Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016

Collapse
X
 • Φίλτρα
 • Ώρα
 • Show
Clear All
new posts

 • Loof
  started a topic 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016

  3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-2016

  Με αφορμή αυτή την καλή είδηση...
  http://www.laos-epea.gr/topika/item/...s-naousas.html
  Και αφού ευχηθώ καλο μήνα σε όλους ανοίγω την ενότητα για τη νέα σεζόν!!!
  Ελπίζω φέτος να θαφτεί στο χιόνι το χιονοδρομικό έτσι ώστε να γουστάρω και το νέο μου εργαλείο...

 • Loof
  replied
  http://eleytheriadhs.blogspot.gr/201...t_134.html?m=1
  Συλλυπητήρια στον Περικλή μας για τον αδερφό του

  Leave a comment:


 • Loof
  replied
  http://www.laos-epea.gr/topika/item/...5-pigadia.html

  Leave a comment:


 • Loof
  replied
  http://eleytheriadhs.blogspot.gr/2016/06/3-5.html?m=1

  Leave a comment:


 • naousavermio
  replied
  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Σαββάτο 26/3 /2016
  Ενημέρωση λειτουργίας Κυριακή 27/3/2016
  ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ


  Ηλιοφάνεια και άπνοια σήμερα Σάββατο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -3 έως 2 C στην βάση ενώ στην κορυφή η υψηλότερη θερμοκρασία έφτασε μόλις τους -2 C.
  Οι φίλοι που μας επισκέφτηκαν σήμερα απήλαυσαν μια εξαιρετική μέρα χιονοδρομίας με καλοπατημένες πίστες που δεν αλιώθηκαν καθόλου στην διάρκεια της μέρας .


  Στα ελάχιστα σημεία που εντοπίστηκαν κάποια προβλήματα η επέμβαση των πιστέρ ήταν άμεση .

  Η χαμηλή θερμοκρασία μας βοήθησε να ενώσουμε το Σ3 με την βάση της καρέκλας και έτσι η πρόσβαση στον εναέριο γίνεται κανονικά , με κάποια προσοχή βέβαια μόνο στο πλατό της Βάσης.


  Παρόλη την προσπάθεια που έγινε με την τεχνητή χιονωση να δοθεί για χιονοδρομία και το κάτω μέρος της κεντρικής ,αυτό δεν έγινε δυνατό , όπου λόγο της παντελής έλλειψης χιονιού και της μεγάλης κλίσης σε εκείνο το σημείο δεν είναι δυνατή η ομοιόμορφη διάστρωση της .  Για αύριο Κυριακή συνεχίζουμε με λειτουργιά του Εναέριου ,του Σ3,και του Σ4.
  Σε λειτουργία θα είναι οι πίστες Αριστοτέλης 2 (πρόσβαση από Σ4 και εναέριο )η οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση όπως επίσης το Λούκι (πρόσβαση από Σ4 και Εναέριο) και ο Παράδεισος (πρόσβαση από Σ3 η από Εναέριο μέσο Αριστοτέλη 2 ή διαδρόμου από τον πυλώνα 14 )
  Η επιστροφή στον Εναέριο γίνεται μόνο από τον Παράδεισο μέσο διαδρόμου χιονιού ,από το Σ3.

  Προσοχή μην εισέρχεστε στον Αριστοτέλη 1 (κεντρική Σ3) λογο μη επάρκειας χιονιού ,παρόλο που φαίνεται ότι η χιονοκαλυψη είναι επαρκής,
  Στο πάνω μέρος του Φιλλίπου το χιόνι είναι σε καλή κατάσταση και μαλακώνει μετά τις 12:30 , δεν υπάρχει όμως σύνδεση με την καρέκλα λόγο ελλιπής χιονοκάλυψης στο πλατό του Φιλίππου, έτσι επιστρέφεται προς τον πυλώνα 14 στην πρώτη έξοδο.

  Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μια όμορφη μέρα χιονοδρομώντας στις εξαιρετικές ανοιξιάτικες συνθήκες των 3-5 Πηγαδιών.  ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ!!!

  Ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού του ΧΚ ,για την δική σας ασφάλεια και ενημέρωση.

  ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ SNOWBOARDERS.

  Μην ξεχνάτε , επισκεφτείτε το εστιατόριο του ΧΚ μετά το σκι και απολαύστε το ανανεωμένο μενού, λαμβάνοντας έκπτωση 15% καταθέτοντας την χρησιμοποιημένη κάρτα των αναβατήρων.

