Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Ισχύοντες κανόνες

Collapse
This topic is closed.
X
Καρφιτσωμένο Θέμα
X
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Ισχύοντες κανόνες

  Το forum.Snowreport.gr είναι από καταβολής του ένα δημοκρατικό ιντερνετικό βήμα με στόχο να φέρει σε επαφή ανθρώπους που αγαπούν την χιονοδρομία, το βουνό, το περιβάλλον γενικότερα καθώς επίσης και την μετεωρολογία, ερασιτεχνική ή μη.

  Στόχος του είναι η ενημέρωση, η κοινοποίηση γνώσης και εμπειρίας, η ανταλλαγή απόψεων, η καταγραφή γεγονότων, η καταγραφή καιρικών φαινομένων.

  Το forum.snowreport.gr είναι ανοικτό στις μηχανές αναζήτησης όπως google και yahoo αντίθετα με τo facebook και αυτό το καθιστά μια ανοικτή εγκυκλοπέδια με αναζήτηση θεμάτων και γεγονότων, ενδιάφεροντα για το ευρύ κοινό.

  Θέλουμε να τηρήσουμε ένα καλό επίπεδο και ο καθένας μας όταν γράφει πρέπει να έχει υπ όψιν του όλους αυτούς τους κανόνες:

  1. Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία ούτε μεγαλύτερα fonts από το κανονικό μέγεθος. Αν θέλουμε να τονίσουμε κάτι στην πρόταση επιλέγουμε bold.
  2. Κατά κανόνα γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.
  3.Η ανταλλαγή απόψεων σε ένα thread οφείλει και πρέπει να παραμένει σχετική και μέσα στα πλαίσια που επιβάλει το θέμα όπως το όρισε το μέλος-δημιουργός του και τα μέλη σεβόμενα τον χρήστη που επιθυμεί να ενημερωθεί να μην μπαίνουν σε προσωπικές συζητήσεις(chat) ούτε και σε δηλώσεις δημόσιας αυτοπροβολής.
  4.Απαγορεύονται οι προσωπικές διενέξεις μεταξύ μελών και η ανταλλαγή ύβρεων.
  5. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε διαφήμιση/δυσφήμιση , οι δε μικρές αγγελίες δημοσιεύονται μόνο στις ενότητες "εξοπλισμός" , "καταστήματα εξοπλισμού" και "μικρές αγγελίες κάθε είδους".
  Το snowreport.gr δεν ευθύνεται για την ποιότητα των αγαθών που αποκτώνται μέσω των ενοτήτων "εξοπλισμός" ,"καταστήματα εξοπλισμού" και "μικρές αγγελίες κάθε είδους" από τα μέλη του φόρουμ και η συναλλαγή δεσμεύει αποκλειστικά τον αγοραστή και τον πωλητή του αγαθού , οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμπλακεί το snowreport.gr σε σχετική δικαστική διαφορά που προκύπτει από τη συναλλαγή αυτή.
  Δικαίωμα για δημοσίευση αγγελίας πώλησης αποκτούν τα μέλη μας αφού έχουν συμπληρώσει 50 αποστολές στο φόρουμ.Κάτω από το όριο αυτό οι αγγελίες θα διαγράφονται.
  6. Κάθε μήνυμα που περιέχει περιεχόμενο πιθανόν δυσφημιστικό κατά τρίτων προσώπων, φυσικών και νομικών, θα διαγράφεται.
  7. Στην κρίση του Snow Report, του Administrator και των Moderator και μόνο επαφίεται η απόκρυψη, μετακίνηση, διαγραφή, επεξεργασία μηνυμάτων και κλείδωμα ή απόκρυψη θεμάτων, όπως και η προσωρινή ή οριστική διαγραφή μελών. Σε περίπτωση ένστασης μέλους που μήνυμά του η θέμα του έχει υποστεί κάποια εκ των άνω διαχειριστική κίνηση - ή αμφισβητεί ποινή που του εφαρμόστηκε-απαγορεύεται η δημόσια διαμαρτυρία. Σε περίπτωση που το μέλος τελικά προβεί σε τέτοιου είδους κίνηση επιβάλλεται άμεσα ποινή προσωρινής διαγραφής 2 ημερών χωρίς
  προειδοποίηση. Κάθε ένσταση μέλους αποστέλλεται με π.μ στους παραπάνω η τηλεφωνικώς(στο τηλ του Sr).
  8. Ο ρόλος του moderator είναι η γενική εποπτεία του forum και η μέριμνα εφαρμογής αυτών των κανόνων. O moderator πρέπει να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς προς τους συμμετέχοντες. Απαντάει στα προσωπικά μηνύματα των χρηστών του forum.
  10. Οι κανόνες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Θα γίνεται σχετική ενημέρωση σε αυτή την ενότητα.
  11. Δεν επιτρέπεται από τους moderators η αλλαγή ή προσθήκη παραγράφου σε αυτό το κείμενο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Snow Report. Επιπλέον δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή απόψεων στη συγκεκριμένη ενότητα.
  12. Δεν επιτρέπεται η χρήση δύο ή περισσοτέρων nicknames από το ίδιο φυσικό πρόσωπο
  13. Απαγορεύεται η χρήση συνδέσμων (Links) που παραπέμπουν σε αντίστοιχης θεματολογίας με το παρών φόρουμ σελίδων (sites,forums) είτε αυτές ανήκουν στα ίδια τα μέλη του φόρουμ αυτού, είτε πρόκειται περί άλλων σελίδων στις οποίες τα μέλη μας συμμετέχουν.
  Links επιτρέπονται μόνο κατά την αυτούσια μεταφορά ειδήσεων η γεγονότων από αναγνωρισμένα ειδησεογραφικά διαδικτυακά MME. Σε άλλη περίπτωση αρκεί η αναφορά στην πηγή του κειμένου. Αν κάποιο μέλος μας θέλει να μεταφέρει κείμενο του από άλλη ιστοσελίδα μπορεί να το κάνει αντιγράφοντας το κείμενο και αναφέροντας την πηγή χωρίς την χρήση συνδέσμου(link).
  Τα παραπάνω ισχύουν και για τις υπογραφές των μελών.
  14. Σεβασμός στον οικοδεσπότη.
  15. To SnowReport μπορεί να τοποθετεί διαφημιστικά banners
  16. Δεν επιτρέπεται η προβολή φωτογραφιών γυμνίας/πορνό ακόμη και ρούχων see through ή ζουμαρίσματα σε σημεία που τονίζουν κάτι προκλητικό. Δεν επιτρέπεται η μετέπειτα παράθεση του εν λόγω post. Στη προκείμενη περίπτωση ΤA ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
  17. Εκδηλώσεις που για να πραγματοποιηθούν απαιτείται χρηματική αμοιβή ,για να δημοσιοποιηθούν στο φόρουμ ,απαιτείται πρώτα η άδεια από την διεύθυνση του snowreport.
  18. Στη περίπτωση αποχώρησης από το forum.snowreport.gr έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή του nickname σας και των προσωπικών δεδομένων. Τα μηνύματα σας, εφόσον δεν προκαλούν ζημία σε τρίτους, παραμένουν σε αναγνώσιμη κατάτασταση. Είναι στη δικαιοδασία των συντονιστών η επιλογή της διαγραφής των και όχι στου χρήστη.
  20 χρόνια Snow Report
Working...
X