Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΙΠΠΑΣΙΑ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΙΠΠΑΣΙΑ????

Για τους καλακαιρινούς που έχουν απομείνει στο φόρουμ...

Με έχει φάει η κοπελιά μου για ιππασία....[i]!!! Δεν μπορώ να πω ότι δεν θέλω αλλά ιππασία στο βουνό είναι ωραία και όχι σε κάποιο ιππικό όμιλο στην Αθήνα...(μαρούσι-μαρκόπουλο κτλ.) Να πας με το άλογο μέσα στη φύση να ανοίξει η ψυχή σου....

Εκτός από το Σαλούν στο Καρπενήσι ξέρετε κανα άλλο μέρος πλησίον των Αθηνών να πάμε....????

(Διδεται αμοιβή...)

"

Περτούλι......στο παρκινγκ του ΧΚ. Πολύ ομορφη διαδρομή σε ωραία μονοπάτια και τα άλογα πολύ ήρεμα

Υ.Γ. (Ειχα παει πριν 5 χρόνια....Ελπιζω να ζουν ακόμα [i] "
    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
    http://www.e-achaia.gr

Comment

Για τους Βορειοελλαδίτες πολύ ωραίες διαδρομές έχει στο λευκοχώρι, στην φάρμα του Αποστόλη. Διαδρομές μέσα στο δάσος στους γύρω λόφους, έχει και καλά άλογα για τους απαιτητικούς και είναι 40 λεπτά από την Θεσσαλονίκη.

Teo στην Αθήνα έχει έναν ιππικό λίγο μετά την Νέα Μάκρη στον δρόμο που ανεβαίνει για τα ελικόπτερα του ναυτικού(ΒΕΝΟΚ). Δεν ξέρω εάν τα βγάζει και για βόλτες στα γύρω βουνά.
      Edited by: drbalm

Comment

Ρε ’κη για βόλτα τα θέλουμε όχι για προσούτο.......[i]!!!!!! Μου πέφτει λίγο μακριά το Περτούλι αλλα 'στω πολύ....

Drbalm (γλωσσοδέτης αυτό το nickname σου μωρ'αδερφάκι μου) Έχω δει κάποια άλογα με αναβάτες στο δάσος του Σχοινιά παλιότερα να βολτάρουνε αλλά μου φάνηκαν "επαγγελματίες" από άποψη ρουχισμού.... Εννοώ ότι μάλλον ήταν ιδιοκτήτες από άλογα αθλητές και κάναν προπόνηση...καπελάκια μποτούλες κτλ.....θα το ψάξω αν έχουν και "νοικιάρικα"....."

Comment

Originally posted by TeoAthens
          Έχω δει κάποια άλογα με αναβάτες στο δάσος του Σχοινιά παλιότερα να βολτάρουνε αλλά μου φάνηκαν επαγγελματίες" από άποψη ρουχισμού.... Εννοώ ότι μάλλον ήταν ιδιοκτήτες από άλογα αθλητές και κάναν προπόνηση...καπελάκια μποτούλες
          Αν εννοείς στο Σχοινιά στον Μαραθώνα ? Έπαιξες και έχασες ! Υπήρχε κάποτε πριν από πολλά χρόνια ο Ιππικός όμιλος Μαραθώνα (έτρεχα κάποτε με τα χρώματά του και προπονούσα κιόλας )αλλά τώρα έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Το μόνο που υπάρχει τώρα εκεί, είναι ιπποφορβεία του ιπποδρόμου οπότε ξέχνα το!
          Γενικώς εντός Αττικής για βόλτα στο δάσος δεν υπάρχει πουθενά, μόνο κάποιες ιππικές σχολές που θα σου κάνουν κανένα γύρω εντός τον εγκαταστάσεων του ιππικού ομίλου (εκτός στίβου) !

Δυστυχώς πάρε το μικρόβιο σου και ψάξε εκτός Αττικής, αλλά και πάλι αυτά που νοικιάζουν για βόλτα στην φύση είναι μουλάρια που τα βαφτίζουν άλογα !
          Πάντως θα σε συμβούλευα για να σας φύγει η κάψα να πάτε σε καμιά σχολή προς Σπάτα, και να κάνετε καμιά ώρα με δάσκαλο για να δείτε πως είναι και η επαφή με τα άλογα!

