Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΚ

Σχετικα με την τιμολογιακή πολιτική του κέντρου, σκέφτηκα μήπως θα ήταν καλή κίνηση για το χκπ και τους πελάτες η έκδοση ετήσιας κάρτας Σαββάτου/Κυριακής.

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι πελάτες κάνουν σκι το σκ (που να βρεθεί χρόνος τις καθημερινές),οπότε αν υπήρχε μια ετήσια κάρτα Σαβ/κου και το χιονοδρομικό θα είχε προκαταβολικά έσοδα, και οι πελάτες θα κερδίζαν κάποια σχετική έκπτωση λόγω της αγοράς της κάρτας.
    Και αν αυτό μπορούσε να γίνει με πιστωτική κάρτα τότε θα ήταν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα.

Σκέψεις.....
    Κωστής..

[i] "
    ορθιοοοος ...

Comment

Αν και δεν ανήκω στην κατηγορία των αποκλειστικά ΣΚ χιονοδρόμων,καλό μου ακούγεται.Και εμείς οι πελάτες κερδίζουμε € και το χιονοδρομικό κερδίζει σε πιστότητα πελατών(μεγαλύτερο ποσοστό returning customers).Μας δένει δηλαδή το ΧΚΠ και δε μας αφήνει να πηδήξουμε το ποταμάκι και να πάμε στο άλλο μαγαζί.Κωστή μπράβο και από εμένα.Πολύ καλή σκέψη.

Μάριος.
      Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες

Comment

Πιστεύω να μας πει τη γνώμη του και ο κ.Δρίβας, ο οποίος γνωρίζει σαφώς περισσότερα πράγματα.
        Κωστής..

Comment

Αν και σαν πελάτης θα ήθελα φυσικά να πληρώνω όσο το δυνατόν λιγότερο, πολύ φοβάμαι ότι μία τέτοια πρόταση δεν έχει ουσιαστικό νόημα. Δεν μπαίνω στο σκεπτικό ότι πουθενά δεν εφαρμόζεται κάτι τέτοιο.
          Αν ήμουν στην πλευρά της ιδιοκτησίας, θα προσπαθούσα να βρω τρόπους να αυξήσω τα εισητήρια τις καθημερινές και όχι τα ΣΚ, όταν ούτως ή άλλως το ΧΚ δέχεται υπεράριθμο κόσμο από αυτόν που μπορεί να δεχθεί. Η δημιουργία μίας τέτοιας κάρτας, κατά την γνώμη μου θα ήταν προς την λανθασμένη κατεύθυνση. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί μία τέτοια κάρτα θα έπρεπε να ήταν φτηνότερη από την ετήσια κάρτα.
          Ας μην μπούμε στο σκεπτικό αν η τιμή της κάρτας είναι σωστή. Ως γενική φιλοσοφία της πρότασης είναι η ενίσχυση των χιονοδρόμων του Σαββατοκύριακου, κάτι που μάλλον δεν θα έπρεπε να ήταν στόχος.

Comment

Gia na ginoun osa lete prepei na exoume ena aparetito proion to XIONI opou fetos mas elipe.As erthei auto kai as perimeno stn oura ton eisitirion sthn fterokala kamia ora.

Aggelos

Comment

Working...
            X