Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Εννοούμε τα Ελληνικά Χιονοδρομικά Κέντρα..

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Εννοούμε τα Ελληνικά Χιονοδρομικά Κέντρα..

  Είμαστε στα μέσα του Δεκέμβρη, 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και όλοι αναρωτιόμαστε πότε θα χιονίσει και αν θα έχουμε χιονισμένα Χριστούγεννα. Στην ίδια κατάσταση ήμασταν και πέρυσι ακριβώς την ίδια μέρα όπου τελικά τα Χριστούγεννα λειτούργησαν πολύ λίγες πίστες στον Παρνασσό, 3-5 και Καιμακτσαλάν. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση ήμασταν το 2009 με ύψη χιονιού από 50 εκ και πάνω σε όλα τα μεγάλα χιονοδρομικά. Τέλος το 2007 ενώ το χιόνι ήταν περιoρισμένο στις 15/12/2007, οι χιονοπτώσεις που ακολούθησαν είχαν ως αποτέλεσμα την κανονική λειτουργία όλων των Χ.Κ. Ας ευχηθούμε λοιπόν μια επανάληψη του 2007. Και αν όντως έχουμε μια επανάληψη του 2007, όπως φαίνεται από τις σημερινές προβλέψεις, τότε επιβάλλεται αυτά τα Χριστούγεννα να τα απολαύσουμε στα χιονοδρομικά μας. Εννοούμε τα Ελληνικά Χιονοδρομικά Κέντρα γιατί αυτά μας χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και μην μαζεύουμε κόσμο και τον στέλνουμε στο εξωτερικό. Σας υπενθυμίζουμε την εκδρομή στο Χ.Κ. Καρπενήσιου για τις μέρες των Χριστουγέννων: 23 με 26/12/2011.
  20 χρόνια Snow Report

 • #2
  Συμφωνώ στο να στηρίξουμε τα ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα.Αλλά,εδώ έρχεται το πονεμένο αυτό αλλά.Δεν πρόκειται να στηρίξω καμία εκμετάλλευση και κανέναν "επιχειρηματία" που θα με αντιμετοπίζει σαν ανοιχτό πορτοφόλι.Γίνε ανταγωνιστικός,ρίξε τιμές,πρόσφερε αυτά που πρέπει να προσφέρεις αλλιώς αγαπητέ θα πάω αλλού.Και θα πάω αλλού γιατί εκέι προσφέρουν αυτά που ψάχνω και κυρίως γιατί πλέον μπορώ.Είμαστε κομμάτια πια(καλώς ή κακώς) μιας ευρύτερης οικονομίας και αν δεν είσαι έτοιμος να ανεβάσεις τα στάνταρ σου(ή και να ρίξεις τις τιμές),συγνώμη αλλά είναι μονόδρομος.Δεν χτυπάει μόνο εσένα η κρίση...

  Σχολιασμός


  • #3
   Εμεις να τα στηριξουμε, αυτα ποτε θα στηριξουν εμας; Λυπαμαι, αλλα νομιζω πως η εκκληση σας (snowreport) ειναι λαθος. Θα επρεπε να απευθυνθειτε στα χ.κ και να τους ζητησετε να στηριξουν τον Ελληνα χιονοδρομο!

   Σχολιασμός

   Working...
   X