  Leave a comment:


 • naousavermio
  replied


  Ενημέρωση λειτουργίας Σαββατο 26/3/2016

  ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ
  Με την θερμοκρασία να πέφτει στους -3 C στην βάση του ΧΚ, μας βρήκε η μέρα σήμερα και το προσωπικό , που ήταν σε αναμονή , έθεσε άμεσα σε πλήρη λειτουργία την τεχνητή χιόνωση , ούτως ώστε να καλυφθούν τα κενά, που δημιουργήθηκαν στην χιονοκάλυψη .
  Η ελαφριά χιονόπτωση δεν βοήθησε αισθητά την κατάσταση στην βάση ,αλλά πρόσθεσε 5-10 εκ έως τα 1700μ .
  Έτσι ,η Κεντρική και το Λούκι είναι στην διάθεσή σας ,το ίδιο και ο Παράδεισος στον όποιο χρειάζεται προσοχή μόνο στα τελευταία 20 μ ,ακριβώς πριν από την είσοδο του Σ3 (υπάρχει προειδοποιητική σήμανση ) .  Ωστόσο ,κατά την διάρκεια της νύχτας, η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στη σύνδεση του Σ3 με τον Εναέριο ,για την χρήση μεγαλυτέρου χιονοδρομικού πεδίου.
  Η επάρκεια χιονιού στα τελευταία 200 μ. του Αριστοτέλη δεν μας επιτρέπει να δώσουμε την πίστα για χιονοδρομία.  Για αύριο Σαββάτο σε λειτουργιά θα είναι οι αναβατήρες Εναέριος Σ3 και Σ4, και οι πίστες :
  Αριστοτέλης μέχρι την είσοδο στον Σ4,
  Λούκι – Παράδεισος με συνδυασμένη χρήση των Σ3 και Σ4

  H ποιότητα του χιονιού εντος των πατημένων πιστών είναι καλή ,αν και κάπως χρωματισμένη από την σκόνη της Σαχάρας που μεταφέρθηκε πάνω από την χώρα μας.
  Στον Φίλλιπο αν και η επάρκεια χιονιού είναι αρκετή , η ποιότητα του απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και δεν συνιστάτε για χιονοδρομία.
  Αύριο θα διεξαχθεί από τον ΕΟΣ Νάουσας διεθνής αγώνας δρόμων αντοχής στο ύψος του πυλώνα 11 του εναέριου.
  Επίσης θα πραγματοποιηθεί απογευματινή ανάβαση με ορειβατικά σκι ,από τη βάση του χιονοδρομικού στο σαλέ κορυφής , ρόφημα, ξεκούραση και νυχτερινή κατάβαση με τους φακούς αναμμένους ......μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει , ακόμη και αν δεν υπάρχει εξοπλισμός ,υπάρχει διαθέσιμος προς ενοικίαση στο κατάστημα Aivazidis ''Ski equipment " 2ο χλμ. Νάουσας - 3-5 Πηγάδια τηλ.6973 470470
  Συνάντηση στις 17:30 στο Parking του χιονοδρομικού .
  ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ!!!
  Ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού του ΧΚ ,για την δική σας ασφάλεια και ενημέρωση.
  ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ SNOWBOARDERS.
  Μην ξεχνάτε , επισκεφτείτε το εστιατόριο του ΧΚ μετά το σκι και απολαύστε το ανανεωμένο μενού, λαμβάνοντας έκπτωση 15% καταθέτοντας την χρησιμοποιημένη κάρτα των αναβατήρων.

  Leave a comment:


 • naousavermio
  replied
  ΝΕΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
  https://www.skylinew...-5-pigadia.html

  Leave a comment:


