Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πείτε με τρελό...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πείτε με τρελό...

Αλλα με έχει πιάσει η μ@λακία πρωινιάτικα και έχω φάει το διαδύκτιο να βρώ ξενοδοχεία για του χρόνου...
    Σβουράει καιρό η σκέψη στο μυαλό μου,banko ή borovets,αμάξι ή τρένο,(πούλμαν δεν νομίζω να την παλέψω),να κλείσω απο τώρα ξενοδοχείο (να είμαι σίγουρος για κράτηση για χριστούγεννα στο bulgaria ή θα φάμε κανα πακέτο όπως πέρσι και θα βάλουμε τα σανίδια στον ποπο μας)?
    Αχ θεέ μου,γιατί να έχω internet στο γραφείο,γιατί να μην μπορώ να συγκεντρωθώ στην εργασία μου,μήπως φταίει η ανοιξη τελικά?
    Πόσο ακόμα θα περιμένω το σανίδι,τις δέστρες και τις μπότες που παρήγγειλα απο ebay.

ΕΛΕΟΣ!

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς reply,καταννοώ την κατάσταση μου
    πάσχω απο οξεία χιονοανεπάρκεια.

έλεος.!

Comment

K egw stin idia fasi imoun, lol! Alla fetos dn to kanw gt i gamimeni exetastiki mas exei parei ta muala!
      Apo empeiria: Steile email sto touristiko grafeio tou xwriou tou xk gia diamoni tou xronou kai tha sou steiloun ena matso plirofories! Vsk auti tin epoxi kleinoun gia tou xronou opote dn eisai katholou ektos epoxis! Kai afou deis panw katw tin diamoni, kleise kiolas ta aeroporika. Den exeis na xaseis tpt, ase pou einai upervolika ftina tetoia epoxi. Gia Monaxo (o poio ftinos proorismos) met epistrofis, timi me forous einai 140 euro! Nai kala diavases!
      Kali tuxi!

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Πείτε με κι εμένα τρελό μαζί με τον Kazaboubou, γιατί κι εγώ κοιτάω απο τώρα ξενοδοχεία. Συγκεκριμένα, ρώτησα σε ένα ξενοδοχείο στο Val D'isere αν προσφέρουν κανένα εβδομαδιαίο πακέτο διαμονής σε καλή τιμή για μέσα Ιανουαρίου (12-19 για παράδειγμα) και μου απάντησαν δυστυχώς δεν έχουμε διαθεσιμότητα εκείνη την εβδομάδα!!!!". "Έχουμε ένα δίκλινο την προηγούμενη και ένα τη μεθεπόμενη από αυτή που μας ζητήσατε, αν σας ενδιαφέρει". Και μιλάμε για ξενοδοχείο με 50 δωμάτια!"
        The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
        http://www.hiddencellar.eu

Comment

Originally posted by royale
          Πείτε με κι εμένα τρελό μαζί με τον Kazaboubou, γιατί κι εγώ κοιτάω απο τώρα ξενοδοχεία. Συγκεκριμένα, ρώτησα σε ένα ξενοδοχείο στο Val D'isere αν προσφέρουν κανένα εβδομαδιαίο πακέτο διαμονής σε καλή τιμή για μέσα Ιανουαρίου (12-19 για παράδειγμα) και μου απάντησαν δυστυχώς δεν έχουμε διαθεσιμότητα εκείνη την εβδομάδα!!!!". "Έχουμε ένα δίκλινο την προηγούμενη και ένα τη μεθεπόμενη από αυτή που μας ζητήσατε, αν σας ενδιαφέρει". Και μιλάμε για ξενοδοχείο με 50 δωμάτια!
          Τα καπαρωνουν τα ταξιδιωτικα γραφεια.Εδω σην Ελλαδα γινεται,κυριως στις αργιες και το καλοκαιρι δεν θα γινει εκει?!! "

Comment

Βρείτε παρηγοριά με καλοκαιρινά σπορ. Φέτος λέω να ξεκινήσω καταδύσεις κ ψαροντούφεκο, αλλιώς με τα βιντεάκια δεν τη βγάζουμε καθαρή...

Comment

Originally posted by dreamlord
              Βρείτε παρηγοριά με καλοκαιρινά σπορ. Φέτος λέω να ξεκινήσω καταδύσεις κ ψαροντούφεκο, αλλιώς με τα βιντεάκια δεν τη βγάζουμε καθαρή...
              Exeis dikio, kanena wake , kite , wind surf ,ski kapos prepei na broume na perasi to kalokairi.

Aggelos

Comment

To kalokairaki 8elei mpyra kai meraki.

Arxiste ta mpania kai ta mayrismata mages. SNBRD tou xronou pali.

Balte kai kamia foufou piaste kai ta tsipoura kai dite thn kalokairinoi.

Mono etsi palebete h katastash
                You can go fast, I can go anywhere

Comment

Working...
                X