Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!!!!!

Κόκκινη κάρτα δέχτηκε απ'ότι κατάλαβα από το guest ο φίλος μας ο Ερμής.Ήταν μία κάρτα που μάλλον την επιζήτησε ο ίδιος προκαλώντας τον παρατηρητή ο οποίος δεν δίστασε να δώσει εντολή για να του την δείξουν. Το λάθος του Ερμή ήταν ότι έπεσε αρκετές φορές στην παγίδα που του έστηνε ο υπηρεσιακός mod zink ,ο οποίος τον προκάλεσε μεταφέροντάς του ένα θέμα στα άσχετα μετά από πολλές απαντήσεις σχετικές ,την ίδια στιγμή που μέσα στο φόρουμ ανοίγονται εξ αρχής τους πολλά άσχετα θέματα................
    Τον έφαγε λοιπόν ο παρορμιτισμός του τον Ερμή,ο zink βέβαια για ακόμα μία φορά βγήκε αλώβητος αφού ο παρατηρητής προφανώς τον βαθμολόγησε υψηλά για ακόμα μια φορά.Άντε και διεθνής!!!!
    Edited by: erythreabeach

Πάει ο Ερμής δηλαδή???
    www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

Originally posted by steeve88
      Πάει ο Ερμής δηλαδή???
      Ναι Στήβ από τη στιγμή που βλέπεις ότι το nickname κάποιου έχει αντικατασταθεί απο το Guests σημαίνει διαγραφή λογαριασμού....

Comment

Η διαμαρτυρία του Ερμή ήταν υπερβολική άλλα νομίζω ότι υπερβολικός ήταν και ο ερασιτεχνισμός" με τον οποίο ενήργησε ο Μάκης μεταφέροντας στα άσχετα ένα θέμα.
        Και αυτό γιατί ήξερε ότι θα δημιουργηθεί παραιξήγιση με τον Ερμή παρ όλα αυτά την επιδίωξε και μάλιστα σε μια light εποχή που τα άσχετα δίνουν και παίρνουν.
        Λέω "ερασιτεχνισμός" γιατί κάλιστα μπορούσε να γράψει μία προειδοποίηση ώστε να μην συνεχιστεί η πολτοποίηση του θέματος και όχι να το μεταφέρει γνωρίζοντας τις επιπτώσεις δουλειά του mod πάνω απ όλα είναι να διαφυλάξει την ηρεμία και να μην ανάβει πρώτος το σπίρτο και έτσι να την διαταράξει.
        Ξανά λέω ότι η διαμαρτυρία ήταν υπερβολική από τον Ερμή άλλα αναμενόμενη αφού υπήρχαν και προηγούμενα συμβάντα μεταξύ τους.
        Το παρασκηνιακό σκηνικό δεν το γνωρίζω πως δηλαδή φτάσαμε στην λύση της διαγραφής άλλα θα ήθελα να είχα μία ενημέρωση από το sr έστω και σε pm μια και έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι είμαι εναντίον των διαγραφών.

"

Comment

Καλησπέρα Γιώργο, και λοιποί φίλοι.

Καταρχήν Γιώργο κακώς αναφέρεσαι σε γεγονότα που δεν γνωρίζεις. Και ως μοντ σε επιπλήττω γιαυτό, καθώς και για το άνοιγμα του ποστ που θα μεταφερθεί στα ΑΣΧΕΤΑ.

Ωστόσο, αφού ζητάς ενημέρωση, θα σου την παράσχω. Δεν υπήρξε κόκκινη κάρτα στον Ερμή. Μόνος του ζήτησε (για πολλοστή φορά) τη διαγραφή του, και το ΣΡ απλά εκτέλεσε την εντολή του.

Απλά ο Ερμής δεν δέχεται να συνυπάρχει στο φόρουμ με τους κανόνες του. Και άλλοι έχουν κάνει άσχετα ποστς, τα οποία μεταφέρθηκαν, αλλά δεν ζήτησαν τη διαγραφή τους. Ορισμένοι μάλιστα έστειλαν και ΠΜ με μια συγγνώμη (που για μένα δεν χρειάζεται, μια παρέα είμαστε και αυτά συμβαίνουν). Ο Ερμής όμως δημιουργούσε προβλήματα επαννειλημένα. Για εμάς, η λύση ήταν απλά η μεταφορά του ποστ. Εκείνος προτίμησε την διαγραφή. Δικαίωμά του.
          Over and out.

Comment

Μπράβω ρε Μάκη αυτό το θέμα ήταν άχετο άλλα το θέμα με τα κορίτσια που λένε τον καιρό για π.γ.μ ήταν σχετικό μια και έκανες και μάτι.Και δεν το λέω για τον φίλο τσομπ που το έγραψε,καλά έκανε και το έγραψε εκείνος.

Comment

τι εγινε παλι ρε παιδια,σα τα κοκορια τρωγεστε.....πω αδερφακι μου [i] "
              ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Σε γενικες γραμμες ειναι οπως μας βολευει η ολη κατασταση

Comment

δηλαδή τι εννοείς με αυτό???

Comment

Originally posted by korn

Σε γενικες γραμμες ειναι οπως μας βολευει η ολη κατασταση
                    Τι να εννοεί ο άνθρωπος Γιώργο μου.....

Πώς μερικοί - μερικοί εδώ μέσα κάνουν κατάχρηση εξουσίας, γι'αυτό κι εμείς γράφουμε όλο και λιγότερο... διότι τελικά είμαστε άσχετοι" γενικά..

Ας γράψουν λοιπόν οι σχετικοί., εμείς θα αρκούμαστε στην ανάγνωση...
                    "

Comment

Με καλυψες

Comment

πια εξουσία βρε Λάρα μου του mod??Αν είναι δυνατόν.
                        Τουλάχιστον το φόρουμ αυτό κάνει λειτούργημα για του φιλόδοξους φίλους μας που ονειρευόντουσαν να βρουν έναν χώρο όπου θα μπορούν να έχουν χρήση εξουσίας.
                        Για σκέψου αν δεν υπήρχε τι θα γινόταν???

Comment

Ναι .. έχεις δίκιο!
                          Όμως Γιώργο μου, οι άνθρωποι είναι φιλόδοξοι από ένστικτο, μερικοί λιγότερο άλλοι περισσότερο, έμεις έχουμεκανά δυο της πρώτης κατηγορίας που νομίζουν πως με τον τίτλο του mod. κάτι είναι - πως θα κάνουν το φόρουμ καλύτερο....

Comment

καλύτερο........... [i]"

Comment

Δεν ξερω τι λετε αλλα χρονο με τον χρονο χειροτερευει το φορουμ.(προσωπικη αποψη).Εγω το εχω παρει αποφαση και δεν ασχολουμαι και πολυ τωρα τελευταια Ειδη εχω βρει ¨στεγη¨ καπου αλλου.

Comment

Working...
                              X