 • naousavermio
  replied
  Ενημέρωση λειτουργίας Παρασκευή 25/3/2016

  Έπειτα απο τους ισχυρούς νοτιάδες, που επικράτησαν στο ΧΚ κατα την διάρκεια της εβδομάδας και τις έντονες βροχοπτώσεις, το σκηνικό του καιρού, φαίνεται, να αλλάζει και πάλι.
  Απο σήμερα κιόλας το βράδυ, αναμένονται ασθενείς χιονοπτώσεις και ο υδράργυρος να αγγίζει τους -6 βαθμούς. Το σύστημα της τεχνητής χιόνωσης σε ετοιμότητα,για να αναπληρώσει τα σημεία των πιστών, που ”πληγώθηκαν” απο την συνεχή νεροποντή και τους ανελέητους νοτιάδες.
  Σύμφωνα λοιπόν με τον χάρτη, για αύριο Παρασκευή, σε λειτουργία θα βρίσκονται οι αναβατήρες Εναέριος διθέσιος ,ο συρόμενος Σ3 και Σ4. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εκτός λειτουργίας το Σ2 και το Σ1, λόγω έλλειψης χιονιού.
  Οι διαδρομές, που δύναται να ακολουθήσετε, αποτυπώνονται στον χάρτη ,όπως και ο βαθμός δυσκολίας κάθε πίστας. Η πρόσβαση απο την κορυφή προς την βάση του εναέριου αναβατήρα,γίνεται ΜΟΝΟ απο την δεύτερη έξοδο της κεντρικής πίστας ”Αριστοτέλης” (διάδρομος Πυλώνα , με είσοδο στην πίστα ”Φίλλιπος” και γλιστρώντας, με ιδιαίτερη προσοχή προς την βάση.
  Όσοι χιονοδρομείτε στην πίστα ”Παράδεισος” δέν μπορείτε, να έχετε πρόσβαση στην βάση του εναέριου αναβατήρα, εξαιτίας ελλιπούς χιόνωσης ,μπορείτε όμως να χρησιμοποιείτε τον συρόμενο αναβατήρα Σ3.
  Αρκετά καλή για την εποχή θα΄ναι και η ποιότητα του χιονιού εντός των πιστών. Δεν ενδείκνυται το off piste ski.
  ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ!!!
  Ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού του ΧΚ ,για την δική σας ασφάλεια και ενημέρωση.
  ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ SNOWBOARDERS.

  Leave a comment:


 • naousavermio
  replied
  Posted Today, 08:06 PM
  Ενημέρωση λειτουργίας Πέμπτη 24/3/2016
  Συννεφιά με την θερμοκρασία στους 5 °C και κατά διαστήματα ελαφριά βροχή στην βάση του ΧΚ . Αραιή χιονόπτωση στην κορυφή μέχρι τα 1700 σήμερα Τέταρτη.
  Αν και η χιονοκάλυψη στην βάση του ΧΚ άλλαξε δραματικά τις τελευταίες 48 ώρες, η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Πέμπτη , θα μας επιτρέψει να θέσουμε σε λειτουργία ,το σύστημα της τεχνητής χιόνωσης, από το βράδυ της Πέμπτης .
  Επίσης, αναμένουμε χιονοπτώσεις ,οι οποίες θα αποκαταστήσουν την χιονοκάλυψη στην βάση του χιονοδρομικού ,σε συνδυασμό με το τεχνητό χιόνι.
  Για αύριο Πέμπτη ,συνεχίζουμε την λειτουργία του ΧΚ με τον Εναέριο και το Σ4 (συρόμενος αναβατήρας απο τα 1700μ. εώς 2000μ.),ενώ αναμένουμε σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και ελαφριά χιονόπτωση, η οποία θα ενταθεί από το απόγευμα .
  Ακολουθείτε τις υποδείξεις του προσωπικού, για την επιστροφή στην βάση της καρέκλας.
  Φώτο απο την κάμερα κορυφής Τετάρτη 16:00 μμ


  Leave a comment:


 • naousavermio
  replied
  Ενημέρωση λειτουργίας Τετάρτη 23/3/2016 Αναφορά ημέρας φώτο/βίντεοΕνημέρωση λειτουργίας Τετάρτη 23/3/2016

  Με την θερμοκρασία να φτάνει τους 12 C τελικά στην βάση του ΧΚ , και τον Νότιο άνεμο να αγγίζει τα 9 Μποφόρ στην κορυφή , η απώλεια χιονιού στην βάση του ΧΚ ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη .
  Δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα στους αναβατήρες εξαιτίας του ισχυρού ανέμου , τα οποία ξεπεράστηκαν άμεσα και η λειτουργιά του ΧΚ συνεχίστηκε μέχρι τις 14:00 ,όπου και ήταν αναγκαίο το κλείσιμο λόγω ακαταλληλότητας του τερέν, στην βάση του ΧΚ.

  Ωστόσο η προγραμματισμένη μεταφορά χιονιού με φορτηγό έγινε κανονικά με σκοπό να διατηρήσουμε την πρόσβαση στην καρέκλα , καθώς πάνω από το Σ4 , η χιονοκαλυψη είναι επαρκής και η ποιότητα του χιονιού σε πολύ καλή κατάσταση.


