Announcement

Collapse
No announcement yet.

Υπάρχουν και όρια.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Υπάρχουν και όρια.

’νοιξα τον υπολογιστή μου και βρήκα ένα pm από έναν φίλο(μέλος) ο οποίος με κατηγορούσε με βαριούς χαρακτηρισμούς.
    Δεν μπορώ λοιπόν να μην απαντήσω μια και το μήνυμα αφορά την λειτουργία του φόρουμ και εμένα προσωπικά ως mod.
    Το μέλος λοιπόν με κατηγορούσε με βαριές εκφράσεις ότι εκμυστηρεύθηκα στον Γιάννη το μήνυμα που μου έστειλε.
    Να τον πληροφορήσω λοιπόν ότι ο Γιάννης μπορεί να είναι φίλος μου άλλα δεν μπλέκω τα προσωπικά μηνύματα του φόρουμ με την φιλία.
    Όταν με ρώτησε λοιπόν αν έλαβα μήνυμα από το συγκεκριμένο μέλος γιατί έτσι πληροφορήθηκε από άλλους του απάντησα ότι δεν έλαβα κανένα μήνυμα από το συγκεκριμένο μέλος με τέτοιο θέμα.
    Αυτό γιατί εδώ πάνω από όλα βάζω την διαφύλαξη της ηρεμίας και την λειτουργίας του φόρουμ.
    Και για κάτι άλλο ακόμα,γιατί ο Γιάννης μπορεί να έχει χίλια αρνητικά στο φόρουμ άλλα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει να επέμβω σε κάποιο συμβάν που θίχτηκε.
    Εντός φόρουμ το έχει κάνει αρκετές φορές όπως πολλοί (και κακώς βέβαια) άλλα σε προσωπικό επίπεδο ΚΑΜΙΑ.
    Προφανώς αν και το έχω πει πάρα πολλές φορές δεν το έχετε καταλάβει ότι στο φόρουμ όλα τα παιδιά τα θεωρώ μέλη της δικής μου παρέας.
    Μπορεί εκτός φόρουμ να σχολιάζουμε δρώμενα που συμβαίνουν εντός με αρκετούς φίλους όταν βρισκόμαστε άλλα δεν θα μπερδέψω προσωπικές μας συνομιλίες ούτε θέματα που αφορούν την δουλειά μου ως mod.
    Είπα ψέματα λοιπόν στον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Γιάννη και αλήθεια ΣΕ ΕΣΕΝΑ γιατί έτσι έπρεπε να κάνω ,σε εσένα που το μόνο που κάνεις είναι να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα τα οποία ταιριάζουν με το σενάριό σου.
    Το μήνυμα το γράφω εδώ μια και ειπώθηκαν και εδώ οπότε δεν πρέπει να μένουν εντυπώσεις.
Working...
X