Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ SWISS ALPS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ SWISS ALPS

Εστω και καθυστερημενα, μερικες φωτο υστερα απο 1 βδομαδα στην Ελβετια μεσα Μαρτιου

Ενα μικρο χιονοδρομικο 50km- ονοματι anzere...
    [img] border=0[/img][/IMG]
    [img][/img][/IMG]

...το γνωστο villars

Ηλιοβασιλεμα απεναντι απο Champery-Portes du soleil...

...και night ski στο ιδιο-φοβερη εμπειρια!

και παμε στο βαρυ πυροβολικο:

Το συμπαθητικο πλην ομως αργο-κουραστικο τραινο που σε "κουβαλαει" στις πιστες.

Ενας κουκλος ετοιμος να ποζαρει για φωτο, εναντι τιμηματος!!!

Φοβερη διαδρομη-καταπληκτικη ποιοτητα χιονιου

Ηλιοβασιλεμα πισω απο το μαγικο λιθαρι

Καλυμμενο απο χιονι το igloo village στο οποιο διανυκτερευσαμε

Inside photos

Μικρες απολαυσεις της ζωης...

Πανεμορφο ξημερωμα, με την ησυχια του βουνου, πριν πλακωσει ο κοσμος και ανοιξουν τα lift, να σου προκαλει δεος...

...οι πιστες αεροδιαδρομοι μας περιμενουν

Ο Ιταλικος αεροδιαδρομος απο ψηλα

Και για να κλεισω ολιγο απο chamonix με ενδιαφερουσες πιστες αλλα αθλια κατασταση χιονιου...

...γι αυτο και το εριξαν στο αλεξιπτωτο πλαγιας

Αυτα, ελπιζω να μην σας κουρασα!!
    Ευχαριστω
    Παναγιωτης

"

Τι είναι αυτά που κάνεις με 21 C στην Αθήνα ...... Πως θα αντέξουμε εμείς οι κοινοί θνητοί..... Απίστευτες φότο..... ειδηκά αυτή με το τζακούζι(?) και το παλιολιθάρι....[i].....φόντο ....αντε γειά.....!!!!! Δώσε στηχεία τιμές σαιτ για κρατήσεις κλπ.... θα κλείσω από τώρα για του χρόνου χαλαρά....πω πω με εστειλες κανονικά....."

Comment

Οι δυο πρωτες φωτο που δεν ανεβηκαν...
      [i]

"

Comment

Α ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.... ΧΧΑΧΑ ΚΑΙ Η ΜΟΕΤ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΓΓΛΟΣ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ Η ΣΑΜΜΠΑΝΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΕΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥΣ...

ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ... ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ>????????????????????

ΥΓ. ΒΡΕ ΣΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ??? ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ... ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ...Edited by: KELLY

Comment

Είδες ρε Κέλλυ..... και μεις τίποτα...... μπουουουου... [i] θέλω και γω......

Ρε Κελλιό μήπως να ακυρώναμε αυτό το ταξιδάκι ψηλά που λέγαμε για του χρόνου και να πάμε εκεί..... ξέρεις ..... εμένα μου φαντάζει πολύ καλό..... Ρε Παναή.... δώσε κανά ινφο για εκεί...."

Comment

Originally posted by KELLY
            Α ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.... ΧΧΑΧΑ ΚΑΙ Η ΜΟΕΤ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΓΓΛΟΣ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ Η ΣΑΜΜΠΑΝΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΕΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥΣ...

ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ... ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ>????????????????????

ΥΓ. ΒΡΕ ΣΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ??? ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ... ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ...
            To νερο στο jacuzzi στους +40 και εξω στους -10 το βραδυ που ξαναμπηκαμε, βασικα δεν βγηκαμε και καθολου.
            Το μεγαλο λαθος ηταν που βρεξαμε τα μαλλια μας...παγωνε στο δευτερολεπτο!!!!!!!οι ελβετοι, φοραγαν σκουφο!!! [i]
            Kelly, η μια ειναι δικια μου!!!Οχι και οι δυο!!!

Teo δες www.iglu-dorf.com εχει σε 4 σημεια στην ελβετια και 1 στην αυστρια."

Comment

Danke Pano.....!(κριμα που δεν είχες δυο.....μπορεί να ήσουν ακόμα εκεί..χι χι)!!!!

Comment

4 ατομα χωρανε ανετα μεσα!!εχει και μαξιλαρακι να ακουμπας το κεφαλι [i]"

Comment

Ωραιο οδοιπορικό με λιγο απ’ολα -τα καλυτερα- Παναγιώτη (καταπληκτικες pix [i] ). να ειστε παντα καλα να το επαναλαβετε! "
                  Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Σ΄ ευχαριστώ πολυ Κωστή. [i]"

Comment

Originally posted by skipan
                      Εστω και καθυστερημενα, μερικες φωτο υστερα απο 1 βδομαδα στην Ελβετια μεσα Μαρτιου
                      Ευχαριστω
                      Παναγιωτης

Δεν μας κούρασς, τα νεύρα μας έσπασες!
                      Πάντως φοβερές οι φωτογραφίες, θα έλεγα ότι ζήλεψα (με την καλή έννοια). Καλοδεχούμενες και άλλες αν έχεις!

Πάντως για 1 εβδομάδα, δεν έκανες και πολλά πράγματα.

Άντε και του χρόνου.Edited by: alexism

Comment

Απίστευτες φωτογραφίες!

Για πες λεπτομέρειες για τη διαμονή σε igloo.....

[i]"

Comment

βρε παναγιώτη μου αμα ηταν και οι δυο δικες σου θα σου τραγουδουσα φευγω για ντουμπαι bye μωρο μου bye.... μετα θα χες και πετρελαια.χαααχαχαχδ αντε βρε του χρονου να πας με τρεις να το γεμισεις το τζακουζι. παντως ανεβασε και αλλες ετσι να μας σπασεις λιγο παραπανω τα νευρα γιατι ηταν καταπληκτικες και νομιζω πως ολοι ζηλεψαμε... χιχιχιχιχιχιχι
                          και του χρονου παναγιωτη μου.

Comment

Originally posted by alexism
                            Originally posted by skipan
                            Ευχαριστω
                            Παναγιωτης

Δεν μας κούρασς, τα νεύρα μας έσπασες!
                            Πάντως φοβερές οι φωτογραφίες, θα έλεγα ότι ζήλεψα (με την καλή έννοια). Καλοδεχούμενες και άλλες αν έχεις!

Πάντως για 1 εβδομάδα, δεν έκανες και πολλά πράγματα.

Άντε και του χρόνου.
                            Επειδη δεν μειναμε σε ενα χιονοδρομικο αλλα σε σπιτι, κοντα στο montreux, αναγκαστικα" πηγαινοερχομασταν σε διαφορα κανοντας παραλληλα και τουρισμο! "

Comment

ούφ... Μου μάμησαν την ψυχολογία οι όμορφες φώτο σου.... (ειδικά εκείνη στα λουτρά!!)... άντε να δουλέψω τώρα...

Comment

Working...
                              X