Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ

ποιος εξαφάνισε ένα θέμα ολόκληρο???Ας μου πει μόνο αυτό και για τη συνέχεια θα δούμε!!!!!

τι λες γιωργη? ποιο θεμα? και απο που και ποτε? δωσε λεπτομερειες....+

Comment

????????????????????

Comment

γιωργοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..... που εισαι φιλτατε???? πετας τη μολοτωφ και φευγεις για στουρναρη????????????? γιωργο θα σε μαλωσω........ [i]"

Comment

Κέλλυ ήταν ένα θέμα που πιθανόν το περιεχόμενό του δεν βόλευε κάποιον.Είχα πει ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ με τα παρατράγουδα του φόρουμ άλλα υπάρχουν και κάποια όρια!!!!Εντάξει ας πάρει μια θέση κάποιος υπέυθυνος εδώ και να μας πει αν θέλει ένα φόρουμ των λίγων στους οποίους θα το παίζουν μάγκες κάποιοι.

Comment

βρε καλο μου παιδι... και παλι δεν εξηγεις... για πιο θεμα μιλας......εμεις οι αμαρτωλοι που τωρα μπηκαμε γραφειο να μην ενημερωθουμε?

Comment

?? Τι εγεινε ρε Γιωργο?
              Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Κέλλυ αν διαβάσεις το θέμα κόκκινη κάρτα" θα καταλάβεις. Λες και εγώ μπαίνω κάθε μέρα και γράφω άσχετα θέματα ήρθε ο κύριος Μάκης ο περιστασιακός mod να μου κάνει λέει επίπληξη για άσχετο θέμα λέει.Ποιος ο Μάκης ρε παιδιά ήμαρτον. Και με το που ανοίγω άλλο θέμα μετά διαγράφεται σε χρόνο dt."

Comment

το θεμα προσωπικα το ειδα το κοκκινη καρτα. ειναι στη πρωτη σελιδα του καιρου και διαβασα πως ο μακης το μετεφερε στα ασχετα. δεν πηγε στο bin. οσον αφορα το αλλο θεμα που λες οτι σβηστηκε δε το ξερω γιατι δε το διαβασα εφοσον ... σβηστηκε. γιωργο μου δε ξερω τι θεμα -προβλημα- ενσταση εχεις με το φιλο Μάκη γιατι ξερω οτι ειναι και δικο σου φιλος..... αλλα θελω να σου τονισω πως οτι εγινε με τον Ερμάκο που κατα τα αλλα μου ειναι πολυ συμπαθης και ας μην το γνωριζω το παιδι, ειναι δικη του επιλογη. δε νομιζω πως χρειαζετε δικηγορους ο ερμης. μονος του πηρε την αποφαση απο οσα διαβαζω και μονος του αποχωρησε. η αποψη μου ειναι οτι κακως εφυγε γιατι οι γνωσεις του ειναι πολυτιμες για ολους μας εδω στη παρεα. αλλα εφοσον το αποφασησε και ειναι η πολλοστη φορα που φευγει θα εχει τους λογους του για να το κανει. τωρα σε οτι αφορα το αλλο θεμα δε μπορω να ξερω τι εννοεις. μηπως ομως θα ηταν σοφοτερο να παρεις το Μάκη ενα τηλ να τα πειτε?????????? η στειλε ενα μαιλ.

αντε μη μου στρεσσαρεσαι ειμαστε και σε ηλικια δυσκολη,,, κανουμε ρυτιδες [i]"

Comment

Βρε Κέλλυ μου τον Μάκη τον θεωρώ και εγώ φίλο μου και μπορεί να έχουμε χαθεί αυτο το διάστημα λόγω προφανώς υποχρεώσεων και των δύο άλλα σίγουρα θα έρθει στιγμή που θα ξανά κάνουμε παρέα.Το ότι θεωρώ πως κάποιοι χειρισμοί του είναι λάθος αυτό δεν έχει να κάνει με φιλίες.Μπορεί να μην πείρα θέση όταν προέκυψε το θέμα άλλα όταν φτάνουμε σε μία διαγραφή ενός τακτικού μέλους έστω και με δικές του προτροπές πρέπει να λέμε κάποια πράγματα(αν και νομίζω ότι ο Ερμής έθεσε ένα θέμα και ζύτησε την διαγραφή του σε περίπτωση που κρίνει ο διαχειριστής ότι είναι λάθος).Μία ενημέρωση δεν είναι κακή λοιπόν!!!

Comment

δεν διαφωνω μαζι σου. οι φιλοι ειναι για να σου λενε και τα λαθη σου και να τα διορθωνεις.... πως το λεγε ο Λαζοπουλος???????????? καλα αυτος χαθηκε γιατι εκανε παιδι. τι εκανες και συ παιδι και χαθηκες?????????????????????????????????????????? ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΑΝΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ......... για μενα δηλαδη.

Comment

MILA ME TON ADMIN STEILE PM AMESA........!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ !!!!Edited by: tsompanis

Comment

ρε τσομπ νομίζω ότι είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και μπορούμε να λύνουμε τις παρεξηγήσεις και τα θέματα που προκύπτουν εδώ μεταξύ μας χωρίς την παρέμβαση των ανωτέρω γι αυτό και δεν έχω απευθυνθεί ποτέ για επί προσωπικού θέματος τουλάχιστον.
                          Νομίζω όμως ότι αυτή την φορά θα κάνω εξαίρεση στην αρχή μου αυτή γιατί υπάρχει και το θέμα της αξιοπρέπειας τελικά .Αν δω ότι δεν υπάρχει η ανάλογη κατανόηση τότε και εγώ θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου από δω σιγά σιγά.

Comment

Originally posted by KELLY
                            δεν διαφωνω μαζι σου. οι φιλοι ειναι για να σου λενε και τα λαθη σου και να τα διορθωνεις.... πως το λεγε ο Λαζοπουλος???????????? καλα αυτος χαθηκε γιατι εκανε παιδι. τι εκανες και συ παιδι και χαθηκες?????????????????????????????????????????? ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΑΝΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ......... για μενα δηλαδη.
                            [i] "
                            sigpic

Comment

ετσι μπραβο...... μερσι φανη.

Comment

Working...
                              X