Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι Χρειάζεται στο Φόρουμ; / ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γιωργο (bs) ...διακρινω αρκετο εκνευρισμο,δικαιολογιμενα πιστευω ,οπως ολοι μας.
    Ειναι κακο να χαλαρωσουμε παντος λιγο??

Αλωστε οτι εγινε εγινε..το φορουμ πρεπει να επανελθει σε κανονικους ρυθμους.

Εκτος αν το μετατρεψουμε σε αρενα,και δικαστικο χωρο..

Εχω αδικο??
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Καταρχήν εχεις άδικο είμαι Κώστας και όχι Γιώργος Φάνη όποιος δεν ξέρει να ζυμώσει 5 μήνες κοσκινάει λέει ο θυμόσοφος λαός μας "

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Πάντως εκνευρισμός υπάρχει έντονος και σε αυτούς που δεν θίχτηκαν σε προσωπικό επίπεδο από τον αγρότη,όπως εγώ,πόσο μάλλον σε αυτούς προς τους οποίους έβγαλε χολή. Λογοκρισία άμεση!!!!!!!!!! Και Φάνη γράψε με σωστή ορθογραφία τα posts, μας διαβάζει τόσος κόσμος.
        Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

ΣΟΡΥ! ΚΩΣΤΑΣ ΟΚ...ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...

"
          Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Eγώ έχω προτίνει από το Σάββατο να ορισθεί άμεσα μία μέρα συζήτησης εντος Φόρουμ παρουσία των υπευθύνων ώστε και να κατατεθούν προτάσεις που θα αξιολογιθούν και να παρθούν οι αποφάσεις για την λειτουργία και προστασία του Φόρουμ.
            Έτσι θα αποφευχθεί το φαινόμενο της προχειρότητας που επικράτησε με την δημοιουργία θέσης moderator ,όπου δεν συζητήθηκαν και δεν ανακοινόθηκαν ποτέ θέματα όπως οι αρμοδιότητες του,επαρκούς κάλυψης σε σχέση με τον διαθέσιμο χρόνο από τον ίδιο ,το θέμα επικοινονίας κ.α έτσι ώστε να αποφευχθούν και φαινόμενα αμφισβήτης για κάποιες παρεμβάσεις και αποφάσεις.

Comment

Συμφωνω και εγω με το οτι χρειζονται πανω απο 1 moderator! Ειναι αδυνατον ο Φανης, να ειναι 24 ωρες το 24ωρο πανω απο τον υπολογιστη του και να κοιταει τα εμαιλς που στελνει ο καθενας!

Οσο αναφορα τον αγροτη...δεν υπαρχει καλυτερο οπλο, απο την αγνοηση! "
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Δεν μιλάω για το πρόσωπο Νικόλα που έγινε αποδεκτό φυσικά από όλους,άλλα για την ανάγκη για δημιουργία της θέσης και την δημιουργία τελικά πριν φθάσουμε στην επιλογή δηλ προσώπου, μην παρεξηγιθώ.

Comment

Εσένα θέλουμε Γιώργο "

Comment

oloi kalodexoumenoi einai arkei o kathenas na analabei kapoies ores tis hmeras na einai mesa diladi allos proi allos apogeyma ktl

Comment

Working...
                    X