Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Σας στέλνω αναφορές από μερικά μέρη της Αττικής από τα οποία πέρασα σήμερα. Από το πρωί βρισκόμουν στο εξοχικό μου στην Αρτέμιδα στις ανατολικές ακτές της Αττικής...Έφτασα γύρω στις 11 το πρωί...Συννεφιά, κρύο και άπνοια...Γύρω στις μιάμισι το μεσημέρι, λες και έσκασε μια μίνι μετεωρολογική βόμβα...σηκώθηκε έντονος αέρας, και η θάλασσα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άφρισε μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι...Κατά τις 3 άρχισε βροχή, το οποίο εναλλάσσονταν ανά διαστήματα με χιονόνερο, ενώ κατά τις 5 άρχισαν αστραπόβροντα...αστραπόβροντα με χιονόνερο! Τα βουνά απέναντι στην Εύβοια, απ'όσο μπόρεσα να δω μέσα σε λίγη ώρα άσπρισαν.
    Κατά τις 6 έφυγα για Πάτημα Χαλανδρίου...Στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, έπεφτε χιονοχάλαζο...ενώ πιο ψηλά στο Πάτημα, κοντά στα Βριλήσια, έντονο χιονόνερο! Για λίγη ώρα γύρω στις 7 και για όχι παραπάνω από ένα 10λεπτο έριξε και κανονική χιονόπτωση!!!
    Τώρα βρίσκομαι στο σπίτι μου σύνορα Αμπελοκήπων-Ψυχικού...Αν και για κάποια ώρα τα φαινόμενα είχαν σταματήσει τώρα ρίχνει ξανά ψιλό χιονόνερο και η θερμοκρασία είναι 5.5 βαθμοί Κελσίου...
    Αναμένω τα καλύτερα
    Πάντως δεν έχω παράπονο σήμερα...είδα αρκετές εκφάνσεις του υετού σήμερα...΄
    Κρίμα που δεν κατάφερα να δω στρωμένο χιόνι ακόμα!
    i love you all
Working...
X