Κοντευει πρωτοχρονιά και ακόμα δεν το έχει στρώσει για φέτος στα Ζαγοροχώρια!Αυτό ίσως να μην έχει συμβεί ποτέ.Δεν σας λέω για Γιάννενα,ξεχάστε τη βιτσιόζικη αυτή πόλη, μιλάω για τα κατοικημένα χωριά που είναι σε υψόμετρο και που πάντα μέχρι μέσα Δεκέμβρη τρώνε ενα καλό χιόνι.Όσο είμαι εγώ ποτέ τέτοια ξεφτίλα δεν έχει συμβεί.Η αύριο ή ποτέ!Ας βρέξει Γιάννενα και ας χιονίσει έστω εκεί που πρέπει! [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η ανατολή της παράνοιας!
Collapse
X
-
Originally posted by αστραπόχιονοΚοντευει πρωτοχρονιά και ακόμα δεν το έχει στρώσει για φέτος στα Ζαγοροχώρια!Αυτό ίσως να μην έχει συμβεί ποτέ.Δεν σας λέω για Γιάννενα,ξεχάστε τη βιτσιόζικη αυτή πόλη, μιλάω για τα κατοικημένα χωριά που είναι σε υψόμετρο και που πάντα μέχρι μέσα Δεκέμβρη τρώνε ενα καλό χιόνι.Όσο είμαι εγώ ποτέ τέτοια ξεφτίλα δεν έχει συμβεί.Η αύριο ή ποτέ!Ας βρέξει Γιάννενα και ας χιονίσει έστω εκεί που πρέπει! [i]
Πραγματικά τραγικό!!!!

"
-
Βορειοανατολικος γαρ. Ζαγορι χιονιζει με δυτικους καιρους, οπως το 2005 που εβαλε ενα μετρο στη Λαιστα και ενα και εικοσι στη Μπριαζα (Διστρατο)Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του
Comment
-
Εγώ λέω να μην χιονίζει ούτε Πάρνηθα να μην έχουν πρόβλημα οι παίχτες του καζίνο άγιες μέρες! [i]"Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣειναι μια ευχαριστη εκπληξη!
επιτελους θα μπορεσουν να κινηθουν ανετα οι ταξιδιωτες εκει αγιες μερες!Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
ακουμε για δραματική μείωση των σοβαρών χιονιάδων στα βουνά της Ηπείρου, της Μακεδονίας κτλ ενώ ας πουμε τα αττικά βουνά θεωρώ οτι εξακολουθούν να βλέπουν και μαλιστα σχετικά ευκολα χιονι και μαλιστα καθε χρονο!! αυτό τελικά συνέβαινε πάντα? δηλαδή αυτά που μαθαιναμε από παιδιά για τους πολυ βαρείς και χιονοβολους χειμώνες της βορειας ελλάδας και της ηπείρου εν αντιθέσει με το γλυκό αττικό κλιμα ειναι τελικά ενας μυθος ή όντως εχουν ανατραπει τοσο πολυ τα καιρικά δεδομένα στη χώρα μας???[i]"
Comment
-
Αν διαβάσεις παλιές εγκυκλοπαίδειες αυτό ακριβώς γράφουν!"Originally posted by geornik
ακουμε για δραματική μείωση των σοβαρών χιονιάδων στα βουνά της Ηπείρου, της Μακεδονίας κτλ ενώ ας πουμε τα αττικά βουνά θεωρώ οτι εξακολουθούν να βλέπουν και μαλιστα σχετικά ευκολα χιονι και μαλιστα καθε χρονο!! αυτό τελικά συνέβαινε πάντα? δηλαδή αυτά που μαθαιναμε από παιδιά για τους πολυ βαρείς και χιονοβολους χειμώνες της βορειας ελλάδας και της ηπείρου εν αντιθέσει με το γλυκό αττικό κλιμα ειναι τελικά ενας μυθος ή όντως εχουν ανατραπει τοσο πολυ τα καιρικά δεδομένα στη χώρα μας???[i]Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment

Comment