Announcement

Collapse
No announcement yet.

ζητω συγνωμη .

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ζητω συγνωμη .

απο μερικα παιδια που τα εχω βρισει αλλα με εκνευρισανε πρωτα καταλαβατε;συγκεκριμενα ζητω συγνωμη απο τον νοτι και τον παρνασσιο με την προυποθεση να παψουν να με αμφισβητουν τοσο πολυ.ολοι μια παρεα ειμαστε.δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε για μ......εχω την γνμμη μου για τα βουνα της πελοπποννησου και δεν προκειται να την αλλαξω ,οπως και ο νοτης.τελος.το ποιος εχει δικιο δεν το ξερει κανενας.παρακαλω να τελειωσει το θεμα εδω.αν θελετε να ανοιξω ενα ποστ με θεμα για τα βουνα στα ασχετα για να μην πριζουμε και τους υπολοιπους α ζητω συγνωμη και απο ολα τα παιδια του φορουμ αν γινομαι κουραστικος.ευχαριστω.
    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο σου! Θελει τολμη να παραδεχτει καποιος μερικες φορες ακομα και την υπερβολη.

Το θεμα αυτο θεωρειται ληξαν, ελπιζω να συνεχισετε με εποικοδομητικες κουβεντες και με κοντρες μεσα στα λογικα πλαισια.

Φιλικα, Δημητρης
    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

εγω δεν εχω κανενα προβλημα με σενα καλαματιανε.
      αλλα πρεπει να εισαι λιγο προσεκτικος και να μην προσβαλεις τους αλλους.
      ακομα επιμενεις σε καποια πραγματα που νομιζεις οτι εχεις δικιο ενω καποιοι αλλοι ξερουν πολυ καλυτερα!
      εισαι μικρος ακομα και εχεις να μαθεις πολλα
      εγω ουτε παρεξηγηθηκα μαζι σου με αυτα που ειπες ουτε σε βλεπω σαν εχθρο απλως θελα να σε κανω να καταλαβεις οτι δεν εχεις παντα δικιο.
      η γνωμη σου δεκτη αλλα δεν ειναι παντοτε σωστη [i]

(οπως και ολων μας δλδ)Edited by: notis_tripoli "
      Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
      Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
      Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ?? ΠΟΤΕ ΕΦΤΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ 1000ΠΟΣΤ?? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ..ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ...
        ΑΕΛ

Comment

Δε δίνει πανελλαδικές γι'άυτό.
          Κλειστόν

Comment

Αν και καλαματιανός , φαίνεται πως λειτούργησες σωστά. Αντε περασμένα ξεχασμένα.

Comment

χίλια ποστ σε δυο μήνες, καταπληκτικό καλύτερος και από τον Turms

Comment

Δεν το πιστευω οτι μετρατε τις αποστολες.Πλακα εχει...Ρε
                Κωστη μαζι με κελλυ πατε για ρεκορ.

Αγγελος

Comment

Μεσο ορο 16,5 την ημερα ! Τρομερος καλαματιανε, σε παω με χιλια (οσο και τα post) [i]"

Comment

Τέλος πάντων τελικά που καταλήξαμε στην ουσία του θέματος. Ταΰγετος ή Χελμός. Τόσα ποστ έχουν γίνει και τελικά πάλι στην αρχή είμαστε + μια συγγνώμη.
                    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Working...
                    X