Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 20/3 ΕΩΣ 25/3 ΕΔΩ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pou egine o seismos re paidia
    snow is life

Comment

anamesa sti lamia kai sti lidadia
      (NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...

Comment

Καβαλα ενισχυθηκε ο νοτιας και η συννεφια αυξανεται συνεχως
        Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

Παιδιά άσχετο απλά άκουσα ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός τη μεγάλη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη με πολλά θύματα...Τρόμαξα γιατί η βραχυπρόθεσμες προβλέψεις πέφτουν μέσα..Ας ελπίσουμε ότι είναι ράδιο αρβίλα..Ξέρει κανείς κάτι???
          www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

TO IDIO ELEGAN ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΕΜΙΑ
            ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Αστο μην το ψαχνεις......π...ριες.

Απλα κραταμε το 1 στο 1.000.000 να γινει κατι τετοιο.
              Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Μια βοήθεια παιδιά: Πόυ θα βρώ μέτρηση ατμοσφαιρικής πίεσης για τις τωρινές συνθήκες στην Αθήνα; Πήρα ένα βαρόμετρο και θέλω να το ρυθμίσω! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
                My lifestyle determines my deathstyle

Comment

ο σεισμός :

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>"

Comment

Τέλοσπάντων..Στο θέμα μας...995.7 και ενίσχυση του ανέμου....16,7 αλλά η αίσθηση φτάνει τους 7 βαθμούς καθώς ο ΝΑ. αέρας φτάνει και τα 6 bft...

Comment

Originally posted by steeve88
                      Παιδιά άσχετο απλά άκουσα ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός τη μεγάλη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη με πολλά θύματα...Τρόμαξα γιατί η βραχυπρόθεσμες προβλέψεις πέφτουν μέσα..Ας ελπίσουμε ότι είναι ράδιο αρβίλα..Ξέρει κανείς κάτι???
                      pou to akouses;;
                      snow is life

Comment

Φίλε κάνε ένα τηλέφωνο στον μετεωρολογικό σταθμό Αθήνας ή ρώτα κάποιον από εδώ μέσα που να μένει κοντά σου...

Comment

Τεοπαπ μου το είπε η νονά μου, η μάνα μου και ένας φίλος μου...Μου είπαν ότι το ακουσαν σε ραδιόφωνο και το διάβασαν σε εφημερίδα...Ελπίζω να το είπε κάποιος άσχετος...

Comment

Τεοπαπ μου το είπε η νονά μου, η μάνα μου και ένας φίλος μου...Μου είπαν ότι το ακουσαν σε ραδιόφωνο και το διάβασαν σε εφημερίδα...Ελπίζω να το είπε κάποιος άσχετος...
                            to idio eyxomai kai go .....nanai asxetos
                            snow is life

Comment

Originally posted by Iceman1981
                              Μια βοήθεια παιδιά: Πόυ θα βρώ μέτρηση ατμοσφαιρικής πίεσης για τις τωρινές συνθήκες στην Αθήνα; Πήρα ένα βαρόμετρο και θέλω να το ρυθμίσω! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
                              Στη θέση σου θα κοίταγα τους σταθμούς που είναι κοντά στο ύψος της θάλασσας. Τρεις από αυτούς είναι α) στο Καλαμάκι β) στο Π. Φάληρο και γ) στο Βγέθι του Δ. Κερατέας

α) http://www.meteorologia.gr/WS/Kalamaki/Current/kalamaki.html
                              β) http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm
                              γ) http://weather.oteglobe.net/wss/sygaica/
                              Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                              Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Με πολλά θύματα? Και που το ξέρουν οτι θα έχει θύματα?
                                Κλειστόν

Comment

Working...
                                X