Ps: Μην κάνετε το λάθος αν πάτε να ιππεύστε, με τζιν παντελόνια. Ψάξτε να φοράτε κάτι χωρίς ραφές από την εσωτερική πλευρά ! Και εσύ κράτα και μια σακούλα πάγο για το επίμαχο σημείο μετά ! Edited by: Melo "
          Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

[b]

Comment

Μelo μας γ....ες τη φαντασία..... Το ότι είμαι άσχετος με την ιπποδρομία είναι προφανές..... αλλά ότι χρειάζεται τέτοια διαδικασία δεν το περίμενα.... Και μαλ....ια μου διότι η ιπποδρομία δεν είναι απλό πράγμα..... Όπως το σκι το surf και άλλα αθλήματα έχουν την διαδικασία τους.... Δλδ εννοώ ότι όπως δεν μπορείς να βάλεις πέδιλα και να καρβάρεις στην 6 έτσι δεν μπορείς να καβαλήσεις άλογο και να γίνεις αυτομάτος........ John Wein......[i]... Και μάλλον θα επισκεφτούμε το Μαρκόπουλο κάποια στιγμή ή το Μαρούσι που είναι και κοντά στο σπίτι μου για να πάρω μια ιδέα..( Το Μικρόβιο έχει ξανακάνει).... Το κακό είναι ότι πρέπει να πάρω τα όρη και τα βουνά και δεν πολυτρελένομαι ρε γαμώτι..... Τέσπα αφού μου έκατσε στο σκι (το μικρόβιο) θα κάνω και γω μια προσπάθεια....

Τώρα βέβαια το τελευταίο που λες είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό...... και θέλει σκέψη..."

Comment

1, Θα σου πρότεινα να αποφύγεις τους ομίλους με μεγάλα ονόματα όπως Παράδεισο Αμαρουσίου, Ιππικό όμιλο Γέρακα, Βαρυμπόμπης, Τατοΐου,Ιππικό κέντρο Μαρκόπουλου και να ψάξεις για ιππικές σχολές (και όχι ομίλους). Είναι πιο φιλικό το περιβάλλον και βέβαια πιο φιλικές τιμές.
              2, Για να ξέρεις πως θα το ζητήσεις δεν θα λες την λέξη ιπποδρομία (εντελώς διαφορετικό πράγμα) αλλά ιππασία.
              3, Το να ανέβεις στο άλογο και να κάνεις βόλτες (βάδην )δεν θα πρέπει να είσαι ο john wein, οπότε μην απελπίζεσαι, αλλά σίγουρα όταν κατέβεις από το άλογο θα νιώθεις κάπως περίεργα [i] (και θα περπατάς σαν τον John wein) !
              4, Όπως και να έχει, είναι μια καλή εμπειρία που αξίζει να την έχετε.

Ps: Για ρίξε και μια ματιά εδώ ( http://www.trot.gr/pages/?p=p_3&sName=%BC%EC%E9%EB%EF%E9-%C9%F0%F0%E1%F3%DF%E1%F2 ) Edited by: Melo "

[b]

Comment

Melo αγόρι μου μόλις μου έσωσες το καλοκαιρινό surf .....

Το site είναι όλα τα λεφτά.....Ρε τι μαθαίνει κανείς από το snow report...χε χε χε...

Α!!! Και κάτι ακόμα..... Αφού συμβουλέυεις να πάμε με παντελόνια χωρίς ραφές από μέσα οι ινδιάνοι και πάσης φύσεως φυλές ... πως ίππευαν με μίνι φουστίτσες και την τσουτσουνα free to go" χωρίς να παθαίνουν τίποτα...???

Επίσης τα κοριτσάκια που κάνουν ιππασία κάνουν πιπί όρθιες..???

Και (κάτι σοβαρό) κανα κονέ για κανα γκανιάν ή και φορκαστ έχουμε να βγάλουμε και τις καλοκαιρινές διακοπές........χα χα χα

Φιλικά Θοδωρής....

ΥΓ. Με έσωσες αλήθεια...

"

Comment

Τα πάντα είναι θέμα τεχνικής !
                  Το τροχάδην, του αλόγου σε κάνει να χοροπηδάς στην ράχη του. Ένας αρχάριος στο τροχάδην του αλόγου, αν κάθεται με κάθετη στάση χτυπιέται σαν το σέϊκερ λόγο του ότι είναι σφιγμένος, αν έχεις το σώμα σου λίγο πίσω και ακολουθείς με την μέση σου την κίνηση του αλόγου γλιτώνεις από αυτό το τράνταγμα! (ότι και να σου λέω, αν δεν το δοκιμάσεις πρώτη φορά, πάνε όλα στον τόπο.)

Ps:Πριτσ, που θα σου πω, ποιο άλογο θα κερδίσει! Θα μου ρίξεις τις αποδόσεις, για παραπάνω κέρδη !!! [i] Edited by: Melo "

[b]

Comment

[i]

Αιντε να δούμε τι θα γίνει....θα δοκιμάσω και θα σου πω....."

Comment

[i]

Παιδιά,να είστε καλά, ακόμα γελάω με το topic.Μου φτιάξατε τη μέρα!

Teo,καλό κουράγιο, και να μας πεις εντυπώσεις σύντομα!!!!"
                      SNOWTIME!!!!

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ!!!

Comment

Working...
                      X