Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

’ΚΟΜΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • ’ΚΟΜΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ!

  Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μία έξαρση στην αντιπαράθεση μεταξύ μελών, για αστείους κυριολεκτικά λόγους ,αλλά και βολές που συνοδεύονται με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς συγκεκριμένα πρόσωπα όπως για παράδειγμα προς μέλη που ασκούν και χρέη μοντ.
  Κάποιοι δίνουν την εντύπωση ότι ο μοναδικός ή ο πρωτεύον λόγος παρουσίας τους σε αυτό το φόρουμ, είναι μόνο και μόνο για να αντιπαρατεθούν και να ασκήσουν κακοπροαίρετη συστηματική κριτική σε κάθε κίνηση ,κείμενο και χειρισμό κάποιων προσώπων.
  Ευτυχώς αποτελούν την συντριπτική μειοψηφία αλλά δυστυχώς επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος της θεματολογίας των ενοτήτων του φόρουμ μια και η εμμονή τους είναι άνευ ορίων και δεν υπολογίζουν ούτε τον χώρο που τους φιλοξενεί ,ούτε τα υπόλοιπα μέλη που απλά θέλουν συμμετάσχουν στο φόρουμ σχετικά με το αντικείμενο και φυσικά ούτε τους απλούς επισκέπτες που θέλουν να έχουν μία ενημέρωση.
  Το ποστ αυτό λοιπόν γράφεται ως μία αυστηρή και τελευταία γενική προειδοποίηση. Δεν μπορούμε να αναστατώνουμε συνεχώς ένα φόρουμ γιατί έχουμε μια προσωπική διαφωνία με τον λόγο ενός μέλους ή τους χειρισμούς κάποιου μοντ.
  Δεν μπορούμε να προσβάλουμε και να βρίζουμε ακόμα κανέναν για να γίνει απλά ποιο δυνατή η φωνή μας παραβλέποντας την προσωπικότητα του άλλου.Δεν είμαστε κινούμενα σχέδια ούτε συμμετέχουμε σε μια εικονική πραγματικότητα ως απρόσωποι συντελεστές.
  Το κάθε μέλος έχει την δυνατότητα να εκφράσει ελευθέρα την άποψή του για την θεματολογία γύρω από το αντικείμενο για το οποίο φτιάχτηκε η κάθε ενότητα και ο κάθε μοντ έχει αρμοδιότητα στο να προστατέψει τον χώρο,τα μέλη αλλά και να κάνει βελτιωτικές επεμβάσεις ώστε να μην αλλοιωθεί η θεματολογία. Αυτό ως ένα βαθμό είναι υποκειμενικό μια και η αντίληψη σε όλους τους ανθρώπους δεν είναι ταυτόσημη αλλά σίγουρα δεν είναι μεροληπτικό. Δεν σημαίνει επίσης αυτό ότι υπάρχουν μέλη και μοντ που είναι στο απυρόβλητο και υπεράνω κριτικής.
  Οι δρόμοι όμως έχουν οριστεί τόσο από τους κανόνες αλλά και από πάρα πολλές διευκρινήσεις που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν.
  Αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον δεν θα επιτραπούν να υπάρξουν ή να πάρουν έστω και μικρή διάσταση και αυτό θα γίνει με την απλή εφαρμογή των κανονισμών αλλά και των μέτρων εκείνων που κρίνονται απαραίτητα για την προστασία της προσωπικότητας του καθενός μας.
Working...
X