Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέοι moderators

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλή επιτυχία Δημήτρη και Γιάννη. Η επιλογή των 2 αυτων ατομων
    ειναι η καλύτερη πιστευω!!![i]
    Καλή υπομονή θα σας χρειαστεί!!..
    Edited by: Siourds "
    Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
    Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
    www.westmacedonia.gr

Comment

Originally posted by blades
      καλημερα διμιτ2484 και συγχαρητηρια!!!!,
      παρε τηλεφωνο στο σρ να κλεισεις ραντεβου για να παραλαβεις την καμπαρντινα του ασφαλιτη που κερδισες,με γεια σου και καλοφορετη!!!

Εχεις κάτι προσωπικό με την καμπαρτίνα γενικώς?. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη από την φορεσιά του κλόουν για παράδειγμα.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />"

Comment

χμ,[i]ο κλοουν δεν ειναι φορεσια βρε συ,ειναι ενας ολοκληρος κοσμος, πανω πανω ομως στην επιφανεια

Κάτι σαν τους φελλούς δηλαδή. Από τέτοιους να δεις πόσους έχουμε.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />

"

Comment

χα, πες το οπως θες, ο κλοουν ειναι κλοουν[i]

Φυσικά. Και ο φελλός παραμένει πάντα φελλός. Και η πλάκα είναι ότι πάντα παραμένει στην επιφάνεια και επιζεί."

Comment

Και να συμπληρώσω στην κατά τ άλλα, πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα σας (λέμε τώρα) και ότι καλό θα είναι να ηρεμήσετε και να μην ειρωνεύεται ο ένας τον άλλον γιατί απλά εσείς εκτίθεσθε και κανένας άλλος.

Σας ευχαριστώ
            ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
            http://www.e-achaia.gr

Comment

Originally posted by snowreport
              Οσοι είναι moderators στον Καιρό είναι moderators σε όλο το forum, καλό είναι να παρακολουθούμε τί γίνεται και στα χιονοδρομικά.
              Αυτό ισχύει από σημέρα.

Comment

Το δικό μου moderating πάντως θα υφίσταται κυρίως στις ενότητες του καιρού και στα άσχετα!!!!!!!!!

Comment

διαβαστε τους κανονες στην πρωτη σελιδα και μην φλυαρειτε !!!!! απευθυνομαι στους

moderators

oi mods αναμεταξυ τους με pm den einai kako !!!!! kai koinopoihsh ston admin

apla einai

kyriakos - telos

Comment

Originally posted by tsompanis
                    kyriakos - telos
                    Ποιος απο τους 2 Κυριακους Πετρο? [i] Εχει εμφανισει και εναν αλλο τωρα τελευταια.
                    Τελος παντων καλη η πλακα αλλα στα σοβαρα τωρα και με Πμ μπορουμε να επικοινωνουμε και μεσω κινητων (εχουμε ο ενας του αλλου) και μεσω ενος αλλου τροπου που σκεφτομαι. Οσον αφορα τα υπολοιπα οποιος φιλος αντιμετωπιζει προβλημα γενικα τα ΠΜ μου θα ειναι παντα αδεια για να μου αναφερει.
                    "

Comment

Originally posted by tsompanis

διαβαστε τους κανονες στην πρωτη σελιδα και μην φλυαρειτε !!!!! απευθυνομαι στους

moderators

oi mods αναμεταξυ τους με pm den einai kako !!!!! kai koinopoihsh ston admin

apla einai

kyriakos - telos
                      πρώτος λοιπόν Πέτρο θα έπρεπε να μας το στείλεις εσύ με pm και όχι να μας προσβάλεις δημοσίως λεγοντάς μας φλύαρους κανοντάς μας και υποδείξεις για λάθους χειρσιμούς.
                      Πάνω από όλα εκτός από mods είμαστε και μέλη και εκφράζουμε και κάποια πράγματα ως μέλη.
                      Edited by: erythreabeach

Comment

Σηκώστε βρε παιδιά και μία μύγα στο σπαθί σας δεν κάνει καλό.... και ας πει και ένας μία φορά ....ναι μπορεί να κάναμε και λάθος" ....έτσι για το καλό παράδειγμα....

Αντε μην πιάνεστε απο το τίποτα πια.....

"
                        Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                        Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                        WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Γιάννη εγώ συγκεκριμένα έχω βγάλει και ανακοίνωση ζυτώντας και συγνώμη για έναν χειρισμό που θεώρησα στην πορεία ότι δεν ήταν και ο καλύτερος.

Comment

Ξέρω Γιώργο εγώ για το ποιος είσαι και πόσο πολύ έχεις βοηθήσει εδώ μέσα, είμαι ο τελευταίος που χρειάζεται να εξηγηθείς" ... αλλά ρε παιδιά είναι κρίμα να "αρπάζεστε" με το παραμικρό, αυτό είπα.

Νομίζω ότι πλέον έχει συγκροτηθεί μία πολύ δυνατή ομάδα απο εσάς και τέτοια χαζά πρέπει και θα εκλείψουν.....

Αντε λοιπόν, όπως τα ξανάπαμε, καλή αρχή σε όλους σας...."
                            Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                            Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                            WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

και εγώ το πιστεύω ότι θα είναι δυνατή η ομάδα αυτή Γιάννη και τα δύο καινούρια παιδιά έχουν τρομερή όρεξη για να βοηθήσουν που στην πορεία ίσως να μην μπορέσω να τους παρακολουθήσω.

Comment

Working...
                              X