανει, δικαιωμα του καθενος ειναι. ΑΛλα οχι αυτη η ισοπεδωση. Ελεος πια..."
        λυγιστε... αλλα μην σπασετε

Comment

dhladh re aleksh to seli dn exei meinei pisw san xionodromiko????
          apo ypodomes???
          apo organwsh???
          apo to xwrio???
          poy na poume exoyme mia tavarna, ena kafeneio ena market to barbaroush me ta domatia tou 1950 kai to miso hotel seli (pou dn prolavainoun na to ftiaksoun kai me ton kara...FOLA me ena giapi sth mesh ths platias... fetos to kalokairi) sovara milas???
          monoi toys isopedwnontai...
          pou paw seli 35 fores ka8e xeimwna kai afhnw ston platitsa tosa fraga ka8e mera kai otan ksevidw8hke mia vida apo to sanidi tou filoy mou kai ton eipame na mas th ftiaksei eipe erxeste mas katourate kai feygete???
          pare xampari emeisa oloi tous kaname an8rwpous ekeinous kai na to eyxaristw..pleon dn dinw dekara panw para g kana kafe monoaxa,kai an katsei paw kai spiti mou kai pinw.
          se gemizei dhladh to seli toso poly pia???
          "

Comment

enw h koumaria eides ti anaptyksh varese mesa se 2 xronakia...

Comment

Το να συζηταμε ετσι δεν καταληγουμε πουθενα φιλε dimit.
              Δεν διαφωνω σε πολλα απο αυτα που λες. Επιλεγεις ομως 35 φορες το χρονο να επισκεφτεσαι το Σελι.
              Γιατι? Αφου δεν σε καλυπτει σε κατι.
              Μηπως ειναι πιο προσβασημο απο τα 3-5 πηγαδια η απο το Καιμακ?
              Μηπως εχεις τη δυνατοτητα να παρκαρεις πιο κοντα στις πιστες απο τα 3-5 πηγαδια η απο το Καιμακ?
              Μη πηγαινεις στον Πλατιστα, εχει και αλλου.
              Οσο αν με γεμιζει το Σελι ενα μπορω να σου πω. Ειναι το χωριο που μεγαλωσα, ειναι οι φιλοι, ειναι τα μερη που πολυ θα χαρω να σου δειξω ολες τις εποχες του χρονου.
              Τελος αν δεν υπηρχε το Σελι ισως παρα πολλοι να μην ειχαν ανακαλυψει το χιονι.

Comment

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ??
                ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΚΑΡΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ) ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΛΑΤΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑ..ΚΑ?? ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΟΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΑΣΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΛΙ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑΟΥΣΑ, ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΛΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΤΛ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ. . ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑΙ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ???????? ΑΠΕΝΑΝΤΙ??? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?? ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ?? ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ... ΑΣΕ ΡΕ ALEX!!

Υ.Γ.
                ΑΝ ΠΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 'Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ. ΤΟ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ. ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ΄'Η ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ 1 ΩΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΓΥΡΩ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΦΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!!!
                Edited by: ΒΟΥΤΑΣ

Comment

Τελικα το βαρελι δεν εχει πατο... Λυπαμαι
                  Μαλλον θα εισαι μαθημενος απο την καθημερηνοτητα σου με το ρε" και με το "ρε"... δυστυχως δεν μπορω να σε παρακολουθησω πλεον.
                  Συμβουλη... Μη γλυφετε εκει που φτυνετε και ας πηγαινετε σε αλλο χ/κ, δεν ειναι κακο.
                  "

Comment

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!!!
                    ΑΝ ΠΗΔΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΡΕ"...
                    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΡΕ"
                    ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...
                    ΓΛΥΦΟΥΜΕ???
                    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ OUT OF ORDER ΜΑΛΛΟΝ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΩ ΕΚΕΙ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ ΣΟΥ.
                    ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...Edited by: ΒΟΥΤΑΣ "

Comment

Εισαι πολυ μικρος για να κρινεις, ειδικα μεσα απο εδω.
                      Ειναι το μονο ευκολο ομως πισω απο μια ανωνυμια.
                      Αν προσεχες τα οσα εγραφα απο την αρχη δεν θα διαφωνουσαμε και πολυ. Αυτη η ισοπεδωση ομως ηταν η αιτια.
                      Μακαρι να μπορουσες να ζησεις οπως και γω σε μια μιζερη" πολη οπως η Βεροια και τοσο κοντα στο Σελι."

Comment

ΕΖΗΣΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.
                        ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.
                        ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ. ΕΧΩ ΙΔΙΑ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΕΧΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ (ΒΛΑΧΟΥΣ) ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥ****ΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
                        ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΙΣΩΣ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΣΕΛΙ??? ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΥΓΕΣ...

Comment

Οντως... με γραφικο τροπο
                          Οχι ομως τον καλυτερο...
                          Ξερω καλα τα ελληνικα και μπορω να τα μιλησω και να τα εκφρασω ακομη.
                          Εισαι τελικα μικρος, στην ηλικια (απο εμενα τουλαχιστον)
                          Αφησε με να ξερω καποια παραπανω και απο τις σπουδες μου στο Αριστοτελειο και απο τα ταξιδια μου στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.
                          Θεωρω οτι τετοιοι τροποι, εστω και μεσα απο εδω, δεν κανουν καλο ειδικα και στο site που μας φιλοξενει.
                          Καμμια αλλη συζητηση μαζι σου τουλαχιστον μεσα απο εδω.
                          Αν θελεις εχω και το email μου για να επικοινωνησουμε. Εκει πολυ ευχαριστως να συνεχισω.
                          Να περνας καλα

Comment

alexi kai egw eimai apo seli kai eimai misos vlaxos kai to mono pou me krataei s ayto to xwrio pistepse me einai ayto pou eipes. oles aytes oi stigmes pou zw ka8e fora pou anevainw...giati ekei pernaw to 1/7 ka8e xronias.. ayto einai pleon to mono pou me krataei...
                            an den htan ayto 8a eixa fygei,alla den antexw na to kanw.
                            esy mou les gia isopedwsh, egw soy lew pws einai h alh8eia. oso sklhrh kai an einai.
                            skepsou ta xalia mas.etsi opws pame sto telos sto seli 8a meinoume esy h parea sou twn x xronwn egw kai h dikia mou pou eimaste 20... 8es ena seli me 20 atoma sto x.k.? giati etsi 8a ginei,an den allaksoyn myalo aytoi poy eipa . 8a me 8ymh8eis..

y.g. aporw poios eisai...

"

Comment

Αν διαβαζες και συ οτι εγραψα σημερα και οχι μονο ισως να μπορουσες να καταλαβεις.
                              Δεν μου αρεσε το υφος και η ισοπεδωση. Ολο το χωριο και ολοι οι κατοικοι δεν ειναι ιδιοι. Θελω να πιστευω οτι ειμαι απο αυτους που ξεχωριζει με την παρουσια του εστω καθε Σαββατοκυριακο.
                              Η δικη σου η παρεα οπως λες, αλλα και η δικη μου ειναι αυτη που δινει ζωη. Αλλα μαζι με μας και αλλοι και αλλοι...
                              Προσπαθουμε για κατι καλυτερο ολοι μας. Αλλα ας μην ισοπεδωνουμε ολες τις προσπαθειες, τις λιγες των διοικουντων" και τις πολλες ολου του κοσμου.
                              Θα αλλαξουν τα πραγματα και γρηγορα μαλιστα.
                              Το ποιος ειμαι?
                              Οχι καποιος αγνωστος παντως
                              "

Comment

Working...
                              X