Λοιπόν...περιμένω εδώ και καιρό να γίνει η αλλαγή για να περναμε κατευθείαν τις φώτο στο forum μιας και έχω μαζέψει πολλές φωτο από τον χειμώνα και βαριέμαι να τις κάνω upload σε διάφορα site κτλ.κτλ[i]
....Αλλά μέχρι να γίνει αυτό ας βάλω καποιες φωτογραφίες από τη σημερινή ανάβαση στους "εφτά πύργους"(2100 μ.)της Τύμφης!!!
Ξεκινόντας με τον ΕΟΣ Ιωαννίνων από το Σκαμνέλι(~1280μ.) στις 9 μπήκαμε σε μονοπάτι με αραιή βλάστηση(θάμνους και νομίζω κρανιές και καστανιές).Από τα ~1500 και πάνω περπατούσαμε συνεχώς σε γυμνό τοπίο και πλησιάζαμε πρός τις πρώτες χιονούρες(~1640μ.)Όσο ανεβαίναμε το χιόνι γινόταν όλο και πιο πολύ και το χωματώδες έδαφος μετατράπικε για αρκετή ώρα σε βραχώδες.Σε πολλά σημεία το χιόνι έφτανε το ένα μέτρο!!!Το μόνο κακό ήταν ότι από την ώρα που το συναντήσαμε ήταν σοθπιασμένο και το πόδι σε ορισμένα σημεία βούλιαζε μέχρι το μπούτι!!!Πάλι καλά που υπήρχε και ένα παγομένο υπόστρομα από κατω γιατι θα κολυμπούσαμε αντι να περπατάμε
!!Μετά από 3 ώρες περπάτημα φτάσαμε τελικά στον προορισμό μας!!!Ελπίζω οι φώτο να σας αρέσουν...
Λίγο πριν τις χιονούρες
Κρόκοι(πολύ νόστιμοι..)
.....
Αύριο θα βάλω και άλλες 16φώτο...
Σειμίωση:Η Τύμφη για τέτοια εποχή είχε πολύ λίγο χιόνι
"
....Αλλά μέχρι να γίνει αυτό ας βάλω καποιες φωτογραφίες από τη σημερινή ανάβαση στους "εφτά πύργους"(2100 μ.)της Τύμφης!!! Ξεκινόντας με τον ΕΟΣ Ιωαννίνων από το Σκαμνέλι(~1280μ.) στις 9 μπήκαμε σε μονοπάτι με αραιή βλάστηση(θάμνους και νομίζω κρανιές και καστανιές).Από τα ~1500 και πάνω περπατούσαμε συνεχώς σε γυμνό τοπίο και πλησιάζαμε πρός τις πρώτες χιονούρες(~1640μ.)Όσο ανεβαίναμε το χιόνι γινόταν όλο και πιο πολύ και το χωματώδες έδαφος μετατράπικε για αρκετή ώρα σε βραχώδες.Σε πολλά σημεία το χιόνι έφτανε το ένα μέτρο!!!Το μόνο κακό ήταν ότι από την ώρα που το συναντήσαμε ήταν σοθπιασμένο και το πόδι σε ορισμένα σημεία βούλιαζε μέχρι το μπούτι!!!Πάλι καλά που υπήρχε και ένα παγομένο υπόστρομα από κατω γιατι θα κολυμπούσαμε αντι να περπατάμε
!!Μετά από 3 ώρες περπάτημα φτάσαμε τελικά στον προορισμό μας!!!Ελπίζω οι φώτο να σας αρέσουν...
Λίγο πριν τις χιονούρες
Κρόκοι(πολύ νόστιμοι..)
.....
Αύριο θα βάλω και άλλες 16φώτο...
Σειμίωση:Η Τύμφη για τέτοια εποχή είχε πολύ λίγο χιόνι
"

</a>
Comment