Announcement

Collapse
No announcement yet.

Διαδρομή σε νερό

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Διαδρομή σε νερό

Όπως ίσως θα έχετε καταλάβει έχω μια εμμονή με το νερό. Αγαπώ πολύ την πεζοπορία, αν όμως έχει και διάσχιση φαραγγιού με νερό ή πέρασμα ποταμού είναι το τέλειο.(Λέτε να υπήρξα πάπια σε προηγούμενη ζωή?????)

Καμαρώστε μερικά υπέροχα ποτάμια που ήταν ο προορισμός μας,σε διαφορετικές χρονικές στιγμές!!!!

Νέδα ,απο διήμερη διάσχιση

<a href=http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=ytxmnlzzmyeyycz1jmtt.jpg" target="_blank"></a>

Δροσερό μπανάκι στο τέρμα της διαδρομής

Καταρράκτες και λίμνη στο Σκρά

Edited by: vasoula "
    SNOWTIME!!!!

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ!!!

Πολυλίμνιο Μεσσηνίας

<a href=http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=dytmxjeemcnmwvmmmywt.jpg" target="_blank"></a>

Καταρράκτης του Βελβεντού

"
    SNOWTIME!!!!

Comment

Και ο διάσημος καταρράκτης στα Τζουμέρκα

<a href=http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=mm2khvfmdzwozldoijgn.jpg" target="_blank"></a>

Μικρότεροι καταρράκτες σε άπειρα μέρη της Ελλάδας, όπως στην Εύβοια για παράδειγμα(Δρυμώνας)

"
      SNOWTIME!!!!

Comment

Φονιάς, στη Σαμοθράκη

<a href=http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=muz25manxwxmtdmmdyq2.jpg" target="_blank"></a>

Τζούρτζια στα Τρίκαλα

"
        SNOWTIME!!!!

Comment

Τιθορέα

<a href=http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=1mu5w2nndkk0m2yqmmt2.jpg" target="_blank"></a>

Φαράγγι μαύρης σπηλιάς, Ευρυτανία

"
          SNOWTIME!!!!

Comment

Αν σε ενδιαφερει πραγματικα τετοιου ειδους διασχιση τοτε δεν εχεις κανει τιποτα αν δεν εχεις δοκιμασει τον ορλια.Ειναι στη δυτικη πλευρα του Ολυμπου αγριο ποταμι και παρα μα παρα πολυ δυσβατο.Οι ντοπιοι τον φωναζουν ουρλια απο το ουρλιαζω.....Μεγαλη υψομετρικη διαφορα!
            10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

Mία πολή ωραία διαδρομή είναι και η διάσχιση του φαραγγιου του Βίκου και του Βικάκι!!Ειδικά για Ιούνιο-Ιούλιο που έχει αρκετό νερό κ η ζέστη είναι αφόρητη...

Μερικές φώτο...
              [i]

"
              *-*Push Your Self To The Limit*-*

Comment

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις παιδιά!Ελπίζω σύντομα να βρεθώ στα μέρη αυτά!Πολύ ωραίες φωτογραφίες![i]"
                SNOWTIME!!!!

Comment

Η Νέδα που είναι vasoula?
                  Κλειστόν

Comment

Είναι στα σύνορα Μεσσηνίας, Ηλείας και Αρκαδίας, αρκετά πάνω απ' την Κυπαρισσία, όπου εκβάλλει.Η κατάβασή της αν θέλεις να ξεκινήσεις απ' τις πηγές του ποταμού, είναι 2 ημέρες, αλλά εναλλακτικά διοργανώνεται και η μισή διαδρομή, μιας ημέρας κατάβαση, στο πιο όμορφο κομάτι της διαδρομής.Γίνεται συνήθως μετά τον Ιούνιο, γιατί μέχρι τότε έχει πολύ νερό και δε γίνεται να την περπατήσεις, είναι δε πολύ επικίνδυνη στα στενώματα και τις βάθρες της.Η κατάβαση γίνεται οργανωμένα, απ' το σύλλογο των φίλων της Νέδας, που γνωρίζουν το ποτάμι καλά.Δε θυμάμαι τη διεύθυνση στο internet,όμως πιστεύω ότι είναι εύκολο να βρεθεί.Εναλλακτικά, κάθε χρόνο διοργανώνει πεζοπορική εκδρομή εκεί ο ορειβατικός σύλλογος ΕΟΣ Αχαρνών.Αν είσαι της πεζοπορίας και της ταλαιπωρίας , το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι απ' τις πιο ωραίες επειρίες πεζοπορικές που είχα ποτέ!
                    SNOWTIME!!!!

Comment

Μόνο που έχει ένα κακό για σένα που κυκλοφορείς με φωτογραφική μηχανή![i] Πρέπει να έχεις αδιάβροχη, γιατί η πορεία είναι όλη μέσα στο νερό, και σε πολλά σημεία έχει αποκλειστικά κολύμπι και βουτιά απο ψηλά στους καταρράκτες!"
                      SNOWTIME!!!!

Comment

exo paei sth neda vasoula kai exo kolymphsei se mia apo tis gournes pou exeis deiksei^^^einai pragmatika tromera^^P
                        AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                        www.northmeteo.gr
                        Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Είναι χαμηλά εκεί, σχεδόν το τέρμα της πεζοπορικής διαδρομής. Απο κεί και κάτω έχει μόνο το τούνελ και επιστροφή για τις βάθρες, κι από κεί ανάβαση στο χωριό Πλατάνια. Όλο το ποτάμι είναι υπέροχο.Πάντως θα πρέπει να είστε έτοιμοι για παγάκια στα γόνατα και τους αστραγάλους για τις επόμενες τρεις μέρες, γιατί το ποτάμι έχει πέτρες, που δυσκολεύουν τη διάσχιση.
                          SNOWTIME!!!!

Comment

Working...
                          X