Αντε ριξτε καμια ψυφο να περασει η ωρα....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Καλοκαιρινο Γκαλοπ
Collapse
X
-
εγώ το θέλω κανονικό,δηλαδή με χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και κατά διαστήματα και σε πεδινές περιοχές.
Και για να σοβαρευτούμε και εγώ κανονικό το θέλω με κατάξανθες καλλίγραμμες δύμετρες ή μελαχρινές (ανάλογα τα γούστα) καλλονές στις παραλίες και εγώ να τις εντυπωσιάζω για ακόμα μια φορά προβλέποντας τις αυξομειώσεις της έντασης του ανέμου ή τις μεταβολές διεύθυνσης ή να τις προφυλάσω από κάποιο καλοκαιρινό μπουρίνη.
Το ίδιο βέβαια επιχείρησε να κάνει και ο Φάνης την περσινή περίοδο άλλα το μόνο που κατάφερε είναι να δεχτεί ένα καλό μπουγέλο και να αλλάξει παραλία(μαζί με τα κουβαδάκια του).
[i]"
Comment
-
Κανονικό καλοκαίρι με μπουρίνια κατα διαστήματα. Αφού δεν είδαμε χειμώνα ας δούμε τουλάχιστον καλοκαίρι και ζέστες!Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
200μ.
hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/
Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
http://www.hortiatis570.gr/weather
Comment
-
Αν έρθει κανένα τσουνάμι τίποτα δε μας γλυτώνει από μια δίμηνη-τρίιμηνη λογοδιάρροια των απανταχού περιβαντολόγων-καταστροφολόγων. Γιαυτό ας είναι επιτέλους ένα ήσυχο καλοκαιράκι....Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
η τεταρτη επιλογη νομιζω οτι με εκφραζει καλυτερα απο ολες!
το μονο καλο που εχεο το καλοκαιρι ειναι οτι ζεσταινονται τα κοριτσακια και μας κανουν να νιωθουμε καλυτερα,να μας σηκώνουν το(......)ηθικο και να περναει η μερα πιο ευχαριστα [i]"Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
φυσικά κανονικό με τα γνωστά μελτέμια των κυκλάδων που σε παιρνει ο διαολος δε μπορεις να σταθείς πουθενα.... δε θα πηγαινουνε τα πλοια λογω ανέμων... κλπ κλπ. ζεστουλες στην αθηνα οι ομορφες που λενε τον καιρο θα λενε τα 40αρια και θα ξεφυσανε... and life goes on...θα ριξει και καμια μπορα στην αθηνα και θα λεμε παλι πνιγηκαμε φρεατια βουλωμενα.... αχχχχχχχχχχχ μια απο τα ιδια δηλαδη.......
Comment

Comment