Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!!!

ΑΝΟΙΞΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΝΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.Edited by: erythreabeach

ΖΗΛΙΑΡΗ....
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

[i]"

Comment

να ανοιξω και εγω ενα???

Αγγελος

Comment

Ωραίος ανταγωνισμός.
          Κλειστόν

Comment

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΦΑΝΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ [i]"

Comment

Οτι είσαστε απαράδεκτοι το γνωρίζετε ανοίγοντας 3 ποστ με το ίδιο θέμα.

Αγγελος

Comment

απαράδεκτοι ή αυθέρετοι ή ντόλτσε βίτα δεν ξέρω αν είμαστε άλλα ότι σεβόμαστε ο ένας τον άλλον αυτό είναι σίγουρο και έχουμε την άνεση να πειράζουμε ο ένας τον άλλον τουλάχιστον δεν κάνουμε εύκολα και απλά βαριούς χαρακτηρισμούς ’ΓΓΕΛΕ!!!!!

Comment

αγγελε θα σε μαλωσω....... εδω ειμαστε ολοι φιλαρακια...... και ανθρωποι σαν τον γιωργο και τον φανη εχουνε το δικαιωμα να ανοιξουνε και δυο ιδια ποστ... εχουνε δωσει πολλα εδω μεσα.... μη μου χαλας την καλη εντυπωση που εχω για σενα.... πιπερι βρε [i]"

Comment

Αγγελε,ξερεις ποσο αρεσει στον Γιωργο να με πειραζει.Ειναι γιατι κατα βαθος ειναι ενα μικρο αγορακι 5 ετων,με προορη αναπτυξη εμφανησιακος,με μακρι μαλι και μουσια.... [i]"
                    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Originally posted by Larissa_Trophy
                      Αγγελε,ξερεις ποσο αρεσει στον Γιωργο να με πειραζει.Ειναι γιατι κατα βαθος ειναι ενα μικρο αγορακι 5 ετων,με προορη αναπτυξη εμφανησιακος,με μακρι μαλι και μουσια.... [i]
                      5 XRONON PAPAS H HEAVYMETALAS EINAI TO PALIKARI????? "
                      (NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...

Comment

Μπα,χεβιμεταλας δεν ειναι δυστιχος,αλλα απ οτι με ειπα ακουει τα στρουμφακια,και καλομοιρα...
                        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

λοιπον θα ανοιξω και εγω ενα ιδιο ποστ και θα αρχισω να βριζω τον γιωργο και τον φανη γιατι δεν με ενημερωσαν νωριτερα.
                          ξερουν οτι εγω το σκεφτηκα πρωτος [i]
                          αντε μην τα παρω "
                          Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                          Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                          Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
                          X