Announcement

Collapse
No announcement yet.

With Respect To Tsompanis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• With Respect To Tsompanis

Από την διαδρομή για Bansko το Πάσχα..... Να κανονίσουμε Πετράκη να κάνουμε καμιά εκδρομούλα με..... ξέρεις......[i] ’ντε και χρόνια πολλά.....

Όταν το δεις στείλτο στ'άσχετα.......

"

XAXAXAXAXA ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΑΤΙΜΕ!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ...... η ατακα δεν ειδα κανεναν στον δρομο δε με ειδε κανεις σου λεει κατι???? γιατι και να θελανε να τον δουνε τοσο που ετρεχε δε θα προλαβαινανε...... εχω να σου πω πως η γαλλιδουλα του τσοπανη ειναι πολυ μπροστα τεο μου...... αντε κανονισε να σας δω με το μικροβιο next week..... θελω και φωτο απο μπανσκο.

Comment

Εγώ άτιμος....???? Η τιμή....τιμή δεν έχει κομπάρα...... Και ποιά είναι αυτή η γαλλιδούλα..... η τσούλα......?????[i]"

Comment

xmmm θα αφησω τον πετρο να σου τη συστησει....εγω την εχω γνωρισει... ωραιο μωρο......... [i] Edited by: KELLY "

Comment

1. ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΖΩΝΗ !!!!

2. Η ΦΟΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΕΡ (ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΟ !!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ LOL) !!!!!

AN KAI TA TICKETS ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΙΔΟΥΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ LOL !!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ BANSKO !!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ !!!!!

Comment

το προσωποτ ο ξερουνε... το εχεις εκθεσει ουκ ολιγες.... τη γαλλιδουλα θελουμε να δουμε............. [i]"

Comment

1. Φοράω (εννοείτε) ζώνη......(συκοφάντη....)

2. Η φότο έπρεπε να δείχνει στροφόμετρο να δεις πόσο έχει ακόμα (η ισπανιδούλα)!!!!!

3. Μην εκθέτεις πρόσωπα και πράγματα γιατί προβλέπω παραιτήσεις....[i]

Τι θα γίνει με τη γαλλίδα......????

"

Comment

τι λες ρε τεο? το προσωπο του εχει εκθεσει ο ανθρωπος... τοσες φωτο εχει ανεβασει στο φορουμ τη φατσα του τη ξερει η μιση αθηνα και ολη η σαλονικη .......
                η γαλλιδα ασε... φημες λενε πως ισως την σχολασει.... αλλα φημες ειναι ακομα ... τωρα τι να σου πω

Comment

Εγώ φταίω που πάω να τους μπερδέψω...... Ξέρω εγώ τι λέω......

Και ποιοί κακοήθεις διαδίδουν αυτές τις φήμες......?????....ε...????

Comment

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ... ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙς ΜΕΤΑ....

Comment

Είδες.....?????!!!!!! Ξέρω τι λέω........!!!!!![i]

"

Comment

Working...
                      X