καποια μα...εκανα να την ξανανοιξω συγνωμη
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ταυγετος η χελμος
Collapse
X
-
Εγώ ένα έχω για σίγουρο. Τέλος ’νοιξης-αρχές Καλοκαιριού ανεβαίνω Ταΰγετο. Όποιος γουστάρει να έρθει. Διαδρομή: Μιστράς->Καταφύγιο(Διανυκτέρευση)->Αϊ-Λιάς->Πόρτες->Καρδαμύλη(για μπάνιο και ψάρι).Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Ο Ταύγετος κρατά αρκετό χιόνι, όχι όμως στην νότια πλευρά του (που βλέπει μεσόγειο-αφρική κτλ). Από Μάνη-Στούπα που πηγαίνω, κατεβαίνει το χιόνι ως χαμηλά, αλλά μόνο στην ένταση των φαινομένων. Μετά το παίρνει πάνω και μέσα. Αντίθετα, από την πλευρά που βλέπει η Σπάρτη κρατάει πολύ περισσότερο και γίνεται αβγό" για πλάκα. Έχω και σχετική φωτό, από μέσα Απριλίου. Αν την βρω θα την ανεβάσω.
Έχω ακούσει όμως πως οι πλαγιές του δεν προσφέρονται για πίστες (ευτυχώς)"Over and out.
Comment
-
etsi ειναι μακη αλλα ολοι κανετε λαθος το πιο πολυ χιονι κρατιεται απο την πλευρα που δεν βλεπει θαλασσακιι ειναι βορεινη,αυτες οι πλευρες βλεπουν τριπολη και καθε πρωτομαγια που γυριζω απο κιατο και φτανωστην ασσεα ακι τις βλεπω λεω οτι ειναι παρα πολυ ωραιο να βλεπις πληρη χιονοκαλυψη σε αντιθεση με ζηρια και χελμο που εχουν χιονουρες .το 2005 εχω φωτο απο την ζηρεια 28 απριλη και γωτο απο τονταυγετο 20 μαη .ο ταυγετος της ριχνει χαλαρα.σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
συγνωμη ειαμι ακυρος το παραδεχομαι οι μοδερατορς μπορουν να το στειλουν στα ασχετα .και θα προτεινα να ανοιξουμε θεμα με δημοσκοπηση για τα βουνα καθε γεωγραφικου διαμερισματοςσας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by καλαματιανοςσυγνωμη ειαμι ακυρος το παραδεχομαι οι μοδερατορς μπορουν να το στειλουν στα ασχετα .και θα προτεινα να ανοιξουμε θεμα με δημοσκοπηση για τα βουνα καθε γεωγραφικου διαμερισματος
XAXAXA
TI NA SIGRINOUME TON OLYMPO ME TON TAIGETO DILADI???
XAXAXA(NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...
Comment
-
etsi ακριβως και μην ακουω XXXXXX οτι ο χελμος ειναι το αλπικοτερο β
ουνο απο τον ταυγετο.
ΤΟ ΑΛΠΙΚΟ ΤΟΠΙΟ Σ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΠΙΚΑ ΟΣΟ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΗΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΑΤΑ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΡΑΙΔΟΡΑΧΗ ΤΟΥ ΧΕΛΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΩ ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ!Π.Χ ΑΝ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΧΕΙ ΡΟΜΠΟΛΑ (ΠΕΥΚΑ) ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΝΔΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΩΣ ΤΑ 2.400μ,ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑ!ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ![i]Edited by: Kabman "
Comment

Comment