  Για αύριο Τετάρτη, σε λειτουργιά θα είναι ο Εναέριος και το Σ4 ,όπου και το χιονοδρομικό πεδίο διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Ακολουθείτε τις υποδείξεις του προσωπικού για την επιστροφή στην βάση της καρέκλας.
  Η πρόγνωση του καιρού για αύριο μας δίνει συνέχεια με θερμοκρασία στα ιδία επίπεδα με σήμερα και νοτιάδες εντάσεως 4/5 Μποφόρ στην βάση του ΧΚ

  Leave a comment:


 • naousavermio
  replied
  Υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός.

  Ενημέρωση λειτουργίας Τρίτη 22/3/2016

  Υπέροχος ανοιξιάτικος καιρός με λαμπρό ήλιο και την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 10 C .
  Ο βορεινός προσανατολισμός του ΧΚ βοήθα το χιόνι να διατηρείτε σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι τις 13:00 . Μετά αν και μαλακώνει στα χαμηλότερα σημεία του ΧΚ παραμένει ευχάριστο και ασφαλή για χιονοδρομία .
  Αλλαγή ωραρίου από αύριο με έναρξη λειτουργιάς στις 08:00 και πέρας στις 15:00 γα να έχετε στην διάθεση σας 1 ώρα νωρίτερα τις πίστες ,που το χιόνι είναι σε άριστη κατάσταση
  Για αύριο τρίτη 22/3 σε λειτουργία θα είναι οι αναβατήρες Εναέριος ,Σ2 και Σ3,και όλες οι πιστές του χιονοδρομικού.
  Προσοχή στο εκτός πίστας σκι καθώς η ποιότητα του χιονιού μεταβάλλεται αναλόγως την ωρα ,την θερμοκρασία και την κλίση πλαγιάς . Νωρίς το πρωί θα συναντήσετε κρούστα ενώ προς το μεσημέρι το χιόνι γίνεται αρκετά πιο βαρύ.
  Ο καιρός αναμένεται αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με σήμερα .

  Leave a comment:


 • iceman819
  replied
  Αρχική Δημοσίευση από Loof Εμφάνιση μηνυμάτων
  Μόνο Ευρώπη...
  Λόγω οπαδικων φρονηματων δικαιολογήσαι. Ευρωπαίος εξαστερος...

  Leave a comment:


 • Loof
  replied
  Αρχική Δημοσίευση από iceman819 Εμφάνιση μηνυμάτων
  Τον κύριο Loof δε βλέπω σε καμία φωτογραφία....
  Μόνο Ευρώπη...

  Leave a comment:


 • iceman819
  replied
  Τον κύριο Loof δε βλέπω σε καμία φωτογραφία....

  Leave a comment:


 • naousavermio
  replied
  Ενημέρωση λειτουργίας Δευτέρα 21/3/2016
  Χειμωνιάτικη άνοιξη σήμερα στα Πηγάδια με ένα λαμπρό ηλιο να δεσπόζει στο ουρανό και την θερμοκρασία να αγγίζει τους +7 στην βάση του ΧΚ .

  Παρόλη τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου από νωρίς το πρωί ,υπήρχε ομαλή ροη στα λιφτ με κάποιο μικρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε λόγο του ότι τέθηκε εκτός λειτουργίας ο Σ4 για περίπου 45 λεπτά .

  Ο χρόνος που χάθηκε αναπληρώθηκε με παράταση του ωραρίου όλων των λιφτ μέχρι τις 16:30 .
  Στο μεγαλύτερο μέρος του ΧΚ το χιόνι διατηρείτε σε καλή κατάσταση , ενώ στα σημεία που μαλακώνει προς το μεσημέρι , δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα .  Οι φίλοι επισκέπτες , σήμερα μας χάρισαν με την παρουσία τους, μια ανάδρομη σε παλιότερες καλές μέρες , όπου όλοι γινόμασταν μια παρέα και χαιρόμασταν το αγαπημένο μας χιονοδρομικό από όλες τις πλευρές του.
  Μας χαροποίει δε ιδιαίτερα, η εμπιστοσύνη που δείχνεται στο ΧΚ και μας τιματε με την παρουσία σας ,και ελπίζουμε να ανταπεξέλθουμε των προσδοκιών σας για την επιμήκυνση της σαιζόν , εφόσον βέβαια δεν αντιμετωπίσουμε πάλι ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες.
  Εκτιμάμε ότι ο καιρός την εβδομάδα που έρχεται δεν θα μας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα και οι συνθήκες για χιονοδρομία θα είναι πολύ καλές, αντίστοιχες του ΣΚ που πέρασε.
  Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε τα νέα μας για την εξέλιξη των συνθηκών στο ΧΚ

  Leave a comment:

Working...
X