Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

O Kαθενας με τον πονο του...λεω εγω.

Ερχεται πασχα.....μαλιστα.

Εγω προσωπικα λοιπον μετα την μουφα του χειμωνα,να σας πω την αληθεια,το πασχα,και ολοκληρη τη μεγαλη εβδομαδα,και μετα το πασχα θελω πανω απο 20 βαθμους.

Τι να τα κανω τα χιονια και τις παγωνιες τωρα???? Τις χαριζω αλλου...

Ενας χειμωνας με κατα 90% ηλιοφανεια,και θερμοκρασιες κοντα στους +20 κατα μεγαλο ποσοστο,ξεραιλα και γενικος ενα χαλι μαυρο,με τα παντα να λειτουργουν τουλαχιστων ως προς την δουλεια μου αναποδα,βλεπωντας τα κοριτσακια να κυκλοφορουν στην καρδια του χειμωνα με τις κιλιτσες απ εξω,και τα πανωφορια στις ντουλαπες....αισχος.
    Ενας χειμωνας καταστροφικος απο οικονομικης πλευρας μας εστειλε χρονια πισω,και τωρα ΤΙ????????

ΤΩΡΑ που εμεις τουλαχιστον θελαμε να κυλησει νορμαλ η κατασταση ,και τα 20αρια να πανε και να ερχονται,μιας και εχουμε βγαλει στα μαγαζια μας ανοιξιατικα,και καλοκαιρινα,και ως γνωστων με μια αγορα να ποναει,και να βογγαει απο αναδουλεια....ΤΩΡΑ ΤΙΙΙΙΙΙΙ???

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕς ΠΕΡΙΟΧΕς.....

ΓΙΑΤΙ???????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΤΟς ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΟΡΜΑΛ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ???????

ΕΓΩ προσωπικα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,Και μαλιστα κατ'αυτον τον τροπο,ουτε καν κρυο....

ΟΧΙ!! Ξαφνικα δεν εχασα την αγαπη μου για το χιονι...αλλα δεν μπορει να μας δουλευει ετσι προστιχα ο καιρος,και να παιζει με τα νευρα μας...ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ! ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΣΙΞΕΙ! ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ! ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΩΝΙΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ!

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.

(Συγνωμη αν σας κουρασα,αλλα καπου επρεπε να ξεθυμανω και εγω...)

Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
    Φανης
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Εχεις δίκιο Φάνη,δεν μπορεί να είναι ο Μάρτιος ο μοναδικός χειμωνιάτικος μήνα αυτής της χειμερινή περιόδου(και μάλιστα μετά τις 20 Μαρτίου, που ημερολογιακά και αστρονομικά έχει μπει η άνοιξη!) και να έχει προοπτική να είναι ακόμα πιο χειμωνιάτικος ο Απρίλιος.Ότι να'ναι πραγματικά!Αν και δεν νομίζω να φτάσουν τα χιόνια στα πεδινά τον Απρίλη. Το πολύ μέχρι τα 500 μέτρα νομίζω...
    Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Τα εχω παρει αγρια φετος δυστιχος.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΡΑΜΛ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.....

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

που είσαι ρε Φάνη ξεροστάλιασα να περιμένω.

Comment

Γιωργο...εμπλεξα.Ηρθα αθηνα ,αλλα ετρεχα πολυ,και εκτος αυτου εμενα και γλυφαδα....δυστιχος.
          Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

με σορτσάκι έτρεχες Φάνη????

Comment

Κολυτο.... [i]"
              Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

όταν λές κολυτό μέχρι που έμπαινε δηλαδή μέχρι τα γόντατα ή πολύ είπα???? [i]"

Comment

ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΑΝΗ...ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΕ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΕ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
                  ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ?? ΑΙΣΧΟΣ!!ΦΙΛΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ (αφου δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο)ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΄΄ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ΄΄ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....
                  ΑΕΛ

Comment

Φάνη ο καιρός δεν είναι κακός εμείς τον βλέπουμε από διάφορες οπτικές γωνίες.
                    Πολύ καλός είναι ο καιρός και γι αυτό θέλει να μας δείξει ότι ποτέ δεν πρέπει να τον υποτιμάμε, ακόμη και τώρα που ετοιμάζεται να χιονίσει τα πεδινά αν.προσήνεμα τη Μ.Πε. και Μ.Παρ.!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

sorry paidia alla ego goustaro arnaki boutigmeno sto xioni!!!!!!!!!!!!!!
                      snow is life

Comment

Φάνη ας χιονίσει τη μεγάλη εβδομάδα να κάνουμε και κανά σκι εμείς που έχουμε 2 βδομάδες διακοπές!!!! [i]"
                        Over and out.

Comment

τωρα αμα χιονισει θα πεσει πολυ πεινα στην αγροτια δεν σας ..
                          ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Working...
                          X