Announcement

Collapse
No announcement yet.

ONEIRIKA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ONEIRIKA

[i]HTAN TO KALYTERO TETRAHMERO!!!YPEROXO XIONI-LIAKADA (TO XIONI SOYPIANE META TIS 13:30)-LIGOS KOSMOS.FAGAME KAI TO PASXA TO ARNAKI MAS AFOY MAS KERASE TO PROSOPIKO TOY XION/KOY.HPIAME KAI TA TSIPOYRA KAI ....KALO KALOKAIRIOSO GIA TON KSENEROTO TON MIKELEO H KAKODIATHETOS THA HTAN H EINAI POLI MIZEROS AFOY AN KAI PERASE KALA ERIKSE LASPH KAI EIPE PSEMATA GIA TIS ENOIKIASEIS POY GIA MENA EINAI YPODEIGMA ...BARIES EKFRASEIS TYPOY -NTROPH-AFOROYN MONO AYTON!!!! KAI DEIXNOYN TO EPIPEDO TOY!!!!!"

Η ΚΡΕΜΑΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

’φθονο χιονάκι σκληρό αλλά όχι παγωμένο. Στρώσιμο όχι αεροδρόμιο" (καλύτερα) αλλά ιδανικό για αυτή την πίστα που δεν προορίζεται για πολύ αρχάριους και το περίεργο στρώσιμο την δυσκολεύει λίγο και την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Γρήγορο λίφτ λίγος κόσμος. ΑΠΛΩΣ ΤΕΛΕΙΑ!!

Από έκεί και πέρα, μετερίζι λίγο χιόνι και Σαραντόβρυση σούπιαζε πολύ νωρίς και παγωμένη σε μερικά σημεία απο χιόνι που λιώνει την ημέρα και παγώνει το βράδυ. Δευτέρα του πάσχα τέλειος ήλιος (εγώ κάηκα γιατί δεν έβαλα αντηλιακό) λίγος κόσμος (πραγματικά κρίμα για το ΧΚ). Αυτά.

Τελευταία φορά για μένα φέτος, γιατί δεν με βλέπω να μπορώ να πάω το άλλο ΣΚ που θα είναι το τελευταίο του ΧΚ μου άφησε μία πολύ γλυκιά γεύση για να σπάσει λίγο την πικρίλα όλου του χειμώνα.

"

Comment

Μέχρι την Πέμπτη που σκοπεύω να ανέβω υπάρχει περίπτωση να έχει χιόνι στη Σαραντόβρυση και στην Κρέμαση (αν έχει κόσμο θα την ανοίξουν);

Καμία φώτο έχετε;
      Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Κρέμαση λογικά θα έχει καλό χιονάκι και κρατάει ώς αργά. Σαραντόβρυση πάγος νωρίς και σούπα μετά τις 11-12

Comment

Όντως ήταν τέλεια, πήγε ένας γνωστός μου και επιβεβαιώνω.
          Κλειστόν

Comment

Δηλαδή εμάς εδώ δεν μας πιστεύεις?[i] Έπρεπε να στο επιβεβαιώσει ένας γνωστός σου? "

Comment

Επιβεβαιώνει όμως με την διαφορά το οτι είδε πολύ κόσμο όταν ήταν εκεί [i]"
              Κλειστόν

Comment

Χθές ήμουν κι εγώ. Ήταν τέλεια. Πολύ ζέστη όμως ρε παιδάκι μου. Κι εδώ που τα λέμε για να απολαύσεις τις καταβάσεις σου θέλεις και ένα κρύο αεράκι να χτυπά το πρόσωπό σου. Κατα τ'άλλα μόνο η Κρέμαση αξίζει κι αυτή μέχρι τις 12 με 12:30. Πάντως κάτι περιμένουν 14 με 15 Απριλίου.

Comment

Τι να πώ... ’ν θεωρούμε ότι να περιμένεις 1-2 άτομα στο λιφτ στην Κρέμαση και 3-4 άτομα στην Σαραντόβρυση, πολύς κόσμος, τότε ναί είχε!

Comment

Είναι κι'αυτό μια άποψη [i]"
                    Κλειστόν

Comment

Απο Δευτέρα πάντως έρχονται κι'άλλα χιόνια (και κρύο!).
                      Κλειστόν

Comment

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.......ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔ.ΚΑΙ ΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ????ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ??????[i]"
                        ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                        fotini_kostoglou@yahoo.gr
                        Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

’ν χιονίσει καλά, δεν νομίζω αυτό να είναι το τελευταίο σκ.
                          Κλειστόν

Comment

Η ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ??ΝΑ ΧΑΡΩ ?????

Υ.Γ. ΝΑ ΚΑΝΩ SERVICE ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΜΟΥ?[i]"

Comment

ΚΥΡΙΕ SNOWEARTH ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ????ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.......

Comment

Working...